Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 412
  • 806
  •   1
Отговори
# 315
Може ли връза за инстаграма на Вили?

# 316
  • Варна
Жълто Цвете, много ама много се кефя ей така като се получи. Направо медец ми капе на сърцето. Коментираха та коментираха как "Гуедай ся всички кви маски ще надянат за амулету" и не грешаха на 100%, имаше натегачи, но пък пустия амулет отиде баш при тоя, който грам не се промени като поведение... и като го взе едни други маски паднаха, баш на уж прозорливите коментатори и критикари. Grinning Grinning Eй... това съдбата гоУем пич начи. Иронично та чак жестоко чувство за хумор има като реши да се заиграва с некви бедни душици там.

# 317
  • Mediterraneo
Каква спортна злоба в този пишман футболист?! Като кажат "юношата на ЦСКА", ритам от смях. Неосъществен спортист, неосъществен мъж, какво очаквате от подобен комплексар!

# 318
Гледам ги Алек и Валерия на мивката и си мисля: айде да се изплющяват, ще да спрат с тия половинчати заучени фрази.

# 319
           Това с Марина снощи ми беше супер излишно и драматично-смешно!От какъв зор я накараха да им споделя?
    Обаче реакцията на Яни много ме разсмя.Всъщност аз мисля,че той не я оправдава и смята,че това е нередно.
      Елена и тя се опита да изкаже мнение,но нещо не довърши.
  Не съм предполагала,но Вили все повече ми харесва.Как пък един път не се разрева за съдбата си?!Или всичко е постановка на продукцията-кой,кога и за какво да реве?!
   Много се надявам Калоян да се възползва от амулета,Вила да извика Вал на дуел и да я отвее.Аз мисля,че двете са еднакво силни.И ако Бентлито излети,това ще разклати Алек,а това е добре за останалите кандидат-финалисти.Абе тоя Пу...хльо е голям Смешко,злобар и комплексар!А и на русата фуния толкова й е мозъчния багаж-сега ли се сети ,че ги възприемат като едно?!Що не му даде отпор в началото,ами само се пУтрисаше?!Ако Валерчето беше моя дъщеря,влизах вътре и я изтеглях за русата кичара навън.
    И аз ако бях на мястото на ратаите,само брашънце щях да меля.Да го видя как ще вземе кошниците.

# 320
  • Mediterraneo
Надявам се наистина Калоян да не им се върже на приказките за мъжкарско поведение и съвсем спокойно да си ползва имунитета! Дано не го изманипулират в тази посока, той да се подлъже и да отиде на дуел, имайки имунитет! Щото онези двамата злобари нещо такова му готвят май.

# 321
Някак мъчно ми става и на мен като ги слушам как си спомням=т за първите дни. Свикнах с тях Simple Smile Само се радвам, че няма да гледам Алек и да слушам Валерия

# 322
  • ново
На 1 стр. ги има всички.

# 323
Алек и Станко се държат сякаш финалът им се полага по право newsm78
От самото начало се държат така , отдавна ги заподозрях в  договорка, но няма лошо, играят играта. От тях тръгна разделението мъже -жени с намеци от Станко как има много излишни от тях, подкокоросване на Гечо и много зрители се хванаха. Особено при показаното от жените в началото, пък и сценаристите си караха по любовната линия и разделението можещи - не можещи. Оплескаха и двете. Резултата е,че на драгия зрител му писнА от Алек и шматката , върху жените се хвърли тежка сянка на мързелани и само Марина изпъкна с ранно ставане. И какво като става рано? Прави си кафенце , пали огън и гледа гледки. Как веднъж не направи закуска, то Алек ли не въртя баници, то Калоян прави кекс. Тя помага, но никаква инициатива. Събирането в юртата пак е дело на сценаристите, защото сезона попадна в задръстване и следва не тяхната линия, а тази на Алек и Станко. Не я оправдавам, казвала съм защо, но сега ме подразни новия елемент - не можела да живее с 500-600лв.! И какво е правила по желание на клиента в кабинката? Хмм...не е далече от труженичките в бардаците, нищо , че зрителите са австрийци. "Признанието" беше изнасилена работа , по-никое време , с неподходящ тон и нито грам разкаяние от нея.
Калоян НЕ трябва да се отказва от амулета, то и двамата нямаше да помиришат дуел ако не беше той , а сега се хвалят. И обидите на Алек са целенасочена стратегия , жалко, че мнозина ги заповтаряха.
Ако ме е яд на нещо , то е ,че Гинчев позволи да го подведат в схемата 'отстраняваме жените" и не се сети за продължението - после Ви бием един по един Mask

# 324
На 1 стр. ги има всички.
На мен на Вили не ми се отваря.
Мисля, че Калоян няма да им се подведе по акъла, разумен е, а и в живота си е изпитвал доста трудности, за да се подхлъзне сега от провокацията им за амулета.
Ще пусна СМС за Калоян ако е на финал задължително.

# 325
  • Варна
Калоян НЕ трябва да се отказва от амулета, то и двамата нямаше да помиришат дуел ако не беше той , а сега се хвалят.

Супер приятно ми става, когато мнението ми се допълва от съфорумци. Тъкмо мислех в оливки да изпадна и да разгърна на по-дълго и широко какво мисля за заслугите на Калоян, за правотата на АBC Corporation (Алек-Валерия-Станко)  и за факта, че благодарение на Калоян имат поне малък шанс да помиришат някоя друга стотинка и ето... дойде коментарът на Tary. Наистина краката трябва да му целуват едва ли не за всичките снисходителни и съжалителни зрителски вотове, които ще получат (стига само да додрапа АBC-то до финал де), не заради характера, поведението и уменията (на първите две тотално се оплескаха, добре че е "внучката" Калоянчо, че да изкара наяве поне третото и единствено им силно качество... все пак и лайна ринаха и на дуели ходиха... не мое се отрече сещаш се, наУи... имаме и ние место на финаУо).

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 10:44 от Spirit Crusher

# 326
Аз сега очаквам поредна доза лицемерие и подмазване от Станко и Алек когато влязат изгонените фермери.
Представям си тогава какво ще е знаейки се че те ще пратят някой директно на финала.
Ще има яко плюене от страна на двамата. " велики" срещу останалите.Още повече ще им лъснат що.за стока са.

# 327
  АBC Corporation (Алек-Валерия-Станко)  
smile3501
Къде беше по-рано с ABC , щеше да спестиш много писане  Joy

# 328
  • Разпиляна във въображението
Аз се чудя как може да са толкова заблудени и да си мислят, че навън никой не им вижда простотиите  ooooh! Че не се вижда кой как работи, кой какво разказва  Crossing Arms

# 329
Значу толкова е " влюбена" Валерия в Алек, че чак се зарадва че няма да отиде на пазара с него, а ще остане във фермата поне малко на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт