Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 420
  • 806
  •   1
Отговори
# 330
Калоян досега се е доказал като разумен и интелигентен играч. Що пък не би се отказал от имунитет за да иде на дуел срещу Станко където Станко ще подрежда точките. То самия Станко миналата седмица не посмя да викне Алек или Яни на дуел, а уж се води за най-силния вътре. Няма нормален човек който ще се откаже от защита една седмица преди финала за да прави конкурентите си диви и щастливи. Пък и старите фермери са му гласували доверие с този амулет. Естествено, че ще го използва.

# 331
  • ново
djoleva, и то в компанията на Станко, с кого явно и е по-приятно 😀

# 332
Скрит текст:
От самото начало се държат така , отдавна ги заподозрях в  договорка, но няма лошо, играят играта. От тях тръгна разделението мъже -жени с намеци от Станко как има много излишни от тях, подкокоросване на Гечо и много зрители се хванаха. Особено при показаното от жените в началото, пък и сценаристите си караха по любовната линия и разделението можещи - не можещи. Оплескаха и двете. Резултата е,че на драгия зрител му писнА от Алек и шматката , върху жените се хвърли тежка сянка на мързелани и само Марина изпъкна с ранно ставане. И какво като става рано? Прави си кафенце , пали огън и гледа гледки. Как веднъж не направи закуска, то Алек ли не въртя баници, то Калоян прави кекс. Тя помага, но никаква инициатива. Събирането в юртата пак е дело на сценаристите, защото сезона попадна в задръстване и следва не тяхната линия, а тази на Алек и Станко. Не я оправдавам, казвала съм защо, но сега ме подразни новия елемент - не можела да живее с 500-600лв.! И какво е правила по желание на клиента в кабинката? Хмм...не е далече от труженичките в бардаците, нищо , че зрителите са австрийци. "Признанието" беше изнасилена работа , по-никое време , с неподходящ тон и нито грам разкаяние от нея.
Калоян НЕ трябва да се отказва от амулета, то и двамата нямаше да помиришат дуел ако не беше той , а сега се хвалят. И обидите на Алек са целенасочена стратегия , жалко, че мнозина ги заповтаряха.
Ако ме е яд на нещо , то е ,че Гинчев позволи да го подведат в схемата 'отстраняваме жените" и не се сети за продължението - после Ви бием един по един Mask
Тари, съгласна съм с всяка дума. Според мен нито Яни, нито Валерия, нито Елена одобриха аргументите на Марина. Като цяло тя не можа да скъса сърцето на никого с признанието си и също съм на мнение, че излиянието е продиктувано от продуцентите. Станко гледаше сеир, Алек да не остане назад използва случая да изпъкне и той с тъжна история за тежко детство, защото според него това се харчи. Понеже смята, че Калоян така е спечелил сърцата на околните, реши и той да се пробва. Не знам, може наистина да е имал тежко и нерадостно детство, но вече ми е толкова противен, че не е в състояние да ме трогне с каквато и да е история или жест.

# 333
Каква спортна злоба в този пишман футболист?! Като кажат "юношата на ЦСКА", ритам от смях. Неосъществен спортист, неосъществен мъж, какво очаквате от подобен комплексар!
Ох, това за юношата цял сезон ме дразни понякога, а понякога ме разсмива.  Crazy Юноша е бил преди има-няма 15 години, а и не се знае какви са постиженията му от това време. Може само резервната скамейка да е търкал. Confused

Малко щрихи от снощи. На първо място - изпуснах началото на обясненията на Марина, но за първи път видях защо погледът ѝ е тежък и неприятен - този път и говорът ѝ беше в хармония с изражението ѝ. Сигурно ѝ е било тежко в онези времена, но от опит знам, че хората не се променят кардинално вследствие на връхлитащите ги несгоди и проблеми. И предния път казах, че тези обяснения са излишни и тя не е длъжна да се оправдава пред когото и да е, ама продуцентите явно са решили да притоплят личната ѝ история с продължение.  Tired Пак не ме трогна, нито ме спечели на нейна страна.  Хареса ми това, че Яни прояви смелост да сподели друго мнение относно нейния избор, но не ми хареса как плахо го каза - малко го е страх от женски гняв. Mr. Green Мисля, че и сред другите имаше такива, които не одобряваха, но дипломатично си замълчаха.
Браво на Виолета и Калоян, че не саботираха фермерството на Алек, защото Гечо престана да ми бъде фаворит, когато обяви неподчинение в седмицата на Дарина. В края на краищата там е ферма и от такова отмъщение страдат всички, а не само този, към когото е насочено то.
Откровенията на Елена пред Яни пак ми прозвучаха заучено, дали е лоша актриса или трудно изразява чувствата и мислите си, не знам, но ми е трудно да я харесам вече, въпреки хубавия коментар за отношенията на Алек и Валерия, който сподели в началото и с който аз съм напълно съгласна... някъде още от средата на първия месец. Mr. Green Laughing

# 334
    Начиии,Калоян е внучка,търси съжаление,а Алек е гоУемия мъжкар,че не се е трогнал от скандалите у тях и недоброто семейство!Не се усеща,но носи травми и избива ....не нам и аз какво избива-простотията си!Абе много ми опротивя.А пък Вал,колко струва това момиче,млада жена,та три месеца тоя да я мачкоти и натиска,да я прилепва към себе си?!Блякс!!!

# 335
Калоян досега се е доказал като разумен и интелигентен играч. Що пък не би се отказал от имунитет за да иде на дуел срещу Станко където Станко ще подрежда точките. То самия Станко миналата седмица не посмя да викне Алек или Яни на дуел, а уж се води за най-силния вътре. Няма нормален човек който ще се откаже от защита една седмица преди финала за да прави конкурентите си диви и щастливи. Пък и старите фермери са му гласували доверие с този амулет. Естествено, че ще го използва.
И аз мисля, че ще използва амулета. Трябва да е луд, ако реши да се прави на мъж пред "мъжете" , да рискува да отпадне преди самия финал от говедото Станко.
И е точно така, както казва Тари - благодарение на Калоян дамата "мъжаги" Алек и Станко бяха на дуел по веднъж, да не се надуват толкова, лигльовци. 😂

# 336
  • София
На мен ми харесва Елена напоследък, видяхме я и неведнъж да се разчувства, не е така сдържана вече. Само не съм съгласна, че след онази седмица не е имало смисъл повече да остава вътре, има смисъл и той е в това, че от това, че никой не я харесваше, хората започнаха да я възприемат, а много и да я харесват - макар и не като за финална четворка. По-лесно се живее, ако излезеш от риалити с по-добро име, не само, за да не те гледат укорително хората, но и на близките ти да не им е тежко.
Като цяло обаче не ми е интересен образ тя.

# 337
Каква спортна злоба в този пишман футболист?! Като кажат "юношата на ЦСКА", ритам от смях. Неосъществен спортист, неосъществен мъж, какво очаквате от подобен комплексар!
Ох, това за юношата цял сезон ме дразни понякога, а понякога ме разсмива.  Crazy Юноша е бил преди има-няма 15 години, а и не се знае какви са постиженията му от това време. Може само резервната скамейка да е търкал. Confused

Вили го каза много точно футболистче от В група

# 338
  • София
Имам приятел, който играе във В група, и му плащат по 400 лв на месец, тренират един път седмично и един път седмично имат мач. Останалото време си работи друго и не се има за големи футболист като Алек. Grinning

Сега прочетох, че 2016/2017 г. Алек играе във ФК Германея Сапарева баня, които са на дъното на класацията на Югозападна трета лига, там едва ли и 400 лв им плащат, по-скоро на доброволни начала.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 12:57 от Niya-

# 339
  • Асеновград
Според мен Калоян е умно момче и няма да се подведе пред тези тъпанари , за да си отстъпи амулета.
Станислав и Ревльо , ми омръзна като ,,черно радио,, да повтарят едно и също , че хората от съжаление харесвали Калоян, не им го проумяват тъпите кратуни, че хората отстрани имат добра преценка.....то бива тъпотия то страшна работа. Големи злобари , интриганти , само сплетничат и коментират......но нали са ,,мъжкари,,
Вила все повече ми харесва.
Марина много не ме трогна с нейната изповед , има много самотни майки които се грижат сами за децата си, но не е съдя  , така е преценила , така е направила...
Всеки път пиша, че ще подкрепя най достойният фермер за мен Калоян.Дано спечели доброто момче , а ония,, махленски клюкарки ,, да умрат от яд.
Опитвам се да харесам Валерия , но не ми се получава , само като го видя ония да е мачка да се опитва да е целува и направо откачам.

# 340
А Алек какво каза за тежкото му детство , че пропуснах?

# 341
Ето една Статия за Алек и футболната му история, а и не само. Simple Smile
Интересно, че открих странни правописни грешки в статията. 😂

А Алек какво каза за тежкото му детство , че пропуснах?
Техните се развели, все ги делели със сестра му, бил свикнал да разчита само на себе си от 17-годишен, ако съм чула правилно.

Ето го и Промото за тази вечер. Ще празнуват Никулден месец и кусур по-рано, както празнуваха Андреевден. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 13:15 от Ензим

# 342
Ензим точно я прочетох преди малко Joy

# 343
Аз за Алек какво ли не изчетох. И ФБ , и инста, и където к'вото има и не мога да му установя зодията и т'ва е?

# 344
  • София
Аз за Алек какво ли не изчетох. И ФБ , и инста, и където к'вото има и не мога да му установя зодията и т'ва е?

Сто процента е Близнаци. Тях ги подушвам и през екрана, защото не мога да ги понасям.

P.S Eми да, права съм - 29 май 1986 г.  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт