Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 398
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз съм за Калоян, но и Яни и Вили са ми симпатични, ако успеят да се преборят те на арената, няма да ме е яд.

# 391
И Яни е голям фаворит на зрителите така, че има всички шансове. На мен ще ми е малко клиширано ако той спечели. Той е точно типичния участник който бих очаквала да спечели този формат. Има същата аура като Райно и Стоян. Калоян ако спечели ще счупи стереотипа за това какъв трябва да е победителя в това предаване.

# 392
Точно защото предаването се нарича Фермата, защото е ферма (какво прозрение 😂 ), Яни е най-вероятният победител според мен. Пък и аз искам той да спечели. 😍
МегаМег, моите мечти са доста различни, не така прозаични. 😂 Ех, и рима се получи. 😂

# 393
  • Разпиляна във въображението
Точно защото предаването се нарича Фермата, защото е ферма (какво прозрение 😂 ), Яни е най-вероятният победител според мен. Пък и аз искам той да спечели. 😍

Съгласна. И аз бих пуснала за Яни. Спечелените пари от Фермата ще ги вложи във ферма Laughing

# 394
  • Mediterraneo
Не във ферма, в пчели.

# 395
Това е сезонът на новото начало. Тъкмо един по нетипичен победител ще подхожда на идеята.

# 396
  • ново
Интересно какво ли ще е новото във финалните епизоди тази година.

Скрит текст:
Гечо вчера е бил в БТВ, дошъл си е за един ден и си е тръгнал веднага. Янно работят по финала.

# 397
Елена и Марина хич не умеят да пласирват стоката .Станко и Валерия щяха да са по -атрактивни на пазара hahaha

# 398
Може да дават само ратайчетата. Не ми е интересен пазара.

# 399
  • София
Вили и Яни с цветята пак бяха в пъти по-естествени от футбалерко и Валерия с розАвите цветя. 😄

# 400
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък не съм за Яни - кротко момче ок,но онази реплика,която той отправи към Калоян с "Хайде да се скатаваме от работа и да крадем вечер яйца,за да ги ядем тайно от другите" в причина да го отпиша за победител.
Хайде стига вече с тарикатски номера,типични балкански. Stop

Няма причина Калоян да се отказва от амулета,все едно да се изсмее в лицето на онези 3-ма човека,които му гласуваха доверие и го наградиха за добрата му игра до момента.

# 401
Най-хубавото в предния епизод беше като не му станА играта да идат избраните от него на пазар!

Най-интересни на пазар щяха да да са Вили, Яни, Калоян и Валерия - те умеят да се забавляват - но без Алек!

Елена пак се чудеше къде да си сложи ръцете и какво да прави - и явно реши - нощо, че го умее най-добре.

Това за Марина снощи имам усещане, че е снимано като влезе сина й и сегашното видео в шатрата едновременно и са излъчили едното видео по-рано, а другото - сега

# 402
Ох, дано Калоян не се подведе и не се откаже от амулета.

# 403
  • При розите и топлата вода ......!
Дано!

# 404
Какво казаха за новите правила, че не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт