Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 403
  • 806
  •   1
Отговори
# 375
  • Вестерос
Съгласна съм за Валерия, но мисля, че ще е Коко

# 376
Съгласна съм за Валерия, но мисля, че ще е Коко
Ще са му малко гласовете от мъжете, да не кажа никакви. Яни има повече шанс там. А повечето жени ще се разделят между него и Яни защото те не харесват Станко и Алек. Анита примерно може да гласува за Станислав. Не виждам други женски гласове за него.

# 377
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Писна ми всички да се възхищават на Станко, че бил казал, че иска парите. Еййй, голяма работа, дай да му дигнем паметник! Станко, вдигнал високо ръка и в нея пачка, а в краката му торбата с останалите. Въххх, чак си го представих...

И аз Joy Ти пък.."вдигнал високо ръка и в нея пачка"..Аз бих казала "вдигнал двете ръце високо горе,държи пачки."И за по-драматично,бих добавила "и една пачка,стиснал между зъбите си".
Алек и Стан - clown fiesta.Колкото повече плюят по Калоян,който се оказва голям любимец,толкова по-малки са им шансовете за финал,да не говорим пък за зрителския вот.Нямат инфо от вън и нямат никаква идея колко харесвани всъщност са КалоЯни. Peace

Също вярвам в зодии и смятам,че хората от определена зодия са със сходни темпераменти.Още първите седмици и без да търся инфо знаех,че Яни е рак(заради сантименталната си натура),а Валерия е лъв,който все иска да е център на внимание и нон стоп да й галят егото.Това е и единствената причина да не отблъсква Алек на 100% - въобще не смятам,че е влюбена в него.Секс навън и до тук със "сериозната" им връзка.

# 378
Ако Виолета победи в неделя Марина и другата седмица пак трябва да ходи на дуел (защото журито не са я класирали директно за финал) и отново победи това ще я направи единствената жена досега спечелила повече от два дуела. Нали Андрей попита Дарина дали я е яд, че не е могла да стане рекордьор сред жените след като Елена я отстрани.

# 379
  • Стара Загора
 Всички в групата сте големи сладурани - и прозорливи, интелигентни, толерантни. С по-голямо удоволствие чета, отколкото гледам.
 Мисля, че е невъзможно от продукцията да се лишат от потенциалната подкрепа за Калоян ( SMS). Не ми се пише директно.

# 380
  • Варна

Grinning Grinning Grinning Grinning https://www.youtube.com/watch?v=z_huc9In5qY

Започвам да се чувствам благодарна за съществуването на тия двамцата и за коментарите, които предизвикват от такива разни къде възхитени, къде подразнени странични наблюдатели като нас. Grinning Кога иначе щях да се сетя за този страшен "парцал" на българската естрада.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 17:28 от Spirit Crusher

# 381
Казахте, че хората са започнали да пишат негативни коментари за Калоян, че го наричали внучка, страхливец и т.н. Затова аз казах, че се надявам, ако го изпрати Алек на дуел да се откаже от амулета и ДА БИЕ!! Така ще спечели респект и уважение от всички, дори и от тези, които са се вързали на Алек и Станко и ще стане безапелационен фаворит, който дори няма да дължи победата си на АлманахО. На това ме навежда и неговото избухване към Гечо, когато каза "Ами пратете ме на дуел, да видим кой кого!" Калоян не е алчен за пари и слава, той иска да постъпва достойно и да накара близките си да се гордеят с него.
Относно Марина и нейната история, според мен тя си мисли, че проблемът е много по-грандиозен, отколкото всъщност е. То реално от онова клипче насам нищо не се е показвало, нито говорило по темата, то можеше и нищо да не стане, ако Иван и Андрей не бяха раздухали нещата излишно. Голяма работа! Значи всичките плеймейтки, които се чекнат и кикерят голи насам-натам, са виповете на държавата и се гордеят с това, Марина от какво да се срамува точно, че не се сещам? Всички гледаме Хубава жена или Стриптийз с Деми Мур и се кефим, че си и мечтаем...

# 382
Мен малко ме дразни това разпъване на кръст на Марина (най-вече от продуцентите) с тази история при положение, че не е извършила нищо незаконно. В същото време във фермата си имат бивш затворник и престъпник, а това въобще не се коментира или дискутира. Ако някой заслужава  публично порицание това е псевдо патриота Станко.

# 383
Ако изгонените фермери пратят Калчо на финал, не мисля че ще има нужда от повече мъжки дуели по простата причина че Алек и Станко със сигурност ще се гътнат от яд.

# 384
Всички гледаме Хубава жена или Стриптийз с Деми Мур и се кефим, че си и мечтаем...
За какво си мечтаем?  Shocked Shocked Аз не се и кефя, честно казано. Laughing Мен не ме брой в това "всички" . Joy

# 385
Казахте, че хората са започнали да пишат негативни коментари за Калоян, че го наричали внучка, страхливец и т.н. Затова аз казах, че се надявам, ако го изпрати Алек на дуел да се откаже от амулета и ДА БИЕ!! Така ще спечели респект и уважение от всички, дори и от тези, които са се вързали на Алек и Станко и ще стане безапелационен фаворит, който дори няма да дължи победата си на АлманахО. На това ме навежда и неговото избухване към Гечо, когато каза "Ами пратете ме на дуел, да видим кой кого!" Калоян не е алчен за пари и слава, той иска да постъпва достойно и да накара близките си да се гордеят с него.
Относно Марина и нейната история, според мен тя си мисли, че проблемът е много по-грандиозен, отколкото всъщност е. То реално от онова клипче насам нищо не се е показвало, нито говорило по темата, то можеше и нищо да не стане, ако Иван и Андрей не бяха раздухали нещата излишно. Голяма работа! Значи всичките плеймейтки, които се чекнат и кикерят голи насам-натам, са виповете на държавата и се гордеят с това, Марина от какво да се срамува точно, че не се сещам? Всички гледаме Хубава жена или Стриптийз с Деми Мур и се кефим, че си и мечтаем...
Това е всичко което не искам Калоян да прави. Ще е все едно е паднал в капана на Алек и Станко. Аз точно за това го харесвам Калоян, защото е различен и не страда от комплекси за мъжкарство. Искам да отиде на дуел другата седмица евентуално, да може да си разпределя точките и да даде 5 точки на алманаха. Не бива да надделява тезата, че има нещо немъжко в това да четеш или да знаеш историята на собствената си родина или, че играта за алманах е недостойна.

# 386
И аз не мисля, че трябва да се отказва от амулета. Той му е предоставен точно заради това което е, и това което е показал. Защо трябва да угажда на Станислав и Алек ? Ще е много глупаво да рискува почти спечелена игра.Той вече се е доказал, а каквото има ще го покаже на финала.

# 387
Иска ми се Калоян да е безапелационен фаворит, признат дори от враговете си. Искам да се затворят устите на всички хейтърите и да се натрият носовете на всичко дебили 😁. Май много искам, а?
Ензим, не си ли си мечтала да си на Родео драйв с безлимитна кредитна карта?? Щото аз ДААА! Те мечтите затова са мечти, че пред тях няма граници 😁😁

# 388
Иска ми се Калоян да е безапелационен фаворит, признат дори от враговете си. Искам да се затворят устите на всички хейтърите и да се натрият носовете на всичко дебили 😁. Май много искам, а?
Ензим, не си ли си мечтала да си на Родео драйв с безлимитна кредитна карта?? Щото аз ДААА! Те мечтите затова са мечти, че пред тях няма граници 😁😁
Това няма как да се случи нито с Калоян, нито с който и да е друг. Няма участник който да е само харесван или само мразен. Не е възможно да се харесаш на всички.

# 389
  • София
Не че не харесвам Калоян, но ако Яни е на финала, по-скоро бих била за него.

Общи условия

Активация на акаунт