Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 421
  • 806
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не се оплаквайте от близнаците, че с козирог и овен вкъщи едвам оцелявам аз малката кротка рибка.   LaughingCrazy

# 361
  • София
Казвате, дано Калоян не се откаже от амулета, аз пък казвам дано го пратят на дуел, да се откаже и да отвее Станислав!!! Калоян ще се злепостави, ако се скрие зад амулета. Много хора ще повярват, че е страхливец.  
П.С. Ще се изкефя много Алек ако/като избере Виолета, Калоян да му каже"Ако беше избрал мен, щях да се откажа от амулета и да играя. Втори път имаш шанс да ме пратиш на дуел, втори път го изпускаш, сърди се на себе си после".
И от какъв зор да се прави на мъж и да се доказва пред хора, които така и така не го харесват? Много такива, които се направиха на мъжкари вече изгоряха.
С послеписа съм съгласна. Алек направо ще изпадне в амок, ако Калоян му го каже.  Laughing

И аз от омъжените за Близнаци. Единственото ми оплакване е, че е прекалено добър и оставя хората да му скачат по главата.

# 362
Аз за Алек какво ли не изчетох. И ФБ , и инста, и където к'вото има и не мога да му установя зодията и т'ва е?

Сто процента е Близнаци. Тях ги подушвам и през екрана, защото не мога да ги понасям.

P.S Eми да, права съм - 29 май 1986 г.  Sick Sick Sick
И аз ги надушвам, но се колебаех и с везни, заради прекомерната суета.
Благодаря ви!
Ахх айде сега везни, че какво ни има Stuck Out Tongue Winking Eye

Ни- що! Нищо лошо не съм казала/ написала...  Hug

# 363
Ахх айде сега везни, че какво ни има 
И аз везна Mask около мен само везни ,близнаци и овни. Ама живеем , то добре, че НИЕ  сме кротки и отстъпваме , особено като сме на кеф Smiley
Както казва Тери Пратчет, не вярвам няколко огнени камъка в небето да ми определят съдбата , но е забавно понякога.
Дано обяснят по добре правилата на гласуването от зрителите, че останах с впечатлени, че ще е 2 пъти. За пръв път ще гласувам за някой ( Калоян, кой друг) от реалити, дано отчитат почтено гласовете.
Миналата година се усещаше към края, че победител ще е Стоян , а сега не мога да "хвана" кого тика продукцията. Май Станко , Алек събра негативи и във фейса, докато за "простото момче" пишат, че е изградил фермата.
Лошооо, почти свършва , а не сме разгадали сценария. Mask

# 364
  • София
И аз ще гласувам за Калоян, за втори път в живота си ще пускам смс (първият беше за Райно Simple Smile ) Стига да стигне финал де, че нали не съм чела спойлера. 😂

П.С.: Само аз ли съм Телец тук? Други телета-сеирджии няма ли 😄

# 365
  • София
Аз се притеснявах Алек да не се окаже Лъв с това желание за постоянна победа 😓 тюх, размина се Simple Smile
Ензимче, от една партия сме лъвчета най-умни и най-красиви 😂😂

Няма начин да е Лъв. Те са щедри хора, макар и понякога доста големи егоисти. Казвам го с ясното съзнание, че най-важният мъж в живота ми е Лъв. А също така мъжът ми, кумът ми, двамата ми първи братовчеди, вторият ми братовчед и леля ми  hahaha

# 366
  • София
П.С.: Само аз ли съм Телец тук? Други телета-сеирджии няма ли 😄
Има, има.  Grinning

# 367
  • Вестерос
Аз съм коза и съм с дева вкъщи Grinning

Валерия била лъв

# 368
  По темата-водолей съм.Вкъщи имам Лъв/ММ/,който ме превръща в памук,когато иска и в зла вещица,когато не очаква,рак и козирог.Рачето ми е ревливо,чувствително,спортистче.Не футбол и не ЦСКА.Козирогът е с рогата напред,ако ще и в стената,ама си има цел и си я следва/ако ще и зид да помести/
    Ама този Алек Манолов голяма звездЪ-то интервюта,то фолкидиви,кабриолети,мале-мале!
  Според мен сценарият е да спечели Калоян и после от него да се изкарат кинти за опосумите-танцьор,влогър.......
  Ще пускам смс,видяло се е.Снощи Калчо много умно подсказа на Вили ,като каза,че нещата няма да са все така,говорейки затова,че Вал избута покрай Алек формата.И каза "Мисли!".Според мен подсказва за дуела,че може да я бутне.Или на мен ми се ще,ама наистина много ми се иска Вила да дръпне Вал и да я опуха и Бентлито да се паркира вкъщи.Да видите тогава Голямата сълза какво море ще направи.

# 369
Аз съм коза и съм с дева вкъщи Grinning
Перфектно съвместима комбинация, така пише. Simple Smile

# 370
Аз съм почти сигурна, че Вили ще извика Маринка на дуел и ще я победи. Smiling Imp

# 371
  • Вестерос
Да и аз така съм чела, за сега е перфектно Grinning

# 372
  • Велико Търново
Аз съм почти сигурна, че Вили ще извика Маринка на дуел и ще я победи. Smiling Imp
И аз мисля така Peace

# 373
  • София
Дано! Мен ме устройва отлично такова развитие на нещата.  Laughing

# 374
Валерия почти сигурно ще е жената която изгонените фермери ще пратят директно на финал. Ако наистина Марина отпадне тази неделя както предполагаме бентлито няма конкуренция. Не мисля, че някой ще гласува за Вили и Елена. Дори и Франческа мисля, че няма да гласува за най-добрата си приятелка.
При мъжете съм сигурна, че няма да е Коко. По-скоро Яни.

Общи условия

Активация на акаунт