Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 302
  • 806
  •   1
Отговори
# 615
Абе кой каквото знае/ сигурно обаче/ да ми праща на лични.
Да и на това съм съгласна Smile. Или направо тук под скрит текст. И без това е останала една седмица, то пък големите тайни.

# 616
  • При розите и топлата вода ......!
Абе кой каквото знае/ сигурно обаче/ да ми праща на лични.
Моля за същото!
Надявам се Валерия да не е на финал.

# 617
  • При розите и топлата вода ......!
Благодаря че Ви има и че Ви ОТКРИХ! Heart

# 618
Моля, който е научил и може да сложи в скрит текст името, да го направи. Това писане на лични е излишна хамалогия. Благодаря предварително! bouquet

# 619
Моля, който е научил и може да сложи в скрит текст името, да го направи. Това писане на лични е излишна хамалогия. Благодаря предварително! bouquet
Давайте спойлера, то време не остана! И без това после, по обсъжданията става ясно какво е било!

# 620
И за финалната седмица който знае нещо да пише.

# 621
  • на село
Казвайте кой каквото знае и без това вече омръзна да ги гледаме, станаха безинтересни,
та - Кой е на финал ? Simple Smile

# 622
.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 07:09 от PeacockLove

# 623
  • София
Аааа, ако пак сложи някой открит спойлер, повече няма да играя с вас, така да знаете.  Crossing Arms Laughing

# 624
Ако съдя по едно клипче, което беше качено от Андрей, знам кой се връща във фермата. Бях го писала при един преден двубой Wink
Да, но няма ли този път да се върне И отпадналата участничка, която и да е тя? Нали трябва да гласуват отпадналите фермери, не може да изключат последния опаднал преди финалната седмица. Simple Smile

# 625
  • Sofia
А тогава чакам да ни поканят другия сезон без кастинг Wink
Там сме.
Ама се чудя тука кой ще пише и ще ни плюе.
Аа,аз оставам,не ми се ходи.Аз като Вал-може,само ако е топло,ама ...пак тц.Оставам и ще плюя.Само да кажете кой как предпочита,шсА съобразя все пак.  Mr. Green

Ензим,отпадналата ще влезе с другите,то няма да е съвсем веднага сигурно.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 01:17 от avi10

# 626
Е, да, аз не знам нито какво е клипчето, нито точно кога ще влизат отпадналите фермери.
Но ако просто присъства в клипчето, не значи, че е победителката от неделния дуел, това исках да кажа.
PeacockLove, можеш ли да ми пратиш клипа/линк на лични? Simple Smile

# 627
  • София
Не съм чувал човек с по-противен тон,говор и речник от Виолета. На всичкото отгоре и супер злобна. Яни гледа как да и помогне като и дава съвети, тя нарежда Марина, че била схемаджийка, че другите били лицемери и общо взето не спря да бълва помия в една ситуация в която нямаше грам смисъл.
+1

Манипулира го и му каза това, което иска да чуе. Това предаване трябвало да го спечели човек с някакви ценности. Малкият пропуск е, че човек без такива няма как да оцени въпросния. Т.е. говори си по начин, по който да го настройва и го използва.
Същия гамен си е като в началото, но се ориентира накъде духа вятърът и затова си промени държанието, на че е израснала като човек. Дрънци.

# 628
Ензим , ще видя дали мога, че е от Вайбър

# 629
Размятате на лични клипове, спойлери... И понеже само ви чета в последното време - да не ме забравите. Тук съм. Тук! Гласях се да сядам на пейката на Вили, обаче след снощи се отказвам. И така на последният дуел няма за кой да викам. Снощи,  гледайки Бети и Ники се усещаше по изражението им колко са недоволни от цялата мързелива команда. И с тези ретроспекция вече ми досаждат. Оставам с едно такова впечатление за недоизказани или неизлъчвани неща. Нещо е станало, което на нас ни спестиха. Във всички сезони е имало хора, дето са на отдих, но са били едични случаи. А в този сезон едиците са тези, дето се спукаха от работа. Или това видях аз.

Общи условия

Активация на акаунт