Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 262
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен ми направи лошо впечатление визитката й.Ако това поведение донякъде е оправдано за млади парцалани,в търсене на богат спонсор,при нея,жена на 50 с два големи сина - грозно ми е.
Иначе в течение на играта показа качества и като цяло се представи добре.

На дуела никоя от двете не подкрепям.Едната злобарка и махленка,другата подмазвачка.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 17:00 от Beautyholicа

# 676
Вие ме подсещате за Валерия, не ви ли се струва странно момиче на 23 години да не е вършило никаква домакинска работа? Тя каза, че и домакинстването е ново за нея, защото е млада, няма деца и не е живяла с мъж. Егати оправданието. Сигурно техните са я разглезили да не върши нищо вкъщи. Като цяло, 23 не е чак толкова крехка възраст, а тя се държи като детенце. На някои може и да им е сладко това поведение, но за мен не е нормално и ми изглежда повече като оправдание да не поема отговорност за нищо и да се прави на наивна и неопитна.

# 677
Изобщо не ми се струва странно такива млади и неомъжени жени да не могат да готвят и домакинстват, Ивона също не можеше, оправдавам ги. Но за 46-годишна майка на двама големи сина да не може да готви, като е живяла бедно - още повече, това изобщо не ми го побира акълът.

# 678
  • София
Аз не ги оправдавам, аз помагах на майка ми от дете в тези дейности. За мен е ненормално на 23 години да не можеш да миеш чинии или други елементарни домакински дейности ...

# 679
Вие ме подсещате за Валерия, не ви ли се струва странно момиче на 23 години да не е вършило никаква домакинска работа? Тя каза, че и домакинстването е ново за нея, защото е млада, няма деца и не е живяла с мъж. Егати оправданието.
Ми тя все пак мие чинИЙте, което пак е домакинска работа. Mr. Green Не, не ми струва странно, че не е домакинствала. Има такива жени, на които домакинската работа не им е прияна, не обичат да готвят, чистят и пр. И защо едва на 23 трябва да може?
Не виждам и нужда да се оправдава, при нужда ще се научи.  

# 680
Изобщо не ми се струва странно такива млади и неомъжени жени да не могат да готвят и домакинстват, Ивона също не можеше, оправдавам ги. Но за 46-годишна майка на двама големи сина да не може да готви, като е живяла бедно - още повече, това изобщо не ми го побира акълът.
И за мен Марина си остана загадка в това отношение. Имам чувството, че тя освен чай и кафе, друго на печката не може да извърти. С какво ли е изхранвала двамата мъже в дома си... Confused

# 681
Е, нали им направи слепени бисквиДи за закуска, докато беше фЕрмер. Вие па 'ного искате.

# 682
Но пък в началото , да не кажа до средата бяхме доста заблудени че Марина е най дейната жена в къщата, с това ранно ставане.
А всъщност не е правила нищо особено.
И колкото и да не съм вярвала че ще го кажа на сегашния етап най дейна от жените е Вили.

# 683
  • Буркина Фасо
Вие ме подсещате за Валерия, не ви ли се струва странно момиче на 23 години да не е вършило никаква домакинска работа? Тя каза, че и домакинстването е ново за нея, защото е млада, няма деца и не е живяла с мъж. Егати оправданието.
Ми тя все пак мие чинИЙте, което пак е домакинска работа. Mr. Green Не, не ми струва странно, че не е домакинствала. Има такива жени, на които домакинската работа не им е прияна, не обичат да готвят, чистят и пр. И защо едва на 23 трябва да може?
преди години научих за един подобен случай. момата я е мързяло да мие чанйй  и доста често казваше , че ги е счупила. съответно се купуваха нови. ама будалата е купувача , а не момата.
чудя се дали да не приложа подобен момент у дома - докато се яде едно и също ядене чинията да не се мие. след ден-два ще я измия, няма да я чупя.  hahaha

# 684
Хаха
То не е за разказване, но имам и аз един случай на дотолкова загоряла тенджера, че предпочетох вместо да се мъча да я мия, просто да я изхвърля и да прикрия следите си 😊
Аз съм средна класа домакиня, едва последните години започнах да готвя и тъй като аз ям малки порции ми е много трудно да преценя правилните количества и подходящи за по-голям брой хора.
Като цяло има хора(не казвам само жени), на които домакинската работа им идва отръки, моята майка като се развърти и за един час отхвърля няколко задължения, а аз за това време като Дарина още ще се мъча на чйнййте. Wink
И макар да не е нещо за хвалба, все пак не смятам, че жена, която не е добра домакиня и готвачка не може да е добра майка и съпруга. И трябва да се трепери над печката, за да не би мъжът ти да те смени с друга, правеща по-добра баница(и такива мнения съм чувала).

# 685

На 23 изобщо не си дете и е съвсем нормално да вършиш елементарни домакински задължения. Валерия каза, че дори и с миене на чинии не се е занимавала. Още като ученичка съм вършела по нещо вкъщи, както и повечето от моите съученички. И ако липсата на мъж и деца е оправдание да не можеш да свършиш нищо, значи в днешно време може и до 35-40 да си откараш без да умееш много неща, защото много жени създават семейства по-късно.

А Маринка изобщо не я коментирам. Тя няма поведение на зряла жена, нито може да върши нещо. За тези години уменията й се свеждат до еротично позиране пред камерата. Grinning

# 686
  • Другата България
Аз не смятам, че не се е грижила за децата си, или пък че не им е готвила, може да има някакво друго обяснение на поведението ѝ. А може и да е правила неща, които не са ни показвали, все пак ние си правим изводите от видяното по ТВ-то.

# 687
  • Буркина Фасо
Аз не смятам, че не се е грижила за децата си, или пък че не им е готвила, може да има някакво друго обяснение на поведението ѝ. А може и да е правила неща, които не са ни показвали, все пак ние си правим изводите от видяното по ТВ-то.
за 3 месеца поне веднъж щяха да се объркат и да ни покажат обратната страна. ама ... нъцки Simple Smile

# 688
За мене е необяснимо жена на нейната възраст да каже, че на макароните им трябва половин час варене. Яни я изгледа облещен и каза, че на пакета пише 6-7 минути. 😂
Кой правеше кекс по рецепта на мама Галя, а - Калоян, Маринка го гледаше, нищо че беше лепната като ваденка за мама ти Галя, щото била много любознателна и искала да се научи. 😂
Аз на 20 и няколко не можех да готвя, други неща са ме вълнували, къде-къде по-интересни. 😂 Научих се, а чинйй не мия на ръка, защото имам грижовен мъж, който смята, че нежните ми женски ръце не бива да се хабят с такива неприятни дейности, затова ми купи миялна, когато още нямахме и истинска готварска печка дори. 😍

# 689
  • На морето!
Ако приемем, че Валерия е прекарала голяма част от живота си по лагелри, а останалата на хранителни режими, ми се струва напълно нормално да не може да меси хляб. Иначе и аз не мисля, че са били толкова пасивни, просто дълго време от продукцията залагаха на скандали и любов и не даваха нищо от ежедневието на фермерите.

Общи условия

Активация на акаунт