Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 263
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
Много са тежки битките за утрешния, 13-ти дуел, прекаляват, това са жени... Ако не друго, поне царевицата можеха да им спестят, наистина ли им е кеф на продуцентите да гледат кървища на арената... ooooh!
като се огледаш наоколо жените започнаха да вдигат тежести , да се боксират, да се борят. искат да имат равни права с мъжете и съответно ги получават от продуцентите. иначе може да се жалват или пък да ги съдят. някои не го харесват това , но на други им допада. тук се вижда , че тежката каруца ще е по-лека от мъжката. и при другите игри ще е по-леко. никой няма да изисква от тях да задържат 100-200 кила на раменете. колкото - толкова.  а и времето за извършване на игрите е неограничено.
има кървища при роненето на царевицата защото не знаят как се рони. същото е и ако не можеш да отрежеш филия хляб. ще се порежеш с ножа.
обаче пък не може да се отрече на участниците наученият урок по мързелуване.  значи едно могат да научат , а друго - не.  hahaha

# 661
  • Другата България
Франческа и Анита ще гласуват за Елена според мен. Бяха си много близки трите. И Божидара не я изключвам като потенциален глас ако Марина си замине в неделя.
Категорично не смятам, че Франческа ще гласува за Елена. Според мен ще е за Яни или Калоян. За Анита също се колебая. Виж Божидара вече е непредсказуема. Laughing
Бях се сетила за Альонин Мишо  Grinning - той е против Алек със сигурност, така че се надявам и той да даде глас за Калояни.

# 662
Франческа и Анита ще гласуват за Елена според мен. Бяха си много близки трите. И Божидара не я изключвам като потенциален глас ако Марина си замине в неделя.
Категорично не смятам, че Франческа ще гласува за Елена. Според мен ще е за Яни или Калоян. За Анита също се колебая. Виж Божидара вече е непредсказуема. Laughing
Бях се сетила за Альонин Мишо  Grinning - той е против Алек със сигурност, така че се надявам и той да даде глас за Калояни.
Не аз говорех за първото гласуване. Тогава се гласува отделно за мъже и отделно за жени (освен ако пак няма промяна в правилата)
Ивона също мисля, че ще е за Елена (нали я направи фермер). Всъщност май Виолета ще събере най-малко гласове за директно класиране от жените. Освен Тома не виждам кой друг би гласувал в нейна полза. Проблемът при Вилито е ,че най-близките й хора (Яни, Валерия, Калоян) не са в журито да я подкрепят, а са още в играта.

# 663
  • Буркина Фасо
все пак двете В-та трябва да достигнат до финалната четворка. това означава , че имат одобряващи ги. това означава , че утре едното В трябва да победи. поне такива бяха съновиденията ми.

# 664
  • Другата България
Бях се сетила за Альонин Мишо  Grinning - той е против Алек със сигурност, така че се надявам и той да даде глас за Калояни.
Не аз говорех за първото гласуване. Тогава се гласува отделно за мъже и отделно за жени (освен ако пак няма промяна в правилата)
Ивона също мисля, че ще е за Елена (нали я направи фермер). Всъщност май Виолета ще събере най-малко гласове за директно класиране от жените. Освен Тома не виждам кой друг би гласувал в нейна полза. Проблемът при Вилито е ,че най-близките й хора (Яни, Валерия, Калоян) не са в журито да я подкрепят, а са още в играта.
И аз говоря за първото гласуване, точно за него мисля, че за Елена няма да гласува почти никой, ако е в шестицата, разбира се.

# 665
  • София
Ако се гласува отделно за жени и мъже, не знам коя жена ще бъде подкрепена. Може би Вал на принципа, че най-малко се е карала с хората.

# 666
И аз говоря за първото гласуване, точно за него мисля, че за Елена няма да гласува почти никой, ако е в шестицата, разбира се.
Понеже ти написа, че Франческа няма да гласува за Елена, а по-скоро за Калояни, а това няма как да стане понеже са две отделни гласувания. Ако Франческа не подкрепи уж най-добрата си приятелка то тогава остава бентлито и една от Виолета и Марина.
Ако Марина си тръгне съм почти убедена, че Валерия ще е фаворитката сред жените на изгонените фермери.

# 667
  • Другата България
Понеже ти написа, че Франческа няма да гласува за Елена, а по-скоро за Калояни, а това няма как да стане  понеже са две отделни гласувания. Ако Франческа не подкрепи уж най-добрата си приятелка то тогава остава бентлито и една от Виолета и Марина.
Нещо май не можем да се разберем.
От понеделник нататък ще влизат отпадналите участници, за да гласуват кои двама от останалите 6/или 7/ човека - Алек, Валерия, Виолета/Марина, Яни, Калоян, Елена и Станислав да отидат директно на финал, участвайки във финалната четворка. И в тази връзка - защо да не може да стане? Кои са двете гласувания? Гласуването е едно - за другата седмица говоря, и там всеки от отпадналите може да гласува за когото си поиска.
На самия финал на 17 вече е второто гласуване, там отново гласуват всички, включително и отпадналите трима от следващата седмица, но вече само за четиримата финалисти.
Ако се гласува отделно за жени и мъже, не знам коя жена ще бъде подкрепена. Може би Вал на принципа, че най-малко се е карала с хората.
Точно така и аз смятам.

# 668
Вече казах кои са двете гласувания. Едно за жена финалист и едно за мъж финалист. Поне миналата година беше така. От трите жени гласуват коя да отиде на финал и след това при отделно гласуване кой от тримата мъже да отиде на финал. След това отново има гласуване когато са останали четирима за това кой да спечели предаването. Миналата година при първото гласуване ако не се лъжа се класираха Финци и Галя, а при второто Финци и Стоян имаха еднакъв брой гласове.

# 669
  • Другата България
Общо взето говорим за едно и също. Понеже каза, че Франческа няма как да подкрепи Калояни - явно си имала предвид, че не може да ги подкрепи и двамата на гласуването другата седмица, а може да гласува само за един мъж и една жена. Това при условие, че регламентът е същия, разбира се.

# 670
  • Стара Загора
все пак двете В-та трябва да достигнат до финалната четворка. това означава , че имат одобряващи ги. това означава , че утре едното В трябва да победи. поне такива бяха съновиденията ми.
Вярваме . Аз подозирам, че сте "вътрешен човек". Animal Panda Face

# 671
  • Стара Загора
Водещите обясниха, че в петък 15.12 ще има 4-ма финалисти и ще бъдат отворени линиите за гласуване. В неделя, на финала, в началото още ще отпадне онзи, който има най-малка подкрепа и остават 3-ма да се борят за ...

# 672
  • Другата България
По-интересно ще е до петък какво ще се случи. Simple Smile

# 673
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз подозирам, че Бети затова така подпали метлата за една нищо и никаква тъпа украса. Не щото толкова държи на ръбчетата, а защото и се е сторило, че съвсем през просото са го карали, вместо да не допускат повече предишните си грешки.
Спирит, тези дни коментирахме зодиите (или зодиЙте по новия фермерски правопис Stuck Out Tongue Winking Eye) на участниците. Според мен Бети е дева.

Не си права.Пише се ЗодЙЙте. Naughty

# 674
Бентлито като изреждаше дейностите, които се научила да върши във Фермата трябваше да спомене и дисциплината "миене на чинйй".  Mr. Green Иначе аз също смятам, че ще обере вота сред жените, главно защото беше неутрална и не се е конфронтирала с никой.
Елена е такъв емоционален ръб, че не мога и не мога да я харесам. Освен това смятам, че тя е най-мързеливият участник в този сезон и не заслужава да отиде на финал.
Марина пък не я харесах още от визитката ѝ в самото начало. Колко палава и разкрепостена била.  Tired 
Айде няма нужда.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт