Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 279
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Игрите са такива, защото толкова им е акълът на опусумите. А и зрителите в болшинството си не искат да гледат Минута е много, а екшън, да се лее кръв и пот.

# 646
Бети и мен ме подразни и то не толкова заради критиките към седмичните задачи, а заради обобщението, което направи накрая: "Мислехме, че сме ви научили на нещо, но явно не сме". В крайна сметка участниците научиха много, особено градските чеда. Пък и не е никак уважително на последната среща да се изкаже така, след като има хора, които полагат много усилия и старание. Чак ме хвана яд, че участниците им подариха подарък.

На дуела съм за Виолета. Наистина е простичка(дуелиски...омг), но има и добри качества. Притеснявам се, че Маринка има реални шансове да я победи. Не чета спойлерите, защото ще си разваля удоволствието да гледам.

П.П. Винаги ме е било яд на неграмотните хора, а тенденцията през последниге години е те да стават все повече и повече. И предаването доказва, че много от младите хора са неграмотни. Явно не е модерно да владееш собствения си език. Grinning

# 647
На Виолета не ѝ пречи чеченка да ѝ поправя правописа на български, но иначе патриот го раздава Grinning

# 648
И аз съм за Вили. Колкото и да я плюех в началото от целия женски каст тя е най приемлива .И се промени леко към по добро и работи да не кажа най много от жените и имаше  желание да се научи пак най много от жените.
А и много искам да видя сдуханата физиономия на " юношата", като види че пак не е успял да я отсрани от фермата.
Чудно ми е какъв и кога ще е извънредния двубой.Иска ми се да е на алманаха, само на алманаха.Да ги видя тогава" мъжагите", които цял сезон го пренебрегват, да не кажа иронизират
Хубаво ще е  И&А да им натрият носовете точно по този начин.

# 649
  • Другата България
И на мен това ми се иска, но някак не го вярвам. Нещо друго ще измислят, ясно им е, че само Яни и Калоян са го чели този Алманах, другите ще "изреват" ако им се спретне нещо такова.

# 650
  • Варна
Ами да им спретнат тогава някаква типично фермерска викторинка на база наблюдателност, а не типично историческа базирана на Алманаха. Да ги поразпитат около бъхтенето и показването на мускули какво са научили, какво им е направило впечатление. Някои неща и от горчив опит се научават на принципа проба-грешка-проба-грешка, а не само от страниците. Без познания не може обаче, няма значение как си ги придобил. За съжаление ми се струва, че някои участници нямат акъл дори от практиката теорията да извличат. Примерно въпросните боички, ми те и вътре като боядисваха им се размазваше, разместваха шаблоните, ама за отвън май никаква поука не си взеха. Аз подозирам, че Бети затова така подпали метлата за една нищо и никаква тъпа украса. Не щото толкова държи на ръбчетата, а защото и се е сторило, че съвсем през просото са го карали, вместо да не допускат повече предишните си грешки.

# 651
И на мен това ми се иска, но някак не го вярвам. Нещо друго ще измислят, ясно им е, че само Яни и Калоян са го чели този Алманах, другите ще "изреват" ако им се спретне нещо такова.
Ами да са го чели.
Три месеца им се повтаря, че алманаха е неразделна част ор играта, едва ли не символ на идеята за българското и те три месеца го омаловажават.

# 652
Аз подозирам, че Бети затова така подпали метлата за една нищо и никаква тъпа украса. Не щото толкова държи на ръбчетата, а защото и се е сторило, че съвсем през просото са го карали, вместо да не допускат повече предишните си грешки.
Спирит, тези дни коментирахме зодиите (или зодиЙте по новия фермерски правопис Stuck Out Tongue Winking Eye) на участниците. Според мен Бети е дева. Няма друг начин. Като я видях как оправя леглото, все едно видях себе си. Smile Украсата от вътрешната страна на юртата миналата седмица беше още по-некадърна, направо ми избоде очите, но Бети я нямаше тогава и им се размина. И ми стана смешно после Елена като разправяше, че тя се стараела, пък Алек викал да го кара "отгоре-отгоре". Намерила точно тя да се възмущава от несвършена работа като я гледахме 3 месеца да свива цигари като "алтава". Иначе взех да я харесвам, умна е, прозорлива, само дето душата ѝ е много объркана. Дано да си направи изводите и да се поправи.

Виолета няма как да я харесам вече. От самото начало ми е неприятна, опитах да я харесам, но не става. За Елена казвате, че е емоционален инвалид, а Вила е точно обратното - никакъв контрол над емоциите - нито добрите, нито лошите. Това, в комбинация с чалгарския манталитет, никак не се доближава до идеята ми за фаворит и човек за пример. Единствено бих я подкрепила, ако трябва да натрива носа на Алек.

Отвратително впечатление ми направи Алек, когато Яни и Станислав се бореха с поривите на вятъра и се опитваха да закрепят винила, силният мъжага отново беше с наврян в ухото на Вал език. Тя се опита да скочи и да види какво става, той я дърпа и вика "стой тука". Unamused

Стига съм "хейтила", ами да кажа колко се радвам на откъсите, които дават с Калоян и Яни. Heart EyesТези двамата са родени един за друг, така леко им върви работата, лафовете..., искрено се забавлявам с тях. Снощи ми поднесоха поредната порция удоволствие с тяхното "обръщане" (при нас се казва реголване, ударението е на "О" ). Smiley

# 653
  • София
След малко ще гледам повторенията, така че ще придобияпредстава за какво говорите.

# 654
  • Другата България
Иначе взех да я харесвам, умна е, прозорлива, само дето душата ѝ е много объркана. Дано да си направи изводите и да се поправи.
Точно същото си го мислех и аз за Елена. Някак накрая се откри и показа повече от себе си.

# 655
Мери, според мен Елена се открива пред по-малко публика. Не може да "пее в общия хор", но когато чувства някого близък се разтваря. Просто не обича да е в центъра на вниманието. Има си кусури, но е с добра самооценка, както и с добра преценка за това какво се случва около нея и за това "кой крив, кой прав".  Много се омОта покрай историята с Франческа и със сигурност няма да я запомним като положителен образ в шоуто, но мисля, че не е толкова зла, колкото се опитваха да ни внушат. Просто си е въобразявала, че си играе играта и няма нищо лошо в това. Историята с Франческа я разтърси и приземи. Така си мисля аз, не е задължително да съм права. Wink

# 656
  • София
И ми стана смешно после Елена като разправяше, че тя се стараела, пък Алек викал да го кара "отгоре-отгоре". Намерила точно тя да се възмущава от несвършена работа като я гледахме 3 месеца да свива цигари като "алтава".
Елена снощи някак дистанцирано коментира разочарованието на Бети и Ники - да, не приемали задачите сериозно и някои не пожелали да се научат, само гледали да вземат кошниците и да се наядат... Сякаш се разграничаваше от групата, въпреки че използва "ние". Не личеше да се чувства засрамена или смутена, или поне аз така го усетих.

Виолета я подкрепям само до идеята да бие останалите жени във фермата, до спечелването на подобен формат има да изяде още много хляб.  Simple Smile

# 657
Виолета я подкрепям само до идеята да бие останалите жени във фермата, до спечелването на подобен формат има да изяде още много хляб.  Simple Smile
Това се припокрива изцяло с моето отношение (подкрепа)към нея. На дуела съм на нейна страна, основно защото искам Марина да падне. Smiling Imp А у Марина ме дразни най-вече, че следва този принцип -
 Ах, мили мои партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт Simple Smile

# 658
  • Другата България
Мери, според мен Елена се открива пред по-малко публика. Не може да "пее в общия хор", но когато чувства някого близък се разтваря. Просто не обича да е в центъра на вниманието. Има си кусури, но е с добра самооценка, както и с добра преценка за това какво се случва около нея и за това "кой крив, кой прав".  Много се омОта покрай историята с Франческа и със сигурност няма да я запомним като положителен образ в шоуто, но мисля, че не е толкова зла, колкото се опитваха да ни внушат. Просто си е въобразявала, че си играе играта и няма нищо лошо в това. Историята с Франческа я разтърси и приземи. Така си мисля аз, не е задължително да съм права. Wink
Да, горе-долу и аз така мисля. Но зла - в никакъв случай, просто...мързелива и бездейна. Няма да забравя нейното "мога, но не искам". Това със сигурност не ѝ донесе позитиви, и тя трябва прекрасно да го разбира. Та нея основно я даваха как свива цигари, седи и яде /това също ми направи впечатление - казва, че само гледали да вземат кошниците и да се наядат, а тя с нищо не беше по-различна - "много вкусно, много вкусно..."/,  и дотук, пак казвам, че може и целенасочено да е било, но така и не я запомних с някаква дейност през сезона. И в "женската" работа не се включваше, да не говорим за "мъжката". Та и добра да ѝ е самооценката, тя не е в нейна полза, не мисля, че някой ще я подкрепи за влизане във финалната четворка.  Laughing Освен ако и тя не е влязла в шоуто заради парите, а само заради новото начало.....

# 659
Франческа и Анита ще гласуват за Елена според мен. Бяха си много близки трите. И Божидара не я изключвам като потенциален глас ако Марина си замине в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт