Та и аз се чудя - дали не е имало неща които не сме видели, дали това лентяйство не е било и в по голяма степен и всичко което уж са съградили фермерите не е било направено зорлем и да е имало и чужда намеса отвън.
Виолета продължава да е моят фаворит за победата, само да спре да рапира, че не ѝ се получава много добре. 
Оборът и кокошарникът бяха мръснички, но без течаща вода могат ли много чисти да станат..
Или пък наистина са решили да дискредитират Алек, да го сринат, както пише Mesmunda.
И това ли е начинът - да кажеш, че изобщо не си доволен от всички вкупом. Не знам, но не ми хареса. 
А и то не е точно селска среда, ако трябва да сме честни, а са си полеви условия почти.
. За неделя не знам кой ще победи или по-скоро не бих знаеш, ако нямаше стар спойлер. Въпреки това, обективно, битката е трудна, ще се иска хъс и издръжливост. П. С. Вили това, че ходи на фитнес да не го смята за предимство, защото във фитнеса много рядко се изграждат комплексни качества. Вижда се особено при мъжете, например Емо от къртица т, ако го помните, а и при други. Кажат, че ходят на фитнес и ги гледаш мускули, тела, а после... Нито сила, нито издръжливост. Нищо общо няма тягата с това. Ще видим, де. За Марина не знам до колко е силна, само изглежда силна духом,, което е Доста важно. Желая им успех и на двете.
Оборът и кокошарникът бяха мръснички, но без течаща вода могат ли много чисти да станат..
Или пък наистина са решили да дискредитират Алек, да го сринат, както пише Mesmunda.
И това ли е начинът - да кажеш, че изобщо не си доволен от всички вкупом. Не знам, но не ми хареса. 
А и то не е точно селска среда, ако трябва да сме честни, а са си полеви условия почти.

. "Здрава" е Марина много, но Виолета я иска повече тази победа, тя ми е нещо като женския вариант на Станко, жалко само, че ако стигне финал и там са Яни и Калоянчо няма шанс.
С глас се смях, сетили се и двете! Предвид останалите налични жени, за коя от тях да гласува драгия зрител при наличие на мъже като Яни и Калоян? Не знам дали си дават сметка за това, или пък не допускат, че те двамата може да стигнат до финала. Както и да е, но си беше смешно. 
/, ако не е в леглото - то навън се повтаря същото....нито в обора ходеше докато имаше животни, нито в друго се включи. Реве срещу Калоян, но иначе нареждания дава и се видя - Бети и Ники похвалиха само свършеното от тях двамата. С право бяха разочаровани - според мен поне.
Все едно са на спа, умираха да се плацикат там в летните горещини и си влизат в кочинката чистички, розовки, така и кочината им по-лесно и по-рядко чистиш. Въобще... хиляди, хиляди удобства си беше измайсторил и да грохва от работа хич не му се налагаше. Препоръчани теми