Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 279
  • 806
  •   1
Отговори
# 630
И на мен ми направи впечатление изписаното разочарование на Бети и Ники.Огромно разочарование.Погледнато реално имаха дребни пропуски- тук сезалче забравено, там разтекла се боя, но сякаш Бети едвам се сдържаше да не избухне и сякаш хич не и се стоеше при тях.И на подаръка им не се зарадваха.Приеха го, казаха две , три клишета и до там.Но не се зарадваха.
Та и аз се чудя - дали не е имало неща които не сме видели, дали това лентяйство не е било и в по голяма степен и всичко което уж са съградили фермерите не е било направено зорлем и да е имало и чужда намеса отвън.

# 631
  • Варна
Джоли, как няма да е разочарована Бети. Вярно, че останаха вече една шепа, но нямат право да се оправдават, че видиш ли заради това не успели да си свършат задачите като хората. Реално, който отговаря за кухненските задължения не е вързан вече там като роб на мивката или пред огъня и остава свободен като бройка и може и в останалите задачи да се включва пълноценно. И животните им взеха и те като един дерт отпадат, след тях можеха поне по-старателно да изчистят.

Ще ви помоля и аз за спойлерите на лично.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 10:00 от Spirit Crusher

# 632
Може да са разочаровани Бети и Ники, но на мен нещата такива, каквито ни ги показаха, ми изглеждат по-нормални. В смисъл, че пускат една предимно градска банда да строи ферма и хората се справят криво-ляво, и колкото могат. Бети и Ники също са били градски чеда, доколкото си спомням и едва ли в началото всичко са правили по учебник. А и те са съграждали техния личен живот - с бъдеще и перспективи за развите, а не за някакви три месеца и чао, селски живот! Искат се навици, опит и огромно желание, за да бъдат тези хора отличници по критериите на наставниците.

Забелязах, че Алек сякаш вече не е любимец на продукцията, защото от един-два епизода правят негативни внушения и за него чрез гласа зад кадър. Бети и Ники му донасложиха, а Елена и тя ковна един пирон в ковчега му на фермер, като каза как ги е карал да работят през пръсти. Mr. Green

Виолета се беше уплашила, но при тези битки, които им нахвърляха за неделя, може като нищо да ти засъхне глътката.  Tired Confused За пореден път ми прави впечатление, че сякаш товарят жените с по-тежки дуели...много неджентълменско от ваша страна, драги продуценти.  Sad Crossing Arms Виолета продължава да е моят фаворит за победата, само да спре да рапира, че не ѝ се получава много добре. Crazy

!!!!!!!!!! Слагам името на победителката в предстоящия дуел в скрит текст и който не иска да знае, да не отваря:
Скрит текст:
Виолета

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 10:28 от Mesmunda

# 633
Честно казано, не разбрах защо Бети трябва да го играе толкова натъжена и покрусена вчера, някак прекалено. Заради грозничките шарчици по юртите, които инспектира всяка поотделно ли, не вярвам. Thinking Оборът и кокошарникът бяха мръснички, но без течаща вода могат ли много чисти да станат..
Оставиха ми някаква горчивина вчера, едва ли не - на нищо не са се научили участниците във фермата, ами, не съм съгласна пък. Crossing Arms Или пък наистина са решили да дискредитират Алек, да го сринат, както пише Mesmunda.  Thinking И това ли е начинът - да кажеш, че изобщо не си доволен от всички вкупом. Не знам, но не ми хареса. Tired
О, забравих да кажа - Mesmunda, за градските чеда и справянето им със селската работа и живот - напълно съгласна съм с теб!  bouquet А и то не е точно селска среда, ако трябва да сме честни, а са си полеви условия почти.

Много са тежки битките за утрешния, 13-ти дуел, прекаляват, това са жени... Ако не друго, поне царевицата можеха да им спестят, наистина ли им е кеф на продуцентите да гледат кървища на арената... ooooh!

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 11:05 от Ензим

# 634
  • София
Вчера не гледах много подробно, похвалиха ли все пак нечия работа и ако да, чия?

Аз помня и видеото, което Финци пусна, от общо събиране на участниците от втори сезон и в него Бети казваше същото, че не е успяла да се сближи с новите и не могат да се мерят с тях.

Но за сближаването според мен има значение и че тази година те по-рядко идваха до фермата, вярно, че разстоянието от тяхната ферма е голямо, но Бети я виждахме рядко.

Също така съм съгласна и че разликата е огромна, тази година са само градски хора. Миналата година имаше Финци, Стоян и Михо. Докато сега само Яни, но и той не е живят типичен селски живот, защото не е гледал животни.

# 635
Похвалиха работата на Калоян и Яни

# 636
  • Пловдив
И аз мисля, че попреигра Бети, за някакви супер маловажни неща. Ами шевиците криви, не знам си кво не й харесало, това са някакви тъпотии. Постараха се, колкото могат и колкото им позволява обстановката.  Толкова близо до финала е нормално да не прекаляват с усърдието, твърде разсеяни са. А и съм виждала Бети на живо, говорила съм с нея, още доста преди да стане известна, не ми е много пошожително мнението, така че не я признавам за авторитет. Разбира се, те са длъжни да спазват нейните думи, но мен не ме докосва тя като зрител, казвам го честно.
Вили... Ми е в повече. Не познавам такива хора, странни са ми, малко позьорство, абе говори и се държи като някакъв черен от гетото. Не ми е интелигентна, не ми е симпатична, смятам, че е злобна, макар и поне е открита, което е положително качество и наистина се лепи към течението. Ако спечели няма да ме е яд, ще се радвам заради дечицата, но не ми е фаворит.
Не знам защо продукцията реши да каже очевАдното за Алек и какво общо имаше с играта, освен може би да е поука за другите в следващия сезон. "не се влюбвай ". Ами казал си го е момчето, не пие, не пуши, порока са му жените. Пороците за това така се наричат, за да пречат на човек в живота. Добре поне, че е само един, защото обикновено вървят в комплект- Наричат го "бохемство". Аз - пропадналост Simple Smile.  За неделя не знам кой ще победи или по-скоро не бих знаеш, ако нямаше стар спойлер. Въпреки това, обективно, битката е трудна, ще се иска хъс и издръжливост. П. С. Вили това, че ходи на фитнес да не го смята за предимство, защото във фитнеса много рядко се изграждат комплексни качества. Вижда се особено при мъжете, например Емо от къртица т, ако го помните, а и при други. Кажат, че ходят на фитнес и ги гледаш мускули, тела, а после... Нито сила, нито издръжливост. Нищо общо няма тягата с това. Ще видим, де. За Марина не знам до колко е силна, само изглежда силна духом,, което е Доста важно. Желая им успех и на двете.

# 637
Искам и аз всякакви спойлери, които имате, да получа на лични, ако може.
По отношение на шевиците, наистина не бяха направени добре, личеше си, че са правени набързо. Според мен Бети беше ядосана и разочарована с право.

# 638
Честно казано, не разбрах защо Бети трябва да го играе толкова натъжена и покрусена вчера, някак прекалено. Заради грозничките шарчици по юртите, които инспектира всяка поотделно ли, не вярвам. Thinking Оборът и кокошарникът бяха мръснички, но без течаща вода могат ли много чисти да станат..
Оставиха ми някаква горчивина вчера, едва ли не - на нищо не са се научили участниците във фермата, ами, не съм съгласна пък. Crossing Arms Или пък наистина са решили да дискредитират Алек, да го сринат, както пише Mesmunda.  Thinking И това ли е начинът - да кажеш, че изобщо не си доволен от всички вкупом. Не знам, но не ми хареса. Tired
О, забравих да кажа - Mesmunda, за градските чеда и справянето им със селската работа и живот - напълно съгласна съм с теб!  bouquet А и то не е точно селска среда, ако трябва да сме честни, а са си полеви условия почти.

Много са тежки битките за утрешния, 13-ти дуел, прекаляват, това са жени... Ако не друго, поне царевицата можеха да им спестят, наистина ли им е кеф на продуцентите да гледат кървища на арената... ooooh!
thumbsup Абсолютно точно казано. Но аз клоня повече към варианта, че Бети и Ники реагират така, както продукцията им подскаже. Защото още помня как Иван се навря в пердетата на Дарина и ровеше, и дърпаше краищата - било разръфано или не помня точно каква дума употреби. Ами ако ги беше погледнал отдалече и беше казал: "Уу, чудесно! Добра работа, какъв уют създават в юртата" и т.н., съвсем друго впечатление щеше да остави у драгия телезрител. Mr. Green

# 639
Не ми харесва, че в това предаване игрите са главно силови. Не могат ли да измислят нещо по-различно. Ами те са си тежки не само за жените, а и за мъжете. За чий чеп трябва да има игра с вдигане на тежести/това с торбите на лоста/. Какво му е фермерското ? Не си спомням в другите сезони да е имало толкова кървища. И си мисля, че те не бяха само от задачите които им даваха/например роненето на царевицата и коването/, но и от хабера на участниците.

# 640
  • Варна
Хм... абе поотпуснаха си се малко. След добрите оценки и похвали, които получиха предишните две седмици, решиха явно, че много са задобрели и едва ли не изцяло самокритиката си загубиха. Бети я нямаше обаче тогава. Леко позабравиха какви високи изсквания има. Изглежда да идва с джип, но всъшност идва на метла. Grinning

Vem, може и да греша, но си мисля, че толкова жестоки игрите заради средната възраст и форма на участниците. Все са младички, здрави, жилави, тренирани. Носят на бой както се казва, та дай на зрителя зрелище да дадем. Съжалявам участниците на какво биват подлагани понякога, но по-голямата част от зрителите може пък това точно да искат да гледат.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 12:02 от Spirit Crusher

# 641
Скрит текст:
Хм... абе поотпуснаха си се малко. След добрите оценки и похвали, които получиха предишните две седмици, решиха явно, че много са задобрели и едва ли не изцяло самокритиката си загубиха. Бети я нямаше обаче тогава. Леко позабравиха какви високи изсквания има.
Изглежда да идва с джип, но всъшност идва на метла. Grinning

Joy hahaha

# 642
  • София
И за мен са прекалено силови игрите, миналата година бяха по-балансирани.  Моята идея за фермер не е най-силният.

# 643
  • Другата България
От двете дуелисКи Laughing съм за Виолета. Май вече го казах де. Много е пренавита, много притеснена, и с право - егасимУ и игрите, продуцентите просто са се увлекли, тя с право го попита Иван колко игри в едно са направили в тази игра с роненето на царевица Mr. Green. Сакън Гечо да не го претоварят, и Станко тоже, дай на тия жени да им вземем здравето с гърч smile3515. "Здрава" е Марина много, но Виолета я иска повече тази победа, тя ми е нещо като женския вариант на Станко, жалко само, че ако стигне финал и там са Яни и Калоянчо няма шанс.
Чухте ли Валерия и Елена - как искали жена да спечели тази година? Grinning С глас се смях, сетили се и двете! Предвид останалите налични жени, за коя от тях да гласува драгия зрител при наличие на мъже като Яни и Калоян? Не знам дали си дават сметка за това, или пък не допускат, че те двамата може да стигнат до финала. Както и да е, но си беше смешно. smile3532
Фермерството на Алек - без коментар. Този човек правеше ли нещо друго през тази седмица, освен да е под одеялото с Валерия, натискайки я постоянно/много досадно е вече това, само заради тези сценки се радвам, че свършва Stop/, ако не е в леглото - то навън се повтаря същото....нито в обора ходеше докато имаше животни, нито в друго се включи. Реве срещу Калоян, но иначе нареждания дава и се видя - Бети и Ники похвалиха само свършеното от тях двамата. С право бяха разочаровани - според мен поне.
Чудя се само другата седмица какво ще ядат, като вече няма нито животни, нито градина, а ще са доста хора. newsm78

# 644
  • Варна
И за мен са прекалено силови игрите, миналата година бяха по-балансирани.  Моята идея за фермер не е най-силният.

Абсолютно! Заложиш ли само на силата за никъде не си. На село баба ми и дядо ми до към 70 години въртяха и огромна къща, и градина, и животни, и ниви. Колко сила да са имали на тази възраст? Той дядо верно, че силен и запазен беше, но и сам не се юркаше. Инженер ел техник човека. Ще го караш ти кофи да мъкне или вода от кладенеца да тегли, да бе да, я тука една водна помпа да си сделам на бързо и да стоя и да гледам цялата градина как самичка се полива. Бойлери, бързовари, машина за рязане на стеблата на царевицата, както и такава за ронене, все самоделки някакви побългарени както се казва. Разгадал принципа и механизма на работа и сам си ги сглобяваше. На прасенцата вана с нещо като сифон им беше илзял. Grinning Все едно са на спа, умираха да се плацикат там в летните горещини и си влизат в кочинката чистички, розовки, така и кочината им по-лесно и по-рядко чистиш. Въобще... хиляди, хиляди удобства си беше измайсторил и да грохва от работа хич не му се налагаше.

Общи условия

Активация на акаунт