Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 676
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Тези смотаняци само я разсейват, как ми се иска да се обърне и да им шибне по един камък, за да млъкнат!

# 736
Маринка как тича, сякаш играе балет.
Бавничко , ситничко.Малко позичка , малко фръц.

# 737
  • София
Благодаря, Бубе, явно правила няма 😄 Ще бъде интересно все пак утре.

Марина е трагична с прашката, а Станко и Алек умряха да й се смеят, Яни й помага.

# 738
  • Пловдив
Ох, Маринка е много сладка Simple Smile. Така смешно си подтичва и не се напъва. Обаче си направи и подреди по-добре балите и на количката и накрая пирамидата. Оказва се, че жените съвсем грешно са я имали за силна, евала за стратегията да се покаже на първата битка и после скатавка. Това кандидатите за другата ферма да го запомнят Simple Smile

# 739
А забелязахте ли, че е без сЮтиен?

# 740
Ох, сълзи ми текат от смях. Тази Марина..ако изкара още три битки така, ще ми трябва памперс. Иван как я имитираше.. Joy hahaha
Досега всички жени на дуел правеха по-добро впечатление, отколкото като фермерки, дали това няма да е първият обратен случай? Mr. Green

# 741
Не съм се смяла така на друг дуел и заради състезателите и заради водещите. особено Ивановото :' Тази вечер никой за никъде не бърза" Smile
Добре , че Яни насочи Марина иначе от нейната агитка полза няма. А дано Вили се нахъса и я отнесе . Силна е Марина, но разпиляна и тези чупки и стойки.....вече са и втора природа.
Дано някоя от двете не пострада, че игрите са тежки.
Странна работа, досега май не е излизало в пресата кой е победител така директно. намеци, да ,но такова подробно описание.. май всички бързат да се свършва.  Mask

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 21:16 от Tary

# 742
Големият патриот, дето уж ни защитава честа, загуби на алманаха от чеченката.

# 743
Алек и Станко изобщо не би трябвало да коментират алманаха и нечие представяне на него.Изобщо.

# 744
  • Ню Йорк
Аз викам за Марина Wink

# 745
Виолета се изложи. След толкова патриотарски призиви, трябваше да изяде алманаха с кориците...ако изобщо знае как се прави това. hahaha
Станислав и Алек - присмял се хърбел на щърбел. ooooh! Whistling hahaha

# 746
Станислав с какви очи си позволява да коментира кой колко знае от Алманаха? Алек пък най-накрая се сетИ, че ако си чел Алманаха, това са ти едни лесни, сигурни точки. Но само за жените, иначе не е мъжко.
Умирам си утрешният дуел да е Алманах. И да го научат точно преди дуела, без време да го прехвърлят дори веднъж. Размечтах се.

# 747
Марина сече като профи , Вили го удари на дърворезба....
Еййй, най-после видях чиста кравата , горе долу чиста  Smile

# 748
Ee, след това сечене мога да слушам и рапирането на Виолета! Sunglasses Браво, момиче! Grinning

# 749
  • Пловдив
Какво нещо е спортната злоба. От загубена битка спечели, направо беше невъзможно. Може би и Марина нещо спря да сече, както трябва... Всеки случай Виолета направо изригна. Ей това не всеки може, иска се характер и много, много хъс и злоба. Това не й стига на Марина. Спорта е изгубил много с това, че Виолета не е станала спортист.

Общи условия

Активация на акаунт