Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 212
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
" Юношата"  се изяде от яд.
Място не може да си намери.
Ако съм като Вила ще пея и викам още по силно само за да го дразя още повече.

# 781
  • София
На мен ще ми е много интересно, ако Алек стане фермер. Ако си държи на думата и не направи мъжки дуел, праща директно любимата си на дуел.  Laughing

# 782
На мен ще ми е много интересно, ако Алек стане фермер. Ако си държи на думата и не направи мъжки дуел, праща директно любимата си на дуел.  Laughing
Аз ли не разбрах или фермера утре освен имунитет друго предимство не получава?'Опосумите казаха, че утре ще се разбере как ще се изберат двамата дуелисти.

# 783
Излезе спойлер за предстоящият фермер и дуел утре(най-вероятно верен), който не иска да разбира да не го отваря  Simple Smile

Скрит текст:
Марина прави Станислав фермер, той мъжки дуел, съответно Алек и Яни, в който Алек побеждава.

ПС:Само на мен ли ми се стори, че Виолета не поздрави Марина след края на дуела ?

# 784
Леле колко са злобни тия двамата. Еми ще се радва момичето естествено. И аз щях да скачам и танцувам на нейно място.
Отвратителни са двамата "мъже" , чак пък да наричаш някого помия...
Маринка реагира грозно на прегръдката на агитката на Вили, да.
Видяхте ли как гледаше Марина след битката със сеченето на дърва - невярваща, точно като ударена с мокър парцал. Simple Smile

Джеррард,
Скрит текст:
спойлерът ти вероятно не е верен, и дано не е, че Алек е по-противен от всички, взети заедно.

# 785
Друг някой има ли информация за това какво ще се случи утре.
Това което Джерард е написал противоречи на предишните спойлери.

# 786

Джеррард,
Скрит текст:
спойлерът ти вероятно не е верен, и дано не е, че Алек е по-противен от всички, взети заедно.
Скрит текст:
Дано наистина не е.Яни ми е основен фаворит за победата.

# 787
  • София
Аз бях за Марина, тази Виолета ми е мега гига неприятна - говор, поведение, бррр. Марина поне говори смешно, Хаха.
Но аз само дуели гледам и не съм много навътре с детайлите в характерите.
И аз не съм от най-редовните зрители този сезон, но не ми трябва да я гледам редовно Виолета, за да разбера, че ми е пълен отврат... гранде простакеса... и като всеки простак - със самочувствие на гигант...  Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 788
  • Буркина Фасо
Марина няма да пише никакво писмо ,защото вече няма да има фермер на седмицата  perko

"Марина пише писмо. значи ,че е отпаднала, нали ?"

нещо да кажеш , а ? hahaha

# 789
 Не вярвайте на всичко което четете из фейсбука. Аз пък точно преди 5 минути прочетох там уж друг спойлер който се носел като информация и няма нищо общо с тези които са обсъждани досега Grinning

# 790
  • Буркина Фасо

Аз ли не разбрах или фермера утре освен имунитет друго предимство не получава?'Опосумите казаха, че утре ще се разбере как ще се изберат двамата дуелисти.
аз разбрах , че ще има имунитет , но за първата игра. което означава , че ще има и други игри.
за първата той ще определи двамата дуелисти.

# 791
  • София
Ами аз тъкмо накрая го хванах, че бях навън, но разбрах, че фермерът определя дуелистите, не знам, да кажат тези, които са слушали по-внимателно.

# 792
Опосумите казаха, че новият фермер ще е като едно служебно правителство и, че само ще насрочи дуела или нещо такова. Не ги разбрах баш какво имаха в предвид.

# 793

аз разбрах , че ще има имунитет , но за първата игра. което означава , че ще има и други игри.
за първата той ще определи двамата дуелисти.

Казаха че ще има три дуела тази седмица. Фермера получава имунитет само за първата игра

# 794
Не вярвайте на всичко което четете из фейсбука. Аз пък точно преди 5 минути прочетох там уж друг спойлер който се носел като информация и няма нищо общо с тези които са обсъждани досега Grinning
Така е попринцип, но понеже не съм запознат със спойлерите, които са се коментирали тук за това кой е финалист и кой кога отпада, реших да го споделя.Извинявам се предварително, ако съм излъгал някого Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт