Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 475
  • 806
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На Вел обясненията в любов и още по-натрапчивото присламчване от страна на Алек май нещо не и влияят добре при битките за имунитет. Миналата седмица коя я би в уж нейна битка, онова с пренасянето на яйцата, сега пък се изложи в рязането с трион. Повече очаквах сякаш от нея, като я гледах как цепеше дърва преди седмици бях готова и аз като нейния принц да се обзаложа, че конкуренция сред жените няма.... А то кво станааааааа... конкуренция, при това адски жестока. На нея много много не и пука, тя лежерно си го раздава сякаш, не е толкова обсебена от победата на всяка цена, но сега изведнъж сам може да се вкара в шах милинкия Алек ако направи женски дуел. Хихихихиххиии доволно потривам ръчички, ако не хубав дуел в неделя, поне до неделя алекови терзания, размисли и страсти ще гледаме.

При цепенето на дърва ѝ трябваше имунитета, сега не ѝ трябваше и нямаше стимул. Сигурна съм, че ако беше битка на арената, щеше да се представи по-добре. Елена обаче наистина блесна.

# 166
  • Sofia
Да,определено и личи на Елена,че се е готвила.

# 167
  • Варна
На Вел обясненията в любов и още по-натрапчивото присламчване от страна на Алек май нещо не и влияят добре при битките за имунитет. Миналата седмица коя я би в уж нейна битка, онова с пренасянето на яйцата, сега пък се изложи в рязането с трион. Повече очаквах сякаш от нея, като я гледах как цепеше дърва преди седмици бях готова и аз като нейния принц да се обзаложа, че конкуренция сред жените няма.... А то кво станааааааа... конкуренция, при това адски жестока. На нея много много не и пука, тя лежерно си го раздава сякаш, не е толкова обсебена от победата на всяка цена, но сега изведнъж сам може да се вкара в шах милинкия Алек ако направи женски дуел. Хихихихиххиии доволно потривам ръчички, ако не хубав дуел в неделя, поне до неделя алекови терзания, размисли и страсти ще гледаме.

При цепенето на дърва ѝ трябваше имунитета, сега не ѝ трябваше и нямаше стимул. Сигурна съм, че ако беше битка на арената, щеше да се представи по-добре. Елена обаче наистина блесна.

Съгласна. Не бях допускала такава вероятност като липса на стимул или чувство за сигурност сред спортистите. Но и това го има и наистина в повечето такива случаи си изиграват там играта, колкото за пред зрителите и ония със залозите. И все пак си мисля, че Валерийка е напрегната и усеща как и дишат във вратлето (нямам предвид ангела хранител виртуоз в удрянето на калпаци у земята... ъъъъ... у масата де, а усеща вече женската конкуренция как напира). Да видим на първо време какви ще са така споменаваните нови условия при определянето на оцелялите за финалната седмица. Да не спретнат пак нещо от рода на онази наказателна акция към жените... и тоя път за големите мъжаги да има наказание за това, че се наговарят предимно жени да гонят и да се окаже така че почти никой от мъжката рота да не прокопса и косвено да пострада и някоя друга покровителствена от мъжкото крило девойка или умилкваща се зряла дама...

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 02:20 от Spirit Crusher

# 168
Алек какво се прави на изненадан, че Гечо го е избрал за фермер... Такъв позьор, не мога да го гледам с тъпите му речи: "Първия път станах фермер и взех всички кошници, втория път пак, но трети път не съм очаквал"... пх, дано пък не си вземе всичките кошници сега, смешкоооо! Grin

Валерия пък и тя се изказа. Алек като бил станал фермер, тя не била защитена и не искала да изглежда така, сякаш той я добутал до финала. Ами как да изглежда, то си е самата истина. Дори и да не беше печелила имунитетите, тя си мълчи, не е конфликтна, а с историята с Алек си е направо бетонирана. Оказа се, че на Бентлито рязането с трион не му е най-голямата сила или наистина нямаше стимул.

Вили дано избере Марина и да я бие.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 02:46 от H0uSse_Baby

# 169
  • Пловдив
Валерия не е виновна, нито го е искала някой да я пази. Момичето си печелеше имунитет след имунитет и няма как да иде на двубой, защото все пак ги е страх другите да я викат, когато все още има по-слаби жени от нея. А това с рязането с триона си е трудно, не е заради мотивацията, явно й е трудно, а очевадно даже я беше срам, че не се справи. Всеки има слабо място, тя е добра на друго, цепене то е едно, ама тоя огъва трион... Чудя се, няма ли вече твърди триони за рязане, защо трябва да се мъчат с тези китайски боклуци? А че е казала, че не се чувства защитена, какво да каже? Вие какво бихте казали на нейно място? "Оо, моят приятел Алек е фермер, няма да съм на дуел аз и няма да се мъча с нищо Simple Smile" . А че лежерно си го раздава май си е така, общо взето изглежда слънчев и лек характер, в същото време е бойна (не бих я нарекла кифла), смятам, че това е привлякло Алек към нея. Такива мацки трудно се срещат в баровете и дискотеките, всъщност и ги няма много. Именно защото е спортист. А и мечтата й да има зала много ме радва, със сигурност не желае да легне на някой тип  "Гущер", който да я бави и да дондурка, а тя да си гледа прическата.

# 170
  • Велико Търново
Мисля, че няма нищо непредвидимо в избора на дуелисти  - със сигурност Алек ще избере Виолета, а тя - Марина, надявам се да я бие на арената, хич не ми хареса как взе да се усуква и мърка около фермера Confused

# 171
Алек донесе на Валерия много повече негативи от колкото позитиви.
Получи се така че все едно заради него и тя е щадена.Той го направи да изглежда така.И сега тя го усеща но...
А иначе си пролича когато тя отиде ратай със Станко.
По щастлив участник че отива ратай не бях виждала и в трите сезона и това е показателно .

# 172
Снощи големият мъжкар Гечко постъпи като, по негови думи П. Алек фермер. Той излезе най- главното П. А като се сетя, че в началото дори му симпатизирах.... Като изключим това снощи с тия спомени ми дискуча.
Да, на Бентлито тази връзка освен, че я добута до финал, в което тя и сама можеше според мен да се справи, и носи само негативи.

# 173
Минавам да се запиша набързо. Вчера гледах с половин око, но ми стана мило като си спомняха за отпадналите участници. Обичам тези моменти.
Колко весело е било. Как изградиха Фермата от нищото!  ( почти , де Simple Smile )

# 174
Голямо леке е Алек.Жалък мъж.Затова и намрази Виолета,щото го видя какъв е ,че и му го каза.Комплексиран,завистлив и прост.Как пролича завистта,когато И каза Яни,оня помисли,че Гечо е избрал Яни.Колко го е яд на Калоян.Силно се надявам Кало да вземе парите.

# 175
Валерия не е виновна, нито го е искала някой да я пази. Момичето си печелеше имунитет след имунитет и няма как да иде на двубой, защото все пак ги е страх другите да я викат, когато все още има по-слаби жени от нея. А това с рязането с триона си е трудно, не е заради мотивацията, явно й е трудно, а очевадно даже я беше срам, че не се справи. Всеки има слабо място, тя е добра на друго, цепене то е едно, ама тоя огъва трион... Чудя се, няма ли вече твърди триони за рязане, защо трябва да се мъчат с тези китайски боклуци? А че е казала, че не се чувства защитена, какво да каже? Вие какво бихте казали на нейно място? "Оо, моят приятел Алек е фермер, няма да съм на дуел аз и няма да се мъча с нищо Simple Smile" . А че лежерно си го раздава май си е така, общо взето изглежда слънчев и лек характер, в същото време е бойна (не бих я нарекла кифла), смятам, че това е привлякло Алек към нея. Такива мацки трудно се срещат в баровете и дискотеките, всъщност и ги няма много. Именно защото е спортист. А и мечтата й да има зала много ме радва, със сигурност не желае да легне на някой тип  "Гущер", който да я бави и да дондурка, а тя да си гледа прическата.
Бе то на приказки е едно... Аз за това казах, че е голямо клише. Казва това, което знае, че ще се хареса. А дали наистина е така, остава само да гадаем, освен ако не я познавате лично Simple Smile Виолета има много хъс, но доста се пренавива. Хладнокръвие ѝ липсва, много пали, и  в игрите, и с хората. Елена ѝ е точната противоположност - хладнокръвна, разсъдлива и прикрита.
Гечо говореше за ПАРИ. Какви п**ки какви пет лева. Може да е всякакъв, но никога не е бил циничен. Това с другото П, е по-скоро в стил Иван Гинчев Grinning

# 176
Калоян и Яни са ми някак "чисти" души. Те са расли на село ( дори и да се водят град местата, където живеят) и знаят какво е  да нямаш, да си го създадеш, за да го имаш. А Алек е имал,имал и не цени. Което всъщност се отразява на отношението към  хората. Вчера, гледайки отново как В.Николов си дава якето ми стана толкова мило как Яни си махна ветото яке и облече това на Владо. Сякаш изведнъж стана супер герой! Много,много мил момент!

# 177
  • Вестерос
Гледам само дуелите в неделя и то вършейки и нещо друго. Интересно ми е кой искате да победи? На мен Яни ми допада, защото е натурален. Нищо, че излага учителското съсловие с много незнание. Но за фермер става.
За завършил история се поизложи няколко пъти... Иначе Калоян или Яни

# 178
На мен пък ми бяха много мили и интересни спомените им снощи. Добре се посмяха, яд ме е за първия отпаднал /забравих му името/, този човек щеше да е много ценен за шоуто. Този сезон не върнаха никой, а можеха да му дадат един шанс. Каролев беше ненужен, можеха да си спестят този разход

# 179
Иван и Андрей казаха защо няма да връщат отпаднали участници - в предишните сезони участниците, на които дали втори шанс, не се възползвали от него ефективно, каквото и да значи това. Сега дадоха втори шанс на Яни и добре направиха.

Общи условия

Активация на акаунт