Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 464
  • 806
  •   1
Отговори
# 210
Не са казвали още правилата, ние гадаем на база миналата година, но може да има изненади.

Значи Валерия все пак има шанс да помирише дуел. Аз я харесвам, но много ми се иска да я видя в действие на арената. За Калоян не знам - един дуел ще отърве с амулета, но ако са повече от един преди финала....същото като за Валерия си пожелавам и за него. Grinning

Иска ми се Марина да си ходи в неделя, а седмият отпаднал да е Станислав - от Алек. Twisted Evil После Яни и Виолета да отидат директно на финал, а Калоян да победи Алек....ох, на дядаааа Grinning Grinning, Валерия - Елена. И готово - нагласих си моята(и не само моята Sunglasses) четворка. Grinning

Много ми е интересно Гинчев за кого ще гласува по време на фермерския "уикенд". Също и рано отпадналите Папи и Диана...така ли се казваше македонското девойче?

# 211
Аз пък искам Алек да отпадне по възможно на срамния и унизителен начин.Да стане още повече за смях ама и той да усети че е станал за пълен резил .Ако се наложи на дъщуел с бабите тъкачки да излезе и да падне.
Даноооо.

# 212
  • Вестерос
Новите правила са сигурно, защото ще са 7 да са мъже срещу жени и от там Вила срещу Алек Grinning Grinning Grinning

От всички , които са вътре директно за финал ще гласуват масово за Калоян от мъжете и за Валерия от жените. Вила с доста се е карала, Елена абсурд, Марина ще отпадне най-вероятно сега.

# 213
  • София
Аз пък искам Алек да отпадне по възможно на срамния и унизителен начин.Да стане още повече за смях ама и той да усети че е станал за пълен резил .Ако се наложи на дъщуел с бабите тъкачки да излезе и да падне.
Даноооо.
И аз. Blush

# 214
  • Другата България
Новите правила са сигурно, защото ще са 7 да са мъже срещу жени и от там Вила срещу Алек Grinning Grinning Grinning
Това нали уж не е вярно? И на мен ми се искаше Алек да отпадне точно от Виолета.

# 215
Мъже срещу жени ще е интересно, но според мен тогава игрите трябва да са логически или АлманахО.
Ах, представям си Вили бие Алек ....трябва да скрият всички остри предмети, че сигурно ще се направи сепуко 😂😂😂(въх, въх, каква кръвожадност у мен).

# 216
  • Вестерос
хахахаха ще е шоО, може и да е вярно, нямам идея.

# 217
  • София
Мъже срещу жени ще е интересно, но според мен тогава игрите трябва да са логически или АлманахО.
Да, не бяха силови игрите.  Rolling Eyes Не ги помня всичките, но миналата година имаше въпроси и рязане на картофи, а в първия сезон - доене.

# 218
  • Другата България
И продължавам да мисля, че имаше нещо и с едни яйца, и Нора май победи Симо.
Или се бъркам? newsm78

# 219
  • Вестерос
Тази година я няма играта с балата, като цяло малко от мин.година се повтаряха.

# 220
  • На морето!
Аз пък искам по някакъв начин Калоян да опука Алек. Много бих се радвала и изобщо не мисля, че Алек е силен играч, ето 2 месеца без добавки и тялото му спихна.

# 221
  • София
И продължавам да мисля, че имаше нещо и с едни яйца, и Нора май победи Симо.
Или се бъркам? newsm78
Възможно е, не помня.  Blush Но така или иначе нито точките от игрите са важни, нито гласуването на фермерите. Главно вотът на зрителите определя победителя.

# 222
Eee, Виолета да бие Алек ще е много приятно изживяване, ама няма ли да е малко множко и тя да е тъкачка-многостанничка като Гинчев и Дарина - с по три дуела, а други да си останат само като ходили на бригада. Crazy
Аз държа ако Валерия и Калоян ще ходят на финал, да покажат преди това, че могат да печелят и дуели. Crossing Arms И много по-сладко ще ми е Калоян да пребори физически Алек, отколкото ревльото да отпадне от жена на някакви измислени игри. Да видим после кой е внучка и кой - внук. Mr. Green

# 223
Гинчев в "Преди обед" бил казал, че Яни му е фаворит за спечелване на формата, може за него да гласува. Simple Smile

# 224
  • София
И така става, като няма да е за някой от глупаците. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт