Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 464
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
Нямаха ли уговорка Станислав и Гечо за фермер? Струва ми се, че някъде чух, че са се разбрали който падне, прави другия фермер. Затова се изненадах от избора му.

И аз бях останала с това впечатление, жалко.
Какво е казал Гечо накрая? Все нещо не чувам

# 196
  • София
Ясно е, че Виолета отива на дуел. Ако бях на нея, с радост бих дръпнала най- близката си приятелка Валерия. Нека се докаже момичето, да излезе на слънце, да поиграе малко! Но Виолета ще дръпне Марина.
Отстрани изглежда по-лесно такова решение, но ако си вътре, е много трудно да извикаш най-близкия си приятел, предвид, че от това не ти зависи победата, а целта ти е да натриеш нечий нос. Останалите ще те намразят, голяма част от зрителите също, масовият зрител не прощава такова нещо. А и във всички битки досега за имунитет Вал е била по-добрата. Няма логика вместо да дръпне Марина, която е била винаги на дъното, а и във Фермата не придоби нови умения като за битка. Тя все взимаше задачите за шиене, лепене. С чук в ръка почти не сме я виждали.

За мен Виолета ще спечели точки с точно противоположно поведение, ако продължи линията на забавната, която на моменти е била устата, но иначе е добър човек. В оставащото време е най-добре да работи върху имиджа си.

# 197
  • Другата България
Скрит текст:
Според мен Валерия само изгуби от историята с Алек. Тя си печелеше сама имунитетите, при наличието на Дарина никоя жена не би я викнала нея на дуел дори и без опеката на Алек. Сладко, слънчево момиче, глуповато, но без да е грубо - би имала някакъв шанс на финала, обаче покрай Алек  и това мразя те, обичам те,  мисля, че опротивя на хората.
Докато при Виолета се наблюдава точно обратното, спечели симпатии именно с отпора, който даде на Алек. Истината е, че понякога се харесва някой не заради самите негови качества, а поради това, че той се опълчва срещу някого, когото не харесваме, както стана и с Вили-Алек. Дали случайно или не, но тя много точно усети настроенията към Алек и с държанието си срещу него сякаш облече нашите намерения и му каза нещата, които и ние като зрители мислим.

И Елена макар да не ми е любимка някакво уважение изпитах към нея, тренирала е, имала е стратегия и макар и недолюбвана се добра до финала, а имунитетът, който спечели снощи дойде точно на място.
Определено нейната стратегия ми харесва повече от тази на Марина - някак да се подлага на мъжете, силните на деня.
Това е женският обзор 😁
Алек какво се прави на изненадан, че Гечо го е избрал за фермер...
Скрит текст:
На мен не ми се видя изненадан, по-скоро самодоволен, горд, проработи схемата му (вече не харесвам тази дума Sad ) за мъжка коалиция. Големия стратег успя да влезе главата на безмозъчния Гечо и да го накара да действа като пионка, воден единствено от криворазбрания си идеал за мъжкарство. В погледа на Алек прочетох, че се вижда на финала и удовлетворение от "добрата игра", която го доведе до финал. Мисля, че голяма част от излезлите фермери биха гласували за него. За разлика от тук, Калоян ми се струва доста по-малко харесван вътре.
Под тези две неща се подписвам. Peace
С малки доуточнения - направо се на**а Алек от кеф, като си чу името. Толкова да му пролича...То бива его, но да е подплатено с реални прояви, а тук май такива липсват. Нищо, халал да му е, да видим през последната седмица какво ще се случи и кой - кого. И какво стана с мъжката дума на Гечо - да направи фермер победилия го? Thinking
За излезлите фермери не съм сигурна, че ще гласуват за Алек, не мога да предвидя, но мисля, че и Калоян си има "почитатели". Например Франческа и Дарина със сигурност ще гласуват за него, за Диана също се колебая. Но пък очаквам и явни, и тайни ухажвания и уговорки на отпаднали участници в името на заветния глас, това просто няма как да го няма. Laughing
Ратаите са ясни, той и Иван си го каза снощи - "протоколния избор на ратаи". И няма как да е иначе.
Вила и Калоян, и женски дуел. Само се чудя на Вила - срах ли я е от Валерия, или в името на приятелството го прави. Защото Валерия ще остане единствения участник от сезона, не ходил на дуел и стигнал финалната седмица. И да, знам, че печелеше имунитети, но пък не я и избираха за втори дуелист.
Отстрани изглежда по-лесно такова решение, но ако си вътре, е много трудно да извикаш най-близкия си приятел, предвид, че от това не ти зависи победата, а целта ти е да натриеш нечий нос. Останалите ще те намразят, голяма част от зрителите също, масовият зрител не прощава такова нещо. А и във всички битки досега за имунитет Вал е била по-добрата. Няма логика вместо да дръпне Марина, която е била винаги на дъното, а и във Фермата не придоби нови умения като за битка. Тя все взимаше задачите за шиене, лепене. С чук в ръка почти не сме я виждали.
Не мога да се съглася, че Марина е била винаги на дъното - и тя е силна според мен, просто се пазеше, нормално. Допускам, че не всичко сме видели от нея, и затова дуелът ще е интересен. Просто тактиката на Марина беше такава, подобна на тази на Валерия - да не се конфронтира явно, да е близка със силните на деня и да си върви напред.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 13:52 от Merri_An

# 198
  • София
Аз не съм написала, че Марина е слаба, то не останаха слаби. Но пред човек, който винаги ме е побеждавал и такъв, който не ме е, бих избрала втория, ако бях на мястото на Вили.

# 199
Сега като се гледат отстрани всичките излязли фермери,дано си направят добра преценка за кой реално да гласуват ,а и дано четат фейсбук коментарите .Макар ,че групичката Станко,Алек,Тома,Гечо ,Божидара,Валерия,Марина съм сигурна ,че ще се подкрепят ( който остане де ) Whistling

# 200
Елена ми харесва, когато е добра и помага на другите. Много ми е любопитно, когато влязат старите фермери да ги наблюдавам с Франческа. Дали ѝ е простила?Rolling Eyes

Вероятно не, иначе щеше да е присъствала на откриването на ресторантчето. Освен, ако Елена е влязла в четворката, а Яни - не и финалистите са се усамотили на различни места да подобряват фермерските си умения. Peace

За Калоян ще гласува и Владо може би, нищо че подари победата на Яни, а възможно е и Сапунджиев да го направи. Ако Елена не е финалистка, можем да добавим и Ивона...има достатъчно хора, които биха гласували за него. Но гласовете на феремерите не са толкова важни.

# 201
  • Другата България
Аз не съм написала, че Марина е слаба, то не останаха слаби. Но пред човек, който винаги ме е побеждавал и такъв, който не ме е, бих избрала втория, ако бях на мястото на Вили.
Да, да, разбрах те, но мисля, че тя ще избере Марина именно поради причините, които ти казваш. И дано не сбърка. Щото и Елена не блестеше с кой знае какво на битките за имунитет, но на последния ги отвя.
Просто според мен поне Виолета смята Марина за най-малко силната от трите ѝ възможни избора, явно е това. Приятелството си е приятелство, ама нали знаете за сиренето? Grinning
За Калоян ще гласува и Владо може би, нищо че подари победата на Яни, а възможно е и Сапунджиев да го направи. Ако Елена не е финалистка, можем да добавим и Ивона...има достатъчно хора, които биха гласували за него. Но гласовете на феремерите не са толкова важни.
Направо са си важни, как да не са? Нали от тях ще зависи кой да отиде директно на финал?

# 202
Някъде бях чела, че Ивона и Франческа са станали големи приятелки след като са напуснали фермата и че подкрепят Яни. Така че ако е вярно, на един финал, в който участва Яни, мисля, че ще подкрепят именно него.

# 203
Направо са си важни, как да не са? Нали от тях ще зависи кой да отиде директно на финал?
Аа, аз говорех за баш финала, затова и Ивона броих. Бързам, бързам, пък то имало още едно гласуване на фермерите преди това. Peace Калоянчик ще е финалист, бобът така показа сутринта, преди да го сготвя. Wink Laughing Sunglasses

# 204
  • София
Дано си права, че се притеснявам какви игри ще изберат продуцентите при евентуален дуел на Калоян.  Rolling Eyes
Гечо снощи толкова се изложи с този избор на Алек, трябваше Станко да избере за фермер.  Crossing Arms А пък Алек така кретенски се израдва и толкова му пролича злобата преди това, като си помисли, че избраният е Яни, че вече не мога да го гледам и секунда.  Sick

# 205
Добре, де, след като това е последна фермерска седмица, как ще отпадне седмият човек? Може да сте коментирали, а аз да съм пропуснала. Нали трябва да са шест - двама директно на финал, останалите четирима отиват на дуел и така се оформя финалната четворка. Ами седмият как? Бърз дуел преди гласуването на другите фермери ли?

# 206
  • София
Не са казвали още правилата, ние гадаем на база миналата година, но може да има изненади.

# 207
  Леле,да си имам преценката-като знам какво мнение имах за Алекс.По-точно надежда,че ще разбие клишето за футболистите.Даже му се чудех на акъла да се заплесне толкова по Валерия-ама те си били лика-прилика.
   Голяма сълза-малко мозък!!!Чак багажа си приготвил,иначе супер изненадан.Като влязоха в юртата Яни да му носи куфара,той каза,че вече бил го събрал.Дали не е знаел,че ще е фермер,а?!
   Яни е голяма душа,аз ако бях на негово място,такава майна щях да му тегля.....Гечо има право да избере фермер,не слуги на фермера.Големите мъжкари!!!Лелеее,как само им набирам!
   Продължавам да харесвам Калоян и да искам да е на финал и със 100 хилки по-богат!!!
   Искам да гледаме дуел Алек -Станко и вторият да отвее футболистчето.После Станко с Яни или Калоян,алманах на 5 точки и ПО-БЕ-ДА!
    По-напред някой писа за новата тийн вълна да се правиш на прост.Синът ми е в 7ми клас-пичовско е да закъсняваш за час и да ходиш без домашни.Много пичовско.Сигурна съм,че се дивят на Станко!
    А той пък големият родолюбец-нямало да напусне държавата,обичал я.И поради това я краде и нарушава законите!На 30 и колко години,не бил направил нищо,пък баща му къща построил на 27г.Ми направи.Що скачаше на Гинчев,че е напуснал България-човекът е намерил своето местенце с хората ,които обича и се чувства добре.
    И последно-ако аз спечеля тези  пари,ще предложа на щерката да учи в чужбина.Ако не иска,окей.И ще направя частна волейболна школа в градчето,където живеем.

# 208
  • София
Добре, де, след като това е последна фермерска седмица, как ще отпадне седмият човек? Може да сте коментирали, а аз да съм пропуснала. Нали трябва да са шест - двама директно на финал, останалите четирима отиват на дуел и така се оформя финалната четворка. Ами седмият как? Бърз дуел преди гласуването на другите фермери ли?
Явно ще има нови правила, Иван снощи предупреди. Склонна съм да се съглася с мнението на Станко, че сигурно ще са пълен мазаляк (не успявам да намеря кавичките на лаптопа на детето  Blush).

# 209
  • Варна
Точно така, Reinа. Някакви нови правила се задават, така поне едва ли не заплахи отправи Иван. Щало обаче да стане ясно чак като се върнел Андрей. Нищо не смея да предвиждам към момента, но със сигурност новите правилца ще бръкнат хем с кутренцето, хем болезнено в нечие дупенце и ще идат едни мечти, подсигурености, имунитети, амулети, схеми, уговорки и каквото се сетите още по дяволите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт