Гечо много глупаво отпадна, а се оказа, че по физическа подготовка по нищо не отстъпва на Станислав и при един алманах с повече точки щеше да победи. Страхотен пример, че човек не трябва на всяка цена да се доказва и да робува на някакви псевдо идеали. Освен това доказа, че за да спечелиш не ти трябва само мъжка сила и физическа подготовка, а и интелект. Заради това съм оптимист, че Калоян може да победи, защото има от всичко.
Искам Виолета да отиде на финал, защото има какво да покаже и определено ще е интересно за зрителите. Не й симпатизирам кой знае колко, но ме радва, че е някак открита и истинска. И не съм съгласна с Алек, че се е**ва с Яни, а напротив - не го е унижила по никакъв начин, въпреки прането на дрехи и чорапи. Някак приятна заигравка им се получи.
И да ви питам, само мен ли ме дразни Маринка? Подмолна е и се прави на жертва пред мъжете, че жените не я харесват. Но повече ме дразни лековатото (да не използвам по-груба дума) й поведение, което изобщо не подхожда на жена на тази възраст, още повече че е и майка.
" . А че лежерно си го раздава май си е така, общо взето изглежда слънчев и лек характер, в същото време е бойна (не бих я нарекла кифла), смятам, че това е привлякло Алек към нея. Такива мацки трудно се срещат в баровете и дискотеките, всъщност и ги няма много. Именно защото е спортист. А и мечтата й да има зала много ме радва, със сигурност не желае да легне на някой тип "Гущер", който да я бави и да дондурка, а тя да си гледа прическата. 
, Гинчев и вкамененото сладко, Дарина и "може ли да кажа нещо"....ярки образи, които вече ми липсват и към финала ми е малко сиво и смито положението. 

) за мъжка коалиция. Големия стратег успя да влезе главата на безмозъчния Гечо и да го накара да действа като пионка, воден единствено от криворазбрания си идеал за мъжкарство. В погледа на Алек прочетох, че се вижда на финала и удовлетворение от "добрата игра", която го доведе до финал. Мисля, че голяма част от излезлите фермери биха гласували за него. За разлика от тук, Калоян ми се струва доста по-малко харесван вътре.