Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 464
  • 806
  •   1
Отговори
# 180
Колкото повече гледам, толкова по-фалшив ми изглежда Алек. Вече не може да заблуди драгия зрител. Преди му симпатизирах, но той се погрижи да се покаже в най-лошата си светлина. Валерия наистина е защитена и то в последната седмица, но не я обвинявам, защото не зависи от нея(както и не зависи от Калоян, че не е ходил на дуел или че е взел амулета). Но Алек добре ще си подреди нещата - първо ще изпрати Виолета на дуел, защото не я харесва и второ и по-важно - сигурен е, че тя няма да избере Валерия за втори дуелист.

Гечо много глупаво отпадна, а се оказа, че по физическа подготовка по нищо не отстъпва на Станислав и при един алманах с повече точки щеше да победи. Страхотен пример, че човек не трябва на всяка цена да се доказва и да робува на някакви псевдо идеали. Освен това доказа, че за да спечелиш не ти трябва само мъжка сила и физическа подготовка, а и интелект. Заради това съм оптимист, че Калоян може да победи, защото има от всичко.

Искам Виолета да отиде на финал, защото има какво да покаже и определено ще е интересно за зрителите. Не й симпатизирам кой знае колко, но ме радва, че е някак открита и истинска. И не съм съгласна с Алек, че се е**ва с Яни, а напротив - не го е унижила по никакъв начин, въпреки прането на дрехи и чорапи. Някак приятна заигравка им се получи.

И да ви питам, само мен ли ме дразни Маринка? Подмолна е и се прави на жертва пред мъжете, че жените не я харесват. Но повече ме дразни лековатото (да не използвам по-груба дума) й поведение, което изобщо не подхожда на жена на тази възраст, още повече че е и майка.

# 181
Коментирали сте всичко, почти нямам какво да кажа. За мен избора на Гечо беше продиктуван от омразата му към жените. Единствения мъж, който ще направи женски дуел. Мисля, че Елена ако не беше спечелила имунитета тя щеше да е ратай. Почти съм сигурна че Вили и Коко ще са ратаи и Вили и Марина на дуел като втората си заминава. Някой пита Марина кого би направила фермер, ами никой те го казаха, че Алек е последния фермер на седмицата.

# 182
Скрит текст:
Валерия не е виновна, нито го е искала някой да я пази. Момичето си печелеше имунитет след имунитет и няма как да иде на двубой, защото все пак ги е страх другите да я викат, когато все още има по-слаби жени от нея. А това с рязането с триона си е трудно, не е заради мотивацията, явно й е трудно, а очевадно даже я беше срам, че не се справи. Всеки има слабо място, тя е добра на друго, цепене то е едно, ама тоя огъва трион... Чудя се, няма ли вече твърди триони за рязане, защо трябва да се мъчат с тези китайски боклуци? А че е казала, че не се чувства защитена, какво да каже? Вие какво бихте казали на нейно място? "Оо, моят приятел Алек е фермер, няма да съм на дуел аз и няма да се мъча с нищо Simple Smile" . А че лежерно си го раздава май си е така, общо взето изглежда слънчев и лек характер, в същото време е бойна (не бих я нарекла кифла), смятам, че това е привлякло Алек към нея. Такива мацки трудно се срещат в баровете и дискотеките, всъщност и ги няма много. Именно защото е спортист. А и мечтата й да има зала много ме радва, със сигурност не желае да легне на някой тип  "Гущер", който да я бави и да дондурка, а тя да си гледа прическата.
Съгласна съм с това мнение. bouquet
Хубав беше снощният епизод. Припомних си Папи, за когото искрено съжалявах, че отпадна, защото сред младите липсва колорит. Владо и Яни на дуел Heart Eyes, Гинчев и вкамененото сладко, Дарина и "може ли да кажа нещо"....ярки образи, които вече ми липсват и към финала ми е малко сиво и смито положението. Cry
Алек и Марина сте ги коментирали. Наблюдавам ги от доста време и не слушам толкова какво говорят, а какво излъчват. В погледите и на двамата има нещо тежко и неприятно, което отблъсква. Причините може да са различни, но впечатлението е еднакво.
Гечо се оказа тотално разочарование. А до средата на сезона ми беше фаворит. Не удържа на думата си и напълно се срина в очите ми. За мен това е една от най-немъжкарските прояви, другата е да посягаш на жени.  Sick
Стана ми мъчно за Виолета, не можа един имунитет да спечели, а заслужаваше....със сигурност повече от Елена. На този етап тя продължава да е моят фаворит за победата, но до края има още и при тази променливост на нещата през сезона, може и друг да заеме мястото ѝ. Mr. Green Това ще си остане най-свежият сезон на Фермата за мен, но ще го запомня и с липсата на играч, когото да подкрепям от самото начало до края. Е, Владо сигурно щеше да отговори на този критерий, но отиде да си гледа задачките. Confused

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 11:14 от Mesmunda

# 183
  • Вестерос
За мен е най-слабият сезон.

Но е факт, че от много противна Виолета покрай Яни изгря. Сякаш като бяха повече хора тя искаше да изпъкне със злобните подмятания и разни "драми". Като намаляха и се завъртяха един около друг с Яни внесоха някаква свежест и почна да става приятна.

Вчера ми хареса разговорът между жените за какво биха използвали парите. Не е като да не са мислили преди да влязат, но е хубаво, че имат цел и няма да ги изпукат и изядат.
Елена- ферма за коне
Валерия- спортен клуб
Виолета- за децата си
За Марина не чух всъщност какво ще ги прави.
От другите се сещам за Яни- пчелни кошери, а Калоян беше споменал и той за спортна зала за танци.
Станислав май е казвал и той за цех за мебели и т.н. дървени истории.
За Алек сещате ли се?

Замислих се и за себе си - бих си подпомогнала кариерата и по екскурзии Grinning

Вчера си мислех как разкостихме Yess с мнението му за Гечо още първите 1,2 седмици- колко прав се оказа Grinning

# 184
  • София
Марина май каза, че иска да си купи къща и да не живее вече под наем.

# 185
И аз не знам Алек да е казвал какво би правил с парите. Но Марина каза, че щяла да си купи къщичка близо до София, за да не давала пари за наем.
Подразних се много на последното изречение в писмото на Гечо, тъпанар до края.

# 186
Марина май каза, че иска да си купи къща и да не живее вече под наем.
Да, да си купела къщичка около София, можело и съборетина да е, но с наученото във фермата щяла сама да си я оправи. Simple Smile С тези пари няма да е много читава, определено. Simple Smile

Подразних се много на последното изречение в писмото на Гечо, тъпанар до края.
Да, щях да повърна, много противно.

# 187
  • Пловдив
За мен е най-слабият сезон.

Но е факт, че от много противна Виолета покрай Яни изгря. Сякаш като бяха повече хора тя искаше да изпъкне със злобните подмятания и разни "драми". Като намаляха и се завъртяха един около друг с Яни внесоха някаква свежест и почна да става приятна.

Вчера ми хареса разговорът между жените за какво биха използвали парите. Не е като да не са мислили преди да влязат, но е хубаво, че имат цел и няма да ги изпукат и изядат.
Елена- ферма за коне
Валерия- спортен клуб
Виолета- за децата си
За Марина не чух всъщност какво ще ги прави.
От другите се сещам за Яни- пчелни кошери, а Калоян беше споменал и той за спортна зала за танци.
Станислав май е казвал и той за цех за мебели и т.н. дървени истории.
За Алек сещате ли се?

Замислих се и за себе си - бих си подпомогнала кариерата и по екскурзии Grinning

Вчера си мислех как разкостихме Yess с мнението му за Гечо още първите 1,2 седмици- колко прав се оказа Grinning

Марина каза къща. Аз също като теб. За екскурзии, разбира се. По този повод снощи с мъж ми си разговаряхме и му викам, трябва да вземем един мъничък дом за третото дете, щото за двете да речем, че има. И той , аааа, достатъчно, ние си пътуваме ,те да се оправят. Аз като умра ни имоти ме топлят, ни нищо. И се зачудихме за какво образование говори Вили при положение, че децата са й твърде малки. До колкото ми е известно, образованието в България е безплатно, а ако говори за след средното, то е след 20 години, за които тези пари биха били нищо. Та, малко ... Не знам, не го е домислила добре, смятам. Но, за каквото и да ги дадат, те са си спечелили честно парите, с хиляди мъки и могат ако искат и да ги изхарчат за яхта или за един пръстен, нали така? Много се дразня на хора, които вечно гледат в на другия канчето и му броят парите. Тази сутрин взели да разпитват бащата на Григор какво, моля ви се, щял да прави с парите от наградния фонд. Направо полудях, и не само го питаха между другото, ами направо за благотворителност ли щял да ги дава, за бедни деца или болни. Ама човека сам със собствен труд и пот и воля си ги е извадил, може да си ги даде ако иска за частен остров, ако иска за парцали, ако иска за бентли. Какво е това ровене по на хората доходите, пууууу.  А никой не пита Кирил Домусчиев за какво си харчи милионите, хем неговите са ехееее, колко повече от тези на Григор, а и са по друг начин спечелени. Не ми е приятно футболистите да вземат толкова пари, но това е живота, щом има кой да ги даде, ще взимат. И тях никой не ги пита за какво си ги харчат. Абе много тъп манталитет, много, не съм чула да карат някой така да се оправдава за какво ще си харчи собствените пари, както у нас. Сори за офа, ама се присетих сега и ме хвана яд на тази репортерка.

# 188
  • София
Добър офф, Люба, съгласна съм с всичко написано. 👍🏻

# 189
Според мен Валерия само изгуби от историята с Алек. Тя си печелеше сама имунитетите, при наличието на Дарина никоя жена не би я викнала нея на дуел дори и без опеката на Алек. Сладко, слънчево момиче, глуповато, но без да е грубо - би имала някакъв шанс на финала, обаче покрай Алек  и това мразя те, обичам те,  мисля, че опротивя на хората.
Докато при Виолета се наблюдава точно обратното, спечели симпатии именно с отпора, който даде на Алек. Истината е, че понякога се харесва някой не заради самите негови качества, а поради това, че той се опълчва срещу някого, когото не харесваме, както стана и с Вили-Алек. Дали случайно или не, но тя много точно усети настроенията към Алек и с държанието си срещу него сякаш облече нашите намерения и му каза нещата, които и ние като зрители мислим.

И Елена макар да не ми е любимка някакво уважение изпитах към нея, тренирала е, имала е стратегия и макар и недолюбвана се добра до финала, а имунитетът, който спечели снощи дойде точно на място.
Определено нейната стратегия ми харесва повече от тази на Марина - някак да се подлага на мъжете, силните на деня.
Това е женският обзор 😁

# 190
  • Вестерос
Вярно за къща каза Марина Simple Smile

А Вили може да ги държи на влог , докато пораснат децата ѝ и да ги харчи за тях. Все пак без мъж и с две деца добре ще ѝ дойдат тези пари за помощ.
Ако нямах собствено жилище и аз бих ги вложила в покупка на такъв имот, а не имот за мой си офис.

# 191
Алек какво се прави на изненадан, че Гечо го е избрал за фермер...
На мен не ми се видя изненадан, по-скоро самодоволен, горд, проработи схемата му (вече не харесвам тази дума Sad ) за мъжка коалиция. Големия стратег успя да влезе главата на безмозъчния Гечо и да го накара да действа като пионка, воден единствено от криворазбрания си идеал за мъжкарство. В погледа на Алек прочетох, че се вижда на финала и удовлетворение от "добрата игра", която го доведе до финал. Мисля, че голяма част от излезлите фермери биха гласували за него. За разлика от тук, Калоян ми се струва доста по-малко харесван вътре.

Елена ми харесва, когато е добра и помага на другите. Много ми е любопитно, когато влязат старите фермери да ги наблюдавам с Франческа. Дали ѝ е простила?Rolling Eyes

Според мен Валерия не си даде зор на дуела И за да помогне на Виолета.

Пък за парите имам толкова много идеи, че и 3 такива предавания да спечеля, пак ще има в какво да ги вложа. MoneyMoneyMoney

# 192
Алек е толкова тъп и прозрачен, че това с изненада и удрянето на шапката по масата беше много зле изиграно.
Виж злобата и неприязънта която се изписа за секунда на лицето му като чу първо името нс Яни си беше съвсем истинска.
Валерия можеше да има шансове за победа и да е фаворит от жените ако не беше той.
Сега всеки я свързва с него.Победите и в игрите за имунитет, уменията и в цепене , ря ане, коване сякаш се обезличават,именно от неговото поведение и набези.

# 193
  • Асеновград
Сега успях да изгледам епизода....и съм бясна на дъртият глупак , ако можех щях да му ,,гътна един шут отзад ,, и да изчезва към Белгия.
Самодоволният п.....як Алек , не мога да го гледам.......ужас , ах дано глупавата му изгора да отпадне , ако е женски дуела , за да си пореве отново ,както само той си може.Покрай него и Валерия не я понасям , това момиче само сглупи като се забърка с тоя мухльо.
Марина и тя накрая взе да се излага , а в началото е харесвах.
Ох.. и аз само си меня мнението ....
Калоян или Яни дано вземат наградата...
Извинявам се за грубият ми език , но не се сдържам...

# 194
  • Mediterraneo
Нямаха ли уговорка Станислав и Гечо за фермер? Струва ми се, че някъде чух, че са се разбрали който падне, прави другия фермер. Затова се изненадах от избора му.
Ясно е, че Виолета отива на дуел. Ако бях на нея, с радост бих дръпнала най- близката си приятелка Валерия. Нека се докаже момичето, да излезе на слънце, да поиграе малко! Но Виолета ще дръпне Марина.

Общи условия

Активация на акаунт