Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 390
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
Какво казаха за новите правила, че не разбрах?
Нещо че след дуела в неделя ще има още една битка/ каквото и да значи това/ за да може когато влязат изгонените да  са останали 6 човека.
И сега дали амулета ще важи и за тази втора битка.

# 406
Станиславеее, теб ли не те е страх?! ooooh!

# 407
Алек дори не се опита да се отърве от амулета на Калоян. Амулетът му ще важи и за дуела след този в неделя. Алек за пореден път постъпи глупаво. После пак ще обвиняват Калоян за собствените си грешки.

# 408
  • София
Хаха да, Алек пак се наигра 😄 Дано няма изненади и наистина си му важи амулетът на Калоянката!

# 409
Станиславеее, теб ли не те е страх?! ooooh!
Хаха, Станко май осъзна че амулета на Калоян остава и важи...и това го побърка.

# 410
Яни защо така се изцепи към Станко? Какво коментираха преди това, че изпуснАх?

# 411
  • София
А Яни какво му каза на Станко, че сме на маса и слушам и гледам на 50% 😄

# 412
Преди влизането на напусналите фермери ще има още една битка, но не стана ясно под каква форма ще е.
Ах, как искам да е Алманах, да видим няма ли да се стресне Станислав тогава.

Алек имаше много удобен вариант да елиминира амулета на Калоян, честно казано аз не бих го обвинила, ако го беше направил, напротив щях да отбележа, че вкарва логика и тактическа мисъл в играта. Но, не ...той продължава с нелепата стратегия да повтаря какъв голям мъж е и как държи на думата си  и съм сигурна, че мислено сам се потупва по рамото и си казва - Е, какъв мъжкар съм и всички ми се кефят 😁

П.п. А, видяхте ли бележката към Вал - ...измий чиниЙте 😎

# 413
  • Пловдив
И аз не чух какво си казаха? Алек направи грешка и ще си носи последствията, този път обаче го беше осъзнал предварително, но се заинати пред себе си, аз му вярвам, че е заради Гечо и принципите. Понякога знаеш, че кораба ти потъва, ама дадена дума - хвърлен камък. Поне за някои хора. Нагаждачите са ясни. То те и за това са оцеляващ вид.

# 414
Кой ще ходи на дуел? Че още не гледам, а от написаното не ми стана ясно. Simple Smile

# 415
  • София
Вили, Ензимче.

# 416
Ей този гадняр как манипулира Валерия, че Виолета ще я избере. Много е долен.

# 417
Станислав буквално е изтрещял от злоба и омраза, че амулета не е при него, а при Калчо.

# 418
Благодаря, ПараСиемпре! 😘

Резултати от Анкета:
Кой според Вас ще бъде първи дуелист тази седмица?

Резултати Гласували: 59
Виолета - 59 / (100%)
Калоян - 0 / (0%)

Е, познахме. 😂

# 419
Яни що се оправдава на Станко.
Я да му каже да си гледа работата , какво е седнал да му се обяснява и да се оправдава.
А на Станко верно му секна л...то като разбра че амулета важи.

Общи условия

Активация на акаунт