Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 404
  • 806
  •   1
Отговори
# 420
И аз не чух какво си казаха? Алек направи грешка и ще си носи последствията, този път обаче го беше осъзнал предварително, но се заинати пред себе си, аз му вярвам, че е заради Гечо и принципите. Понякога знаеш, че кораба ти потъва, ама дадена дума - хвърлен камък. Поне за някои хора. Нагаждачите са ясни. То те и за това са оцеляващ вид.
Да, с това съм съгласна. Затова човек трябва да има мозък и да разсъди какво и на кого обещава.

А, Станислав е на пределите си, такава злоба го тресе, че може и на бой да налитне.

# 421
Еуена и Яни незабавно да сплуат да се подигуават със Станиславчо.

# 422
  • Пловдив
Ей този гадняр как манипулира Валерия, че Виолета ще я избере. Много е долен.
Ама как си гледаш, както ти изнася... Какво каза Вили??? Очаквай неочакваното.... Той не си го е измислил, иначе предварително беше сигурен, че няма да я избере. Сега се притесни, почувства се виновен и реши да замаже. Вики няма как да я избере, ще предпочете по-слаб според нея.

# 423
  • ново
Той не си го е измислил, иначе предварително беше сигурен, че няма да я избере. Сега се притесни, почувства се виновен и реши да замаже.

Забравихме, че мозъкът му е като на пиле, та чак сега се сети, че може и неговото бентли да бъде дуелист.
Станислав е смешен, смешен....Ще се пукне от яд, че Калоян има амулет.
Май и на бентлито и се дръпна л....то Smile

# 424
Евала на Виолетка. Разчопли му мозъка на футболара с онази реплика. Той сигурно не е спал цяла нощ от притеснение. Иначе много ясно, че няма да избере Валерия.

# 425
Е да де ама и Валерия се спече.
А уж искаше да иде на дуел за да докаже че не е стигнала до тук със нечия закрила.

# 426
  • Пловдив
Няма какво да се лъжемна, на никой не му се ходи на дуел, каквото и да демонстрира. Неприятно е, тежко е, винаги може да се провалиш, ви агитка може Да бъдеш изненадан... Няма как просто да си спокоен при угрозата двубой за оставане.

# 427
Евала на Виолетка. Разчопли му мозъка на футболара с онази реплика. Той сигурно не е спал цяла нощ от притеснение. Иначе много ясно, че няма да избере Валерия.
И аз смятам, че няма да привлече на дуел Валерия, просто му прави психоатаки, а той не може да разсъди и осъзнае.

А, Бентлито хем не иска да я причисляват постоянно към Алек, хем и харесва защитата му. Но за нея никой не коментира, че е на финал без дуел, а на Станко и Алек също щеше да им се размине ако не беше Калоян, тогава стандартите щяха да са други.

А, цял ден забравям - Ако имаме именици, банкери или бургазлии в темата - Честит празник ! Heart

# 428
  • София
Добре дее, вие майка, вие баща, кажете какво каза Яни на Станислав, не ме карайте да връщам специално 😂

# 429
Алек е толкова наивен. Тъкмо за Никулден се хвана като шаранче на стръвтта на Вилито.  Толкова ли не се усеща, че може да се гъбарка с него?

# 430
Добре дее, вие майка, вие баща, кажете какво каза Яни на Станислав, не ме карайте да връщам специално 😂
😂😂
Какви неща ме караш да пиша...
 Яни каза на Станко, че като чул че амулетът на Калата важи му секнало лайното...(простете Simple Smile )

# 431
Е добре се, Алек ако беше избрал Калоян и той реши да си използва амулета, това праща автоматично Вила на дуел, нали така? Значи той хем си спазва ангажимента към Гечо, като дуелът така или иначе ще е женски, хем е изгорил амулета на Кало. Значи или аз нищо не разбирам, или Алек е тъп на гьон!!

# 432
Според мен Станислав пали бързо , но му минава бързо , той е от хората  които първо действат , после мислят . Не го възприемам като лош човек или злобар , просто е невъздържан и може би невъзпитан .

# 433
Е добре се, Алек ако беше избрал Калоян и той реши да си използва амулета, това праща автоматично Вила на дуел, нали така? Значи той хем си спазва ангажимента към Гечо, като дуелът така или иначе ще е женски, хем е изгорил амулета на Кало. Значи или аз нищо не разбирам, или Алек е тъп на гьон!!
Ти нещо не разбираш. Самото бентли ни каза преди две седмици, че по умен от Алек вътре няма! Да не би да се съмняваш в нейната преценка?

# 434
  • София
😂😂
Какви неща ме караш да пиша...
 Яни каза на Станко, че като чул че амулетът на Калата важи му секнало лайното...(простете Simple Smile )

Жива да си! 😄 Баш така си е, добре му го е казал.

Общи условия

Активация на акаунт