Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 361
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Промяна на правилата се забеляза още при стратегията на Елена и Франческа да махнат Гинчев, а само седмица по-рано имаше същата ситуация между Божидара и Дарина против Ивона. Само че продукцията реши да защити Иван, което беше глупост според мен.
Нищо не си разбрал значи. Оказа се, че само участник, който вече е избран за фермер на седмицата, няма право да обсъжда с друг кого и как да праща ратай и на дуел. Та не мисля, че е имало измисляне на правила в движение и както им е удобно. Дарина и Божидара може да са се разбрали нещо, но никоя от двете още не е била избрана за фермер на седмицата, явно не можеш да схванеш разликата. Simple Smile

Колкото до Вили - много ме зарадва, че му бръкна в здравенцето на тоя противняк. Той бил прав, Вили не била никаква приятелка на Валерия....., не знам накъде по-противен може да ми стане тъпакът, но ми се повдига вече от него. А и Валерия се връзва, щото и нейният мозък не е повече от неговия, де.

А Станко, о, Станко, не го е страх изобщо, дааа. И хич не му секна лайното, дааа. 😂 И мен ме ядоса Яни, че се обяснява като млада любовница после - бе кво му се обясняваш на тоя компир, бе тегли му една - наум, на глас, както си решиш. 😂
Именно, даже Иван цитира на коя страница в правилата е написано.

И за амулета е пак същото и да важи 2 седмици, извънредният дуел е през тези две седмици!

# 466
  • София
Ако някой ми подари розАви цветя силно рискува да го ударя с тях по главата.

# 467
  • София
А всъщност има ли обявена дата за финала, че май съм изтървала?

На 17ти е финала.

Mерси, ще си я освободя.  Laughing

# 468
Каква беше идеята на Алек да не избере Калоян,за да го принуди да си изхаби амулета?
С един куршум - 2 заека.Виолета на дуел и Калоян без амулет.

Безобразно пропилян стратегически ход.На дуела,след който остават само 6,искам един от двамата глупаци(бяха тримата глупаци,но Гечо си замина),Алек вън,като наказание за лошото изиграната "Ферма".Само с цуни-гуни,формати не се печелят.

Аз мисля, че той се предаде. Може би на пазара нещо някой е подшулнал за настроенията, или нещо друго е станало, но за мен го направи така от безсилие, просто е решил, че тази игра няма как да я спечели и не му пука. Не, че не можеше поне пътя НА Станко да постеле, но... И наистина много къса памет имат всички. Само цуни-гуни правил Алек - момчето работи, копа, строи, готви. Станко показа много трудолюбие и талант, Гечо също, Яни и той. Като че ЛИ Калоян повече асистираше, не че е лошо, но е факт, Елена си умря от мързел, другите жени се разработиха чак откак ги направиха мъже, показаха злоба, инат,  и накрая - на финал да иде ли Елена?!, Вили?!, другите не, защо? Защото много обичат Калоян и това им е едно от малкото достойнства. Вярно е, че това не е Бразди. Но също е вярно, че паметта на зрителя е къса, та къса. А Калоян иска внимание, момчето си казва, че желае да бъде известен, желае да бъде артист, така че точно скромен и тих не бих го нарекла, при все другите му качества, като най- важното е интелекта. И продължавам да казвам, че ги разбирам защо се дразнят за бабата и дядото . Случвало се е да виждам хора да се възползват от подобни неща абсолютно нечестно и също съм се дразнела. И съм си казвала - ако човек е дискретен и не занимава света с трагедиите си, си стои отстрани, а ако проглушиш ушите на които трябва с тях, ти дават предимство. Чувствала съм го нечестно. Включително в училище една съученичка в 8 клас реве шест по всички предмети, на които казаха, че ще пишат 5.е,наоисаха й 6. Аз не ревящ и ми оставиха 5 по математика, беше нечестно, имах по-високи оценки от нея, и накрая не влезнах в исканата гимназия, а изкарах по-висока оценка на приемния изпит. При тях е същото - усещат, че дават повече, обаче не реват, освен за Валерия, и хоп, народа ги мрази, а обича някой, който е отворен и говори открито за някои неща. С което не казвам, че не харесвам момчето, просто тази всенародна безусловна любов ми е твърде повече.
Нещо не мога да се ориентирам как да слагам скрит текст, а мнението е дългичко, за което се извинявам.
Г-жо/г-це luba_rizova, ако правилно съм Ви разбрала Вие харесвате Калоян, но не искате всички да го харесват? Колко приблизително процента харесващи Ви устройват? 80%? Надолу? Алек не бил ревял? Е, само за Валерия де, ама то това не се брои. Е, защо да се брои? Броим си каквото ни изнася. А Калоян кога точно е ревал? В смисъл, да рони сълзи и да му капят в лещата? Когато говори за семейството си се просълзява, когато си чете писмото се разчувства, както всички. И това наричате ревльо? А Алек с прякор Сълзата, не? И по въпроса за работата. Мисля, че Алек и Калоян се раздаваха наравно. Ако трябва да сме честни, най-много работеше Гечо. Но не мисля че има смисъл да им ги мерим, трудовите часове, де Simple Smile Да се върнем на реването и на играенето по тънката струна на зрителя. Според Вас, тази любовна драма, тази Дързост и красота по селски, тази Малка булка в български вариант, тази турска сапунка на балканите какво точно е?

# 469
Аз не мога да нарека Калоян ревльо, нито пък смятам, че се оплаква от нещо, поне не са ни показвали кой знае колко. Споменавал е (два - три пъти), че иска баба му и дядо ми да се гордеят с него, веднъж си споделяха истории на нещо като беседа, кога друг път пък толкова е ревал? А това, че споменава баба си и дядо си, че са най-важните хора з него, че те са го отгледали и направили човек, това не го приемам за оплакване. Thinking Даже много ми хареса последното, което каза - че ако не бяха те, сега щеше да се хвали с колко бройки е преспал и пр. Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 09:46 от Ензим

# 470
Станислав, ми беше на второ място след Калоян за спечелване на парите,нооооо много ме разочарова с поведението си в последните епизоди. Може силно да искаш парите, но запази достойнство не злобей за чуждия късмет. Яни за съжаление също ме разочарова снощи, изглежда ми мекушав и безхарактерен, но пък Вили ми се издигна в очите.
Все още Калоян си ми остава фаворит.
Класацията ми е: Калоян, Вили, Яни, Елена, Марина, Валерия и Алекс

# 471
  • Пловдив
Аз харесвам Калоян, обаче харесвам и другите, еднакво имат право да спечелят. Чувствата на Алек към Валерия са повече от истински, не съм му в главата,  но съм убедена в неговата искреност. Няма мъж на този свят, който би ревал за жена в национален ефир, без да го чувства, убедена съм, знае, че се излага, но явно така му идва. Момичето не е виновно за неговите чувства, за да я намразят всички за това. От друга страна, като отворя подфорума за Семейни отношения и ми става лошо, оплакват се от шамари, от липса на отношение от липса на внимание, от липса на чувства, от никаква загриженост. В същия момент един човек показва точно обратното, даже се превръща в карикатура в желанието си да защитава една жена и хоп, всички го кръщават ревльо и му се подиграват. От там насетне вече се оказа злобен, защото не одобрява всенародния любимец, и по-скоро не че не го одобрява, но И той И другите мъже се оказаха в някаква ситуация да сд чудят защо, по дяволите никой не оценява тях, а оценява едно слабо момче, което не е дало много (те така го възприемат). Не сме били вътре, не знаем какво и как всеки е правил, за това и е странно да даваме някакви обобщаващи оценки. Дори и Яни не смятам, че е убеден, че Калоян заслужава да победи. Така или иначе, зрителя си е взел тежкото решение  и никой не може да го промени, в тази ситуация момчетата иззлобяха, но аз ги разбирам. Момичетата не са реагирали  още само защото не осъзнават, че Калоян е фаворит не само сред мъжете, а и сред всички участници.

# 472
Първо трябва да измиеш чиниЙте иначе никакви розАви цвИтя за тебе!
Не знам на Станко дали му се дръпна... ама Вили така го дръпна на Алек, че не е истина Joy
Аз мисля, че след приключването на формата е по-вероятно В и В да са приятелки от това Вал и Алек да са гаджета.

# 473
  • София
Първо трябва да измиеш чиниЙте иначе никакви розАви цвИтя за тебе!

Малии нивгаш няма да има розАви цветя за мене. Имам миялна  Joy

# 474
Алек са го виждали с друга жена, с която видимо не са просто приятели, вече няколко пъти засичам такива писания, та много влюбеният във Вал нещо... много бързо я е забравил, ако може да се вярва на тези писания. Simple Smile

Леле, и за мене няма да има розАви цветя. 😂 Мъжът ми много се впечатли от "чиниЙте" , но той е такъв, че веднъж отказа да купи от една сергия "кайсиЙ" , купи обикновени кайсии от съседната. 😂

# 475
Снощи видях във фб, че Франческа, Ивона и сестра й са били някъде заедно. Явно са приятелки и поддържат отношения навън.

# 476
  • Асеновград
Станьо не му се дръпна л....то , ами направо се насра , като се усети че на Калоян амулета си му остава. Сами се докараха до това положение тези тъпанари , ноооо така им отива на ,,мИшкарите,,.
Вили много хубаво го пусна по пързалката , на тоя смешник.
Валерия и тя се спече , като помисли че може и тя да е надуел.
Яни не трябваше да се обяснява на този злобар.

# 477
   Аз ей така просто минавам.Снощи не гледах много,че имам гости и лафа с тях вървеше по-интересно.
   Обаче хванах Яни как се обяснява на Станко.Що ,бе дяда,що така му влизаш в обяснителен режим?!Тегли му една майна и го остави.
   ММ също не харесва Калоян,не бил си държал на думата.Аз обаче съм му фен,евала на момчето-има мозък в тая глава,мисли,уважителен,възпитан,сдържан.Когато го обиждаха ония двамата глъмери,как се сдържа-не знам!
   Мечтая си Вила да викне Вал на дуел и да я набута в миша дупка,да я отвее просто.
   Не знам колко я обича Алек,обаче това е егати задушаващото отношение-все я мачкоти,гуши,защитава/от какво не знам/.Аз изключително  много държа на моето кръгче свободно пространство,че ако съм на нейно място такъв ритник в топките ще получи........

# 478
Кога и на кого е давал дума за нещо Калоян, че да не си е държал на думата?  Mr. Green

# 479
Провокирана от мненията на luba_rizova за Алек   и avi 10 за Вили , да си кажа и аз.
Дами, уважавам мнението Ви и различната (от моята )гледна точка , но защо попадате в рамките на внушенията.
 Да, Алек дейно строеше и ковеше, наред с Гечо, Гинчев и Станко. Калоян им асистираше , често и Алек , защото Гинчев, Гечи и Станко знаят как стават нещата и не допускаха чуждо мнение. Забравихте ли покрива на парника , който жените поправяха? Изграден грешно под ръководството на Станко и последва порция истина от Гинчев, че Стани е самовлюбен и не търпи съвети. А когато закриваха с платна юртите как Владо и Калоян придържаха високите части , или ограждането на обора, клетката за пъдпъдъци.....Не мислите ли, че понякога тихото асистиране е важно за успеха? И кой, по дяволите им правеше сиренето и кашкавала ?  Сядат на масата и питат "има ли сирене" , типично "мъжкарски" не уважават този който приготвя храната , но искат да я има.
Твърдо съм против за работа да се смятат само коването и рязането. Би трябвало като жени да го знаете , недооцененият ни труд, който крепи семейството....Mask
За мен Вили е момиче в развитие. Уважавам мълчанието и за семейната драма и това, че не навира децата си в очите ни. Да , не е много начетена , типичната чалгарка , беден речник и явно има проблеми в поведението. Но има и кураж да си защитава мнението и хората които мисли за приятели, както скочи срещу Божидара за Алек. После насмете и него, когато видя подмолната му душичка.Smile Не я намирам за злобна , помага, още в началото готвеше каквото може, отнася се покровителствено с Вал....След като Гинчев и отвори очите, че не трябва да е до Алек и Бентлито се ориентира към Яни и каквито и да са отношенията им (повече приятелски) си помагат. По достойна е такава подкрепа, отколкото да стигнеш финала със смотана любовна история в която не знаеш какво искаш, но напредваш на гърба на Алек. Нещо ме смущава в искрените му чувства , увлечен е , но  въпроса "изяде ли си шоколадчето" е насочен повече към зрителите - вижте колко съм грижовен и дъра-бъра.
Дори не разбирам защо я определят за злобна , думите и понякога са остри , но в действията къде има злоба ?
И докога в Бг , човек който си защитава мнението ще е злобен ? Освен това знае кога да замълчи , когато Алек и спретна другарски съд не отрони дума , има самоконтрол и преценка за ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт