Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 373
  • 806
  •   1
Отговори
# 450
Аз ли нещо бъркам,или преди бяха казали,че амулета за имунитет важи само за последните два дуела  newsm78
На мен,лично,малко в повечко взеха да ми идват създаването на нови правила в движение.Няма никаква яснота за нищо и всичко се решава според зависи...,накъдето ни е удобно да се наклонят везните.То не бяха стари фермери,то не бяха амулети за имунитет,то не беше-оставяме някой в играта,защото Владо Николов така поискал  ooooh!.По никакъв начин не съм против Калоян,или Яни-да не ме разбере някой погрешно.Който и да беше в тази ситуация,мнението ми щеше да е същото.В края на краищата,участниците не са виновни,че са поставени в дадена ситуация.
Та в тази връзка,този сезон ми е в дъното на класацията от всички,като се започне още с кастинга.Даже на моменти не ми се гледа.Определено ми е по-забавно в темата.Интересно ми е как понякога гледаме по различен начин на нещата.Ето Виолета например,много хора започнаха да я харесват.Аз не можах.За мен си остава най-голямата простакеса и най-злобната във фермата.
Мале,спирам,че тази вечер нещо не съм бяла и добра... Mr. Green
Едно към едно с моето мнение Blush Съгласен съм с всичко което каза и за правилата, и за Виолета. Промяна на правилата се забеляза още при стратегията на Елена и Франческа да махнат Гинчев, а само седмица по-рано имаше същата ситуация между Божидара и Дарина против Ивона. Само че продукцията реши да защити Иван, което беше глупост според мен.
Държанието на Виолета ми е неприемливо.Не и отива на годините и на социалното положение да се държи по подобен начин.Колкото и недолюбван да е Алек(включително и от мен), в ситуацията при избор на дуелист не каза нищо провокиращо, за да реагира Виолета толкова детински и простовато.

# 451
На мен пък много ми хареса сезона,  хареса ми и че беше различен, щеше да е скучно да имаше пак една мама Галя и да гледаме повторение на предишния сезон, сега видяхме повече междуличности отношения. Аз и постоянна промяна на правилата не съм забелязала. Да, единият път се изказаха сякаш ще бъдат 7 до гласуването, а сега става ясно, че ще са 6, но може и да е била грешка това. Не виждам голяма драма в това. Така или иначе ще важи до влизането на отстранените фермери.

Вили днес мнооого ми хареса, радвам се, че ѝ стискаше са го попритесни Алек.
Станислав е много изнервен, сигурно сега като се гледа отстрани му се вижда смешно как се е обидил на Яни.
Хареса ми и Вал, че не се оплака за евентуален дуел, а каза, че е готова и че чака отдавна да излезе на арената, разбира се, си каза, че няма да ѝ е приятно да е срещу Вили.

Вили ще избере Марина, не вярвам да има изненади.
На мен този сезон ми най-харесва от трите. Най-много ме зариби. На миналия сезон следях само дуелите, дейли епизодите бяха скучни, особено след като си тръгнаха известните. Първи сезон ми се стори тегав с цялата история покрай Митко и напомнянето за това във всеки епизод.

# 452
Промяна на правилата се забеляза още при стратегията на Елена и Франческа да махнат Гинчев, а само седмица по-рано имаше същата ситуация между Божидара и Дарина против Ивона. Само че продукцията реши да защити Иван, което беше глупост според мен.
Нищо не си разбрал значи. Оказа се, че само участник, който вече е избран за фермер на седмицата, няма право да обсъжда с друг кого и как да праща ратай и на дуел. Та не мисля, че е имало измисляне на правила в движение и както им е удобно. Дарина и Божидара може да са се разбрали нещо, но никоя от двете още не е била избрана за фермер на седмицата, явно не можеш да схванеш разликата. Simple Smile

Колкото до Вили - много ме зарадва, че му бръкна в здравенцето на тоя противняк. Той бил прав, Вили не била никаква приятелка на Валерия....., не знам накъде по-противен може да ми стане тъпакът, но ми се повдига вече от него. А и Валерия се връзва, щото и нейният мозък не е повече от неговия, де.

А Станко, о, Станко, не го е страх изобщо, дааа. И хич не му секна лайното, дааа. 😂 И мен ме ядоса Яни, че се обяснява като млада любовница после - бе кво му се обясняваш на тоя компир, бе тегли му една - наум, на глас, както си решиш. 😂

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 01:26 от Ензим

# 453
  • София
И аз не мисля, че това с Елена бяха правила в движение. Ние не знаем част от вътрешните правила, но на участниците се дава правилник и те са запознати.

Като във всяко предаване се опитват да дават наклон на участниците, но във Фермата за мен е в рамките на допустимото. Понякога им внушават кой да изпратят като ратай, но не съм забелязала досега някой да се е вързал. Може би повечко се влияят отпадналите кой да направят фермер.

# 454
  • Sofia
Ави, според мен амулетът ще важи за битката в неделя, а не за дуелите през финалната седмица. Засега не знаем каква ще бъде тази битка, но мисля, че за нея става дума, все пак изрично казаха, че амулетът за финалната седмица не важи. Peace

Hug
Mерси,Ензимче.
Бях останала с впечатление,че важи само за официалните дуели.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 02:14 от avi10

# 455
Тия опосуми ако могат на Калоян ще му дадат амулет да спечели служебно,   толкова са ми прозрачни - всъщност му изградиха положителен образ, че да съберат СМС-си на макс за горкия ревлю, който между другото не е чак толкова виновен. Защото не е виновен тоя дето яде зелника се пак. От друга страна това си е интересен експеримент -  в зависимост доколко ще се вържат на схемата им  българите ще могат нагледно да докажат теорията на Иво Христов за 80% дебили Simple Smile

# 456
Ауу, то пък професорът-комуняга е страшен авторитет, да...  hahaha  Joy Е, явно за някои Е, и явно тези някои смятат, че не влизат в тези 80%. hahaha Joy Joy Joy

# 457
Професорът дали и сам той е дебил няма никакво значение, просто го дадох за пример да онагледя очевадната манипулация на ония двамцата хитреци. Калоянчо и той не е виновен, че искат да лапат парички за негова сметка. Дразни ме целият този фалш - предаването не е лошо, но тия прекаляват  в стремежа си да печелят $$  -  изградиха супер положителен образ на един абсолютно безинтересен и скучен участник - Калоянчо и паралелно с това  очерниха други, които всъщност им изнесоха шоуто. Сега на него ще му бутнат 100к. лева, а те ще вземат много повече - пито платено, но ...фалшиво. И от Фейса съдя, че доста народ се е усетил - може теорията на професоа да не се окаже толкова вярна Simple Smile
А режисьорите съм сигурен, че вече съжаляват за прозрачната си схема, но ако наистина предаването се снима няколко седмици напред няма какво да направят и ще си бутат докрай

# 458
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каква беше идеята на Алек да не избере Калоян,за да го принуди да си изхаби амулета?
С един куршум - 2 заека.Виолета на дуел и Калоян без амулет.

Безобразно пропилян стратегически ход.На дуела,след който остават само 6,искам един от двамата глупаци(бяха тримата глупаци,но Гечо си замина),Алек вън,като наказание за лошото изиграната "Ферма".Само с цуни-гуни,формати не се печелят.

# 459
Искам само да помоля редовните потребителки които си пишат тук всеки ден да не хранят трола с внимание. Ако ги игнорираш те изчезват.
Beautyholicа - просто нямам обяснение. Най-глупавият ход на сезона. Започвам да се чудя да не би Алек всъщност да е влюбен в наш Коко, а бентлито да му е само параван Laughing

# 460
  • София
Не съм гледала още, но ви изчетох.Grinning
Миналият сезон ми беше безкрайно скучен, този ми е много по-интересен.
А всъщност има ли обявена дата за финала, че май съм изтървала?

# 461
  • Пловдив
Каква беше идеята на Алек да не избере Калоян,за да го принуди да си изхаби амулета?
С един куршум - 2 заека.Виолета на дуел и Калоян без амулет.

Безобразно пропилян стратегически ход.На дуела,след който остават само 6,искам един от двамата глупаци(бяха тримата глупаци,но Гечо си замина),Алек вън,като наказание за лошото изиграната "Ферма".Само с цуни-гуни,формати не се печелят.

Аз мисля, че той се предаде. Може би на пазара нещо някой е подшулнал за настроенията, или нещо друго е станало, но за мен го направи така от безсилие, просто е решил, че тази игра няма как да я спечели и не му пука. Не, че не можеше поне пътя НА Станко да постеле, но... И наистина много къса памет имат всички. Само цуни-гуни правил Алек - момчето работи, копа, строи, готви. Станко показа много трудолюбие и талант, Гечо също, Яни и той. Като че ЛИ Калоян повече асистираше, не че е лошо, но е факт, Елена си умря от мързел, другите жени се разработиха чак откак ги направиха мъже, показаха злоба, инат,  и накрая - на финал да иде ли Елена?!, Вили?!, другите не, защо? Защото много обичат Калоян и това им е едно от малкото достойнства. Вярно е, че това не е Бразди. Но също е вярно, че паметта на зрителя е къса, та къса. А Калоян иска внимание, момчето си казва, че желае да бъде известен, желае да бъде артист, така че точно скромен и тих не бих го нарекла, при все другите му качества, като най- важното е интелекта. И продължавам да казвам, че ги разбирам защо се дразнят за бабата и дядото . Случвало се е да виждам хора да се възползват от подобни неща абсолютно нечестно и също съм се дразнела. И съм си казвала - ако човек е дискретен и не занимава света с трагедиите си, си стои отстрани, а ако проглушиш ушите на които трябва с тях, ти дават предимство. Чувствала съм го нечестно. Включително в училище една съученичка в 8 клас реве шест по всички предмети, на които казаха, че ще пишат 5.е,наоисаха й 6. Аз не ревящ и ми оставиха 5 по математика, беше нечестно, имах по-високи оценки от нея, и накрая не влезнах в исканата гимназия, а изкарах по-висока оценка на приемния изпит. При тях е същото - усещат, че дават повече, обаче не реват, освен за Валерия, и хоп, народа ги мрази, а обича някой, който е отворен и говори открито за някои неща. С което не казвам, че не харесвам момчето, просто тази всенародна безусловна любов ми е твърде повече.

# 462
Промяна на правилата се забеляза още при стратегията на Елена и Франческа да махнат Гинчев, а само седмица по-рано имаше същата ситуация между Божидара и Дарина против Ивона. Само че продукцията реши да защити Иван, което беше глупост според мен.
Нищо не си разбрал значи. Оказа се, че само участник, който вече е избран за фермер на седмицата, няма право да обсъжда с друг кого и как да праща ратай и на дуел. Та не мисля, че е имало измисляне на правила в движение и както им е удобно. Дарина и Божидара може да са се разбрали нещо, но никоя от двете още не е била избрана за фермер на седмицата, явно не можеш да схванеш разликата. Simple Smile

Франческа получи предупреждение за разговора и с Елена когато все още не беше станала фермер на седмицата, тоест това е нарушаване на правилата.После продуцентите го извъртяха така, че уж само когато даден човек е фермер няма право да се съгласува с друг кой да отиде ратай и дуел. Седмица по-рано беше 100% ясно, че Божидара или Дарина ще стане фермер, зависи кой победи в дуела (даже в интрото не скриха това) и че ще се прати Ивона, както и стана. Всъщност като се замисля никой никога в трите сезона до сега не ни е запознавал нас, зрителите с правилата, за да можем да сме наясно кое е правилно и кое не.Все пак зрителския вот решава победителя.

# 463
  • Разпиляна във въображението
Честно, аз не вярвах, че Алек ще се върже на думите на Вили да очаква неочакваното. Толкова е нелепо, че  Crossing Arms

# 464
А всъщност има ли обявена дата за финала, че май съм изтървала?

На 17ти е финала.

Значи как тъй няма на мен кой да ми подари розАви цвИтя Sad Измила съм си чинийте. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт