На мен,лично,малко в повечко взеха да ми идват създаването на нови правила в движение.Няма никаква яснота за нищо и всичко се решава според зависи...,накъдето ни е удобно да се наклонят везните.То не бяха стари фермери,то не бяха амулети за имунитет,то не беше-оставяме някой в играта,защото Владо Николов така поискал
.По никакъв начин не съм против Калоян,или Яни-да не ме разбере някой погрешно.Който и да беше в тази ситуация,мнението ми щеше да е същото.В края на краищата,участниците не са виновни,че са поставени в дадена ситуация.Та в тази връзка,този сезон ми е в дъното на класацията от всички,като се започне още с кастинга.Даже на моменти не ми се гледа.Определено ми е по-забавно в темата.Интересно ми е как понякога гледаме по различен начин на нещата.Ето Виолета например,много хора започнаха да я харесват.Аз не можах.За мен си остава най-голямата простакеса и най-злобната във фермата.
Мале,спирам,че тази вечер нещо не съм бяла и добра...
Съгласен съм с всичко което каза и за правилата, и за Виолета. Промяна на правилата се забеляза още при стратегията на Елена и Франческа да махнат Гинчев, а само седмица по-рано имаше същата ситуация между Божидара и Дарина против Ивона. Само че продукцията реши да защити Иван, което беше глупост според мен.Държанието на Виолета ми е неприемливо.Не и отива на годините и на социалното положение да се държи по подобен начин.Колкото и недолюбван да е Алек(включително и от мен), в ситуацията при избор на дуелист не каза нищо провокиращо, за да реагира Виолета толкова детински и простовато.

Е, явно за някои Е, и явно тези някои смятат, че не влизат в тези 80%.

Измила съм си чинийте.