Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 390
  • 806
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Брех тоз Станислав!!! Много мъдрост, много нещо Thinking

# 436
Не ми харесаха разсъжденията на Станко накрая. Никой не трябва да се жени или омъжва на всяка цена. Като се мине някаква определена възраст и някои хора започват да се панират, че ще си умрът сами и правят огромната грешка да сключат брак с едва ли не първия срещнат само и само да не ги одумват хората, че са стари моми или ергени. Изобщо този социален натиск не е полезен. По-добре да си сам отколкото с неподходящия човек само за да зарадваш мама и тате.

# 437
  • ново
Той щото от личен опит говори. Нали е създал успешно семейство, та предава опит и на Яни.

Станко като разправяше на Яни за петте стъпки, Алек дали се чатна, че е направил хиляда и пет към Валерия, а тя нито една към него? Едва ли...

Дъщеря ми гледа, слуша, напъва се да схване монолога на Станко и реши, че този човек спешно се нуждае от логопед Smiley

# 438
Е добре се, Алек ако беше избрал Калоян и той реши да си използва амулета, това праща автоматично Вила на дуел, нали така? Значи той хем си спазва ангажимента към Гечо, като дуелът така или иначе ще е женски, хем е изгорил амулета на Кало. Значи или аз нищо не разбирам, или Алек е тъп на гьон!!
Ти нещо не разбираш. Самото бентли ни каза преди две седмици, че по умен от Алек вътре няма! Да не би да се съмняваш в нейната преценка?
Сакън! Никогиш!!! Grinning

# 439
Станко истеряса .Признавам му бързо мисли, бързо направи сметка, че амулета още е в сила, та изкара яда си на Яни. Беше грубо , но точно, затова се засегна. И нито за миг не го напуска мисълта как изглежда сценката навън. Присмя се на Марина за сутиена, а той е същия - види ли камера, почва да играе.
Браво на Вили, добре бъзна Алек. Сега той ще се излага цял ден, ще я обвинява , че е злобна... "аз нали ти казвах, не ти е приятелка"....ще стане смешен, защото Вили няма да избере Вал. По скоро Валерия не е приятел на който да разчиташ, много се влияе и колебае...но иска да казва прогнозата ...утре ще е слънчевУ ...SmileSmile
Алек се дави от радост : "пак бях прав', да се радва до утре(символично казано, защото е било преди месеци).
За Алек амулета на Калоян не е пречка, уверен е, че е по-силен и ще го бие. Но Станко го втресе  Mask

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 22:43 от Tary

# 440
  • Бургас
Яни още една година и се отказвал да търси булка  Joy  
Кога свариха и Никулден да празнуват, че и да се излъчат, че и промото за утре да снимат...
А с какъв канап шиеха шарана.  Laughing   Марина не беше очарована  от "пълния"  шаран, с какъв потрес го гледаше още в тавата Laughing

# 441
Значи Калчо 100% вече е достигнал до етапа в който изгонените фермери ще гласуват за това кой да отиде на финал. Ако не гласуват за него ще ходи на последния мъжки дуел. Ще е интересно кои ще го подкрепят.

# 442
П.п. А, видяхте ли бележката към Вал - ...измий чиниЙте 😎

Сигурно е от школата на Гечо, който пише "извЕнявам се".

Алек пак ще има да тръшка шапката и да го е яд, но само ако успее да се сети каква тъпотия направи.

# 443
  • София
И от на Станко с: “Незнам...сетили се” 😶😄

# 444
Кво ми се правите на пУтресени, те истинските мъже така пишат.
Стихте уи се а.

# 445
  • Вестерос
Все пак са с една тетрадка от 8 до 12 клас

# 446
  • Sofia
Аз ли нещо бъркам,или преди бяха казали,че амулета за имунитет важи само за последните два дуела  newsm78
На мен,лично,малко в повечко взеха да ми идват създаването на нови правила в движение.Няма никаква яснота за нищо и всичко се решава според зависи...,накъдето ни е удобно да се наклонят везните.То не бяха стари фермери,то не бяха амулети за имунитет,то не беше-оставяме някой в играта,защото Владо Николов така поискал  ooooh!.По никакъв начин не съм против Калоян,или Яни-да не ме разбере някой погрешно.Който и да беше в тази ситуация,мнението ми щеше да е същото.В края на краищата,участниците не са виновни,че са поставени в дадена ситуация.
Та в тази връзка,този сезон ми е в дъното на класацията от всички,като се започне още с кастинга.Даже на моменти не ми се гледа.Определено ми е по-забавно в темата.Интересно ми е как понякога гледаме по различен начин на нещата.Ето Виолета например,много хора започнаха да я харесват.Аз не можах.За мен си остава най-голямата простакеса и най-злобната във фермата.
Мале,спирам,че тази вечер нещо не съм бяла и добра... Mr. Green
Аа,и още нещо по повод днешните публикации.Значи...,за близнаците-или добро,или нищо...  Naughty  Crossing Arms  Joy

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 02:57 от avi10

# 447
Ави, според мен амулетът ще важи за битката в неделя, а не за дуелите през финалната седмица. Засега не знаем каква ще бъде тази битка, но мисля, че за нея става дума, все пак изрично казаха, че амулетът за финалната седмица не важи. Peace

# 448
  • София
На мен пък много ми хареса сезона,  хареса ми и че беше различен, щеше да е скучно да имаше пак една мама Галя и да гледаме повторение на предишния сезон, сега видяхме повече междуличности отношения. Аз и постоянна промяна на правилата не съм забелязала. Да, единият път се изказаха сякаш ще бъдат 7 до гласуването, а сега става ясно, че ще са 6, но може и да е била грешка това. Не виждам голяма драма в това. Така или иначе ще важи до влизането на отстранените фермери.

Вили днес мнооого ми хареса, радвам се, че ѝ стискаше са го попритесни Алек.
Станислав е много изнервен, сигурно сега като се гледа отстрани му се вижда смешно как се е обидил на Яни.
Хареса ми и Вал, че не се оплака за евентуален дуел, а каза, че е готова и че чака отдавна да излезе на арената, разбира се, си каза, че няма да ѝ е приятно да е срещу Вили.

Вили ще избере Марина, не вярвам да има изненади.

# 449
За амулета казаха, че може да спаси притежателя си от един дуел , но може да се използва само преди финалния мъжки и финалния женски дуел. В неделя която жена отпадне ще заеме осмо място. След това ще има някакъв извънреден дуел по нов регламент при който отпадналия заема седмо място. След това влизат изгонените фермери за да гласуват кой мъж и коя жена да отидат директно на финал. Другите четирима се изправят в два дуела и победителите също отиват на финал. И така стават четирима.
Понеже Алек не поиска да се отърве от амулета на Калоян той може да го използва и при извънредния дуел ако му се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт