Сега тече втората седмица, откакто му дадоха амулета, а извънредният дуел ще е през третата седмица.

Не я намирам за злобна , помага, още в началото готвеше каквото може, отнася се покровителствено с Вал....След като Гинчев и отвори очите, че не трябва да е до Алек и Бентлито се ориентира към Яни и каквито и да са отношенията им (повече приятелски) си помагат. По достойна е такава подкрепа, отколкото да стигнеш финала със смотана любовна история в която не знаеш какво искаш, но напредваш на гърба на Алек. Нещо ме смущава в искрените му чувства , увлечен е , но въпроса "изяде ли си шоколадчето" е насочен повече към зрителите - вижте колко съм грижовен и дъра-бъра.
Но и СТанислав не ми прилича много на Казанова, нищо, че вчера менторски напътстваше Яни(от висотата на богатия си житейски опит
) как да се сдобие със семейно гнездо.

Не я намирам за злобна , помага, още в началото готвеше каквото може, отнася се покровителствено с Вал....След като Гинчев и отвори очите, че не трябва да е до Алек и Бентлито се ориентира към Яни и каквито и да са отношенията им (повече приятелски) си помагат. По достойна е такава подкрепа, отколкото да стигнеш финала със смотана любовна история в която не знаеш какво искаш, но напредваш на гърба на Алек. Нещо ме смущава в искрените му чувства , увлечен е , но въпроса "изяде ли си шоколадчето" е насочен повече към зрителите - вижте колко съм грижовен и дъра-бъра.
Спестила ми е много писане, за което благодаря. За Марина мисля, че съм го коментирала и преди - за ранното ставане, толкова набиващо ни се в главите от продукцията. И какво като става рано? Нищо. Абсолютно нищо. Пали огън и си прави кафе, чакайки някой мъж да стане и да направи закуска. И евентуално да изкоментира с него някой от останалите. С нищо не е по-различно това поведение от спящите до....намсиколко часа други жени.
, ами ок, защо не говори с продукцията да направят формата в друг сезон, за да е все хубаво времето и на теб да ти е приятно бре моме? Значи хем боли, хем сърби, хем драго ми е! Тя БИ станала ратай, но само в слънчево време, в тоя дъжд и тая кал на кого му е приятно в обора?
По-добре да си беше замълчала и да не казва нищо, а тя хем го играе възмутена, хем и да не е точно така, ама иначе да е...Препоръчани теми