Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 348
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Марина не е по-важна за отстраняване.Нали се сещате,че ако отпадне,нейния глас за финалната четворка автоматично отива за Алек.А ако отпадне Елена - за Калоян.

# 526
+1 за висене на греда. Много ме кефи тази битка.

А представяте ли си, ако Маринка е на дуел в неделя, как ще се пъчи и ще показва предни и задни части. Grinning

# 527
Марина си е една голяма мистерия за мен. Изобщо не съм сигурна за кого би гласувала ако е в журито защото тя никога не казва какво мисли за останалите и гледа винаги да е на добрата страна на хората с власт. Само се разбра, че не харесва Виолета.

# 528
Историческите филми през целият сезон бяха много хубави! Има ли къде да се гледат?

# 529
  • София
Историческите филми през целият сезон бяха много хубави! Има ли къде да се гледат?

Да, на сайта на Българска история
https://bulgarianhistory.org/

имат и хубава фб страница

Хората, които четат как се зарадваха на книгата, липсват им вътре книгите. Да, има алманаха, но той е някакси и задължение, като го четат сигурно се понапрягат, мислейки за дуелите.

# 530
Благодарности!!

Алек: BG история...
Българска история се казва, не БГ..

# 531
  • Буркина Фасо
часовете им по история/родолюбство , леката "проституция" (на М), смахнат футболист , трътлеста гимнастичка ... някак си ми се разминават на 180 градуса  Laughing

# 532
Тю, изпуснах играта, ама май Яни би всички, макар да бяха в отбор, а?

И що не занесоха на ратаите? Вече са малко хора и храната стига - малко отношение освен човещина
би спечелила и точки при гласуването на зрителите! Имат достатъчно като видях сандъка

# 533
  • София
часовете им по история/родолюбство , леката "проституция" (на М), смахнат футболист , трътлеста гимнастичка ... някак си ми се разминават на 180 градуса  Laughing

Чак пък трътлеста Валерия 😄

Каквито и да са, дано са запомнили нещо от тези уроци, на мен лично много ми харесаха. (уроците, нали 😄) Жалко, че не показаха въпросите, но съдейки по точките, е било резил повсеместен.

# 534
Да не цъфне нова синоптичка на екрана след месец, два.

# 535
  • ново
Да не цъфне нова синоптичка на екрана след месец, два.

На спорЧнити новини по Би Чи Ви Smile

# 536
Вилито избра ли втори дуелист? Нямам възможност да гледам. Моля пишете.

# 537
Още не е.Тренира коване в момента

# 538
  • София
Избра Марина, Бубе.

Стискам палци на Виолета.

# 539
  • Буркина Фасо
да. избра Марина
за сега всичко върви по план - двете В да са финалистки.

Общи условия

Активация на акаунт