Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 335
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ох, бе, защо не свиркате, че с две Й се пише тази дума?  Crossing Arms Ей сега пращам СМС на ММ да знае. Той мъж ли е или лукова глава?!  Grinning

Ензим, и аз съм на мнение, че на Гечо и Станислав битките бяха по-леки от тези в предишните женски дуели. Но сигурно е слОчаЕнос.  Rolling Eyes

Ако Валерия стане синоптичка, обещавам тържествено, че ще я гледам редовно. Времето може и да не разбера какво ще бъде, но ще се попилея от смях.  Laughing

# 571
Айде чиниЙте как да е някак го приех, че е сбъркал, ама чинЙЙте не мога Joy

# 572
Мисля си, да не би Алек да е имал предвид "чинийките", а ние да не сме го разбрали правилно GrinningGrinningGrinning

мисля,че и "моляТе" беше колективно написано, да не страда самотно "те"-то

# 573
  • Разпиляна във въображението
и запетайките не обича

# 574
  • При розите и топлата вода ......!
Вторият дуел в Неделя дали няма да е исторически или на Алманаха?

# 575
Айде чиниЙте как да е някак го приех, че е сбъркал, ама чинЙЙте не мога Joy
Хахахх
Да, аз хем видях надписа и пак не съм отразила, че е с две Й, айде с едно мога да разбера грешката, ама две Stuck Out Tongue Winking Eye
То май трябва да преброим кои са му вярно написаните думи.
Да не го съдим строго, все пак е юноша на ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!

Алек до последно беше глътнал бастуна, когато Вили обявяваше кой избира за дуелист се притеснявах за него да не припадне 😂 не знам как ще се отдели от Вал и ще седне на скамейката в подкрепа за Марина. Казвам ви 100 процента и да седне отделно, то ще е за малко и ще се премести или най-малкото ще и' изпраща бележки на Вал - Липсваш ми! Искам те! Желая те!, Иван и Андрей ще са му пощальоните.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 16:19 от валия

# 576
  • София
не знам как ще се отдели от Вал и ще седне на скамейката в подкрепа за Марина. Казвам ви 100 процента и да седне отделно, то ще е за малко и ще се преместе или най-малкото ще и' изпраща бележки на Вал - Липсваш ми! Искам те! Желая те!, Иван и Андрей ще са му пощальоните.
Хахах, да, направо си го представих.  Joy
Още по-неприятно впечатление ми направи вчера Алек с това, че като стана ясен изборът на Виолета, не се извини за всичката помия, която изля по неин адрес предния ден, като се канеше да си изяде шапката ли беше, ако не е прав. Не да се извини на Виолета, а просто да признае пред Валерия, че е сбъркал в преценката си. Валерия и тя много се изложи - първо пригласяше на Алек, че Виолета не й била приятелка  - Приятелки тук? Да бе, да! (извинете, все още не мога да си намеря кавичките на тъпия лаптоп  Blush) А като се разбра, че не е избрана - Ох, бях сигурна, че ми е истинска приятелка, само един процент съмнение имах. Бляк!

# 577
Вторият дуел в Неделя дали няма да е исторически или на Алманаха?
Това ще е интересно, да отпадне участникът с най-малко верни отговори.

# 578

Тц, даже е с две Й, чинЙЙте пише.  Joy

Ясно е, че е неграмотен. Моят пост беше ироничен Hands V

# 579
  • Другата България
Ензим, и аз съм на мнение, че на Гечо и Станислав битките бяха по-леки от тези в предишните женски дуели. Но сигурно е слОчаЕнос.  Rolling Eyes
Това го коментирах и аз миналата седмица. Grinning Колко са предвидими, нали?

# 580
На мен игрите на дуела между Гечо и Станко ми се сториха като стандартните игри които дават когато се състезават за имунитет. Коване, цепене на дърва и т.н. Нямаше нищо интересно в тях според мен. На Иван Гинчев му се паднаха къде къде по-гадни игри на дуела срещу Алек.

# 581
Е, тази с количката с пясък ("гътай, гътай") е доста тежка, вече три пъти ли я правят... Толкова не могат друга да измислят.

# 582
  • ново
Хайде на ЖЕСТОКИТЕ манипулацЙЙ....Ей, много обичам такива заглавия Rage
https://bgnews.online/novini/vdovitsata-ot-fermata-s-jestoki-man … inala_498605.html

# 583
  • София
Merri_An, pandaannie, точно!  Peace Като цяло този сезон ми прави впечатление, че игрите са много брутални и коя от коя по-тежки в някои от дуелите . В първите два бяха доста по-балансирани, т.е. ако има една за откровена сила, имаше и за ловкост, и за памет.
Единствено тази битка с количката беше силна в миналия дуел, всички останали бяха играни от жени от по 50 кг. с мокри дрехи. Голяма работа, че на Гечо и Станко им се наложи да отрежат по 5 филии от дървото, вместо по 3. Но пък качествено опищяха орталъка по този повод.  Laughing

# 584
  • Другата България
Хайде на ЖЕСТОКИТЕ манипулацЙЙ....Ей, много обичам такива заглавия Rage
https://bgnews.online/novini/vdovitsata-ot-fermata-s-jestoki-man … inala_498605.html
"Вдовицата го нахъса още повече, защото допълни, че според нея Алек и Станислав са схемаджии и вече са готови със стратегията си за спечелване на шоуто и голямата награда от 100 000 лева. " - че това не е новина, то си се знае от всички, не открива Виолета топлата вода днес.

Общи условия

Активация на акаунт