Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 245
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
Аз си спомням, че веднъж се разправяха, че Марина щяла да готви, а никой не харесвал манджите ѝ. Това беше в скорошните епизоди, след напускането на старите фермери.

# 691
И на мен ми направи лошо впечатление визитката й и въобще поведението й на дърта ***** в някои моменти.И ако това поведение донякъде е оправдано за млади парцалани,в търсене на богат спонсор,при нея,жена на 50 с два големи сина - грозно ми е.
Иначе в течение на играта показа качества и като цяло се представи добре.
... Но за 46-годишна майка на двама големи сина да не може да готви, като е живяла бедно - още повече, това изобщо не ми го побира акълът.
Тези 2 коментара са и моето мнение за Марина. Няма да съм от нейния отбор довечера. Няма да съм и за Виолета. Нека по-добрата победи.

# 692
Може и тя да е на принципа: "мога, ама не искам"!

# 693
  • София
От двете мен повече ме дразни  Виолета, затова ще съм  за Марина. Не зная коя колко работи, но Виолета ме дразни заради  това, че баламосва Яни и е чиста интересчийка.

# 694
Аз на 50 не мога да готвя, а и не ме влече ама никак,но за мен храната не е от значение, не обичам и да ям, та разбирам за неготвенето. Нооооо всичко друго мога, а гладенето ми е любимо.

# 695
   Аз съм за Марина. Аргументите са ми: Марина е работлива. Виолета е голям манипулатор и е доста злобна! Трябваше да избере не Марина за двубой, а Валерия. Това момиченце Валерия как се измъкна измежду капките.

# 696
Аз мисля, че Вили е по работлива от Марина.И ако Виолета е злобна то Марина е подмазвачка.Веднага се завърташе около силните на деня и се оптиваше леееко да дава насоки

А Валерия...ами промъкна се.Даже си мисля че заради това търпи вечно скочилия върху нея Алек, защото усети че това е причината да не я викат на дуел и да не я пращат ратай/ когато няма имунитет/
Затова и рязко се Флюби в него.

# 697
   Аз съм за Марина. Аргументите са ми: Марина е работлива. Виолета е голям манипулатор и е доста злобна! Трябваше да избере не Марина за двубой, а Валерия. Това момиченце Валерия как се измъкна измежду капките.
Че и Марина мина между капките. Става рано, не толкова за да пали огън, а за да буди фермера и да е гъста с него.

# 698
    Вижте сега: не съм за Марина да спечели Фермата. Нито пък искам Виолета да спечели Фермата. И двете ми са противни. Но за този двубой искам да спечели Марина.

# 699
Не харесвам Виолета. Тя е от хората с които навън не бих имала нищо общо и не бих била близка, но във Фермата, ако я сравнявам с останалите жени тя ми е най-приемлива. 
Елена, Валерия, Марина- голямо ТЦ.  Naughty

# 700
    Вижте сега: не съм за Марина да спечели Фермата. Нито пък искам Виолета да спечели Фермата. И двете ми са противни. Но за този двубой искам да спечели Марина.
Разбираме те.
Просто си коментираме.
Всеки има право да си пише и подкрепя който си иска.
Няма нищо лошо че подкрепяш Марина:tulip:

# 701
Аз успях да харесам Виолета, на която в началото не симпатизирах. Мисля, че е работлива, весела, някак е леко и забавно около нея. А и има две малки дечица, за които трябва да се грижи сама.  Силен характер е, определено. Жалко, че нямаме инфо за зодиите на участниците, защото това би дало отговор на много въпроси.

И аз мисля, че Бети е безупречната дева, работохолик, перфекционист, изпипва нещата, с които се захване до най-малкия детайл,  много подредена и организирана, разумна, здраво стъпила на земята. Харесвам такива дами. Имат високи критерии и изисквания към другите, но и те самите ги покриват по най-добрия начин. Не понасям хора, които отбиват номера и го карат през пръсти. На тях не можеш да разчиташ за нищо. Те повече пречат, отколкото помагат. Вътре беше пълно с подобни фигуранти.

Дано Виолета победи довечера ! Заслужава го.  

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 18:44 от Либерта

# 702
Аз мисля, че Вили е по работлива от Марина.И ако Виолета е злобна то Марина е подмазвачка.Веднага се завърташе около силните на деня и се оптиваше леееко да дава насоки

А Валерия...ами промъкна се.Даже си мисля че заради това търпи вечно скочилия върху нея Алек, защото усети че това е причината да не я викат на дуел и да не я пращат ратай/ когато няма имунитет/
Затова и рязко се Флюби в него.
Много точно казано!

# 703
  • гр.София
Днес от много много дни ще седна на скамейката на някого. За моя огромна изненада ще подкрепя Виолета- една крайно противоречива и неприемлива за мен особа. Спечели ме със своята естественост и първичност. Тя е глупава и първична, толкова си може момичето и не се опитва да е друга. Не прави интриги, говори каквото ѝ е на езика- дето се вика първо говори, после го мисли или даже изобщо не го разсъждава. Но притежава нещо, което истински ще ме зарадва- нетърпимостта на Алек към нея. Искам да видя физиономията му, когато Виолета спечели. Иначе, когато гласувахме за финална четворка, бях включила в нея и Алек, и Марина, но вече не са ми сред фаворитите.

# 704
И друхо за Виолета- нито един път не използва личната си трагедия за да получи някакво внимание- на фермерите, на водещите, на нас зрителите.
Ще я подкрепя тази вечер въпреки че ми е чак на трето място за спечелване на формата.Въпреки че може и на второ.

Общи условия

Активация на акаунт