Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
И друго нещо си мислех, тази препратка към Красавицата и Звяра не ми дава мира Grinning - дали пък не е решил тази вечер да й разкаже истината? Някак си много ме съмнява просто да отиде, да спят заедно и това да е всичко...

# 301
  • София
Добре, ако кажеш на някого " Чух, че си вдовец", и той целенасочено не отрече, нормалното е да приемеш че е истина. Останалото е психо.
Затова не ми харесва това. Достатъчно драматична си беше историята му. Не е нужно и този елемент на съспенс да се добавя,защото е смешен и жалък
После и приятелят му -хокейста, му изказа съболезнования за жената и детето. Нали това всъщност ги сдобри, така да се каже. Е това ме дразни и мен. Иначе ок-кома, жена в Германия, всичко разбирам.

# 302
  • Пловдив
И друго нещо си мислех, тази препратка към Красавицата и Звяра не ми дава мира Grinning - дали пък не е решил тази вечер да й разкаже истината? Някак си много ме съмнява просто да отиде, да спят заедно и това да е всичко...
М дааа...след лудия секс,който ще правят...

А какво стана с чувствата на Добрева към Банков... newsm78 Пак останаха в 10-та глуха...

# 303
  • Другата България
А какво стана с чувствата на Добрева към Банков... newsm78 Пак останаха в 10-та глуха...
Е, тя се усети според мен.

# 304
  • София
И аз това си мислех. За да е чак тооолкова интересно, както е написал под снимката си, очаквам нещо повече от страстен секс.
А по повод на жена му си мислех, че ако тя има някаква вина за катастрофата с дъщеря им, той може изобщо да я е отписал от живота си и дори и жива, да няма намерение да има нещо общо повече с нея и затова да казва, че е умряла...

# 305
А и другото нещо - те ни показаха още в промото, че ще има секс. За мен лично това автоматично му отнема възможността да е гвоздеят на епизода.

Между другото, вчера ме хвана много яд как окепазиха фотографите и снимките. Имаше един епизод в д-р Хаус, дето пациентка ги снимаше, но снимките бяха изключително красиви и въздействащи и бяха уловили сърцевината на всеки герой. Тук не само че снимките бяха тъпи, но и ни ги показаха отдалече.

# 306
  • София
Ами ако не жена му, а дъщеря му е в кома? Или съвсем налудничаво става...

# 307
Според мен звучеше доста категоричен з детето, жена му ще да е, ако ще се съживява някой. А и така ще има интрига след като на хоризонта се появи и друга жена.

# 308
  • ту тук, ту там
На досието нали пишеше Ева Банков. Жена му е.

# 309
Не виждам смисъл да се терзае за нова връзка, ако става въпрос за дъщеря му, а и надали би дошъл в България тогава, колкото и да е безнадеждно положението.

# 310
  • София
На досието нали пишеше Ева Банков. Жена му е.
И под името пишеше диагноза - кома

# 311
  • ту тук, ту там
Да де, не сметнах за нужно да преразказвам всичко, което се четеше на корицата. Идеята ми беше, че няма как да става въпрос за дъщеря му, защото имаше име (и диагноза). Wink

# 312
Диана Димитрова е постнала една снимка нейна от предстоящия епизод и е написала ”пожар”.

# 313
Диана Димитрова е постнала една снимка нейна от предстоящия епизод и е написала ”пожар”.
Е ми права е Satisfied очаквам много,ама много интересен епизод
Аз се чудех,дали няма Виолета да използва случката със Захариев в нейна полза?

# 314
Като казахте Диана.. последните няколко епизода ми се струва леко различна, чертите й са по-изострени. Чудех се дали е от грима или, ако е променяна формата на веждите.

Общи условия

Активация на акаунт