Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Оф, добре че този път си беше изключил телефона, че залудо я е готвиш тази вечеря Grinning Grinning

# 361
Ама пък не ги дадоха нищо да хапват  Wink...

# 362
  • Тра-ла-ла
След поне 2 часа горене на калории...все трябва да се подкрепят с нещо Grinning

# 363
Е те се почнаха от вратата, нямаха време за храна,после ще им трябва Satisfied

# 364
  • София
Те не за храна бяха гладни Stuck Out Tongue Winking Eye
Калин и Наталия така ме трогнаха

# 365
Абе зарежи я ти тая работа, да ги гледаме 16 епизода как си говорят и ядат - десертът е най-важен Wink

# 366
  • София
Извинете за спама, ама ми е интеренсно, тук май има и медицински лица - какво се случва при комбинация от хапчета с алкохол? Тоест знам, че е едва ли не смъртоносно, ама за колко време и какво точно се случва? Ми тъй де, никога не съм пробвала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе епизодът ми хареса. Обаче толкова дълго разтягаха историята на Банков и Зорница, а и с последните тъпотии за жена му, която уж е мъртва, пък не съвсем, че въобще не са ми интересни. Много повече ме вълнува какво ще се случи с Добрева (че май гледаше  като умряла). Макар, че и Галя в след катастрофата уж беше предала Богу дух, ма я съживиха...)

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 21:22 от Светулчица

# 367
  • тук, на мястото си
Това като нищо можеше да е последен епизод. Много беше силен! И този път поздравления за сценаристите. Едната иска да живее и  ще се бори за живота,  другата не иска да живее и сама затрива живота.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 08:56 от Алфея

# 368
Да, това беше много хубаво направено!

# 369
  • Разпиляна във въображението
Всичко от момента, когато Ася откри листа до края ми хареса. Банков и Огнянова - само се надявах скоро да свърши. Все пак гледам филма с децата. Няма нужда от чак толкова...

Наталия и Калин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Галя и Виолета  Sad 

Ася ще спаси Добрева Praynig Мисля, че последната е замаяна. Не знаем каква комбинация е изпила и колко време е минало. Но от друга страна помня нещо, което Fairy ми набиваше в главата преди години  Whistling Мислих за него, докато Вяра се влачеше по земята, но думите й накрая бяха част от писмото й. Не знам. Като цяло искам да оживее.

# 370
Вилиту се отърка в бившия и веднага доби човешки вид. Верчето реши да мре и стана пич та дрънка. Наталка гъбата все на неподходящи места изникна, после се изниза като ... сещате се, за да я отвее някой антициклон най-накрая у дома. Амин!

Останалите нелепици бяха в норма и ги приех изненадващо спокойно, ти да видиш... Банков и Женка ми докоснаха душата. После обаче отврат - романтиката с Малкият принц, опитоми ме, трапеза по-богата от коледната беше пошло изхвърлена на бунището от гол г*з в "праймтайма". Не ми е важно, но като толкова искат да ни покажат, че са двойка, да бяха го направили приемерно на кафе с Гала, въпреки че  президентът Роско ги изпревари с момичето на времето.

Великолепни Алексиев и Буковска!

# 371
Силен епизод, хареса ми. Надявам се Вяра да оживее. Нищо не успях да видя от сцената между Банков и Огнянова, понеже децата се бяха подредили пред телевизора и смених канала (този път предвидливо бях взела дистанционното, че вчера на сцената между Петър и Виолета две минути не можех да го намеря, за да превключа канала, а дребният само вървеше след мен и повтаряше "Тя защо така го хапе? Кажи ми де, тя защо така го хапе, ще го яде ли?" Laughing ). Само видях някаква ужасна татуировка на гърба на Огнянова, бррр...Confounded Много трогателна беше сцената с Калин и Наталия в дома им, от много време не се бях просълзявала така докато гледам сериала. Purple Heart Виолета беше уникална и в този епизод, ще остави огромна празнина ако я махнат.
Поздравления за сценаристите, не мога да си кривя душата, справиха се отлично!

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 21:44 от Invierno

# 372
Верчето накрая я дадоха с отворени очи.

# 373
  • София
Invierno пепел ти на устата, Зорница, Зорница.  Laughing

Нищо не успях да видя от сцената между Банков и Виолета,

# 374
Хахах, да! Голяма съм шматка!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт