Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Разпиляна във въображението
Браво на Вяра Simple Smile Ще стане човек  Laughing

# 676
  • Тра-ла-ла
Кого ограби мухльото? Във Фейса се коментира, че е Огнянова. Но как е влязъл у тях?
Забравила го е в дома на Банков и той го прати да го вземе.
Ясно. Тенкс. Реших, че вече е взломаджия Laughing

# 677
Джулая, Банков го играе грижовен, прати Васко да вземе портфейла и ключовете на Зорница, защото тя мрънкаше, че само се разкарва.

У Вяра винаги ми е харесвало това, че е блестящ лекар Simple Smile И в крайна сметка не психологът, а Романова ще я измъкне от дупката.

# 678
  • София
Оф, психолога не ми е любим актьор..
Това май беше Ивайло Герасков. На мен пък ми харесва.
А и с "Романова" се събраха семейно в един сериал.

# 679
Нали искахте без трагедии повече. Трябваше малко да укротят топката защото с предишните темпове до нищо хубаво нямаше да стигнат. Трагедията на Виолета беше очаквана спрямо липсата на поука от предишния път. Йосиф обаче не заслужаваше да го пропият от мъка заради благородната му постъпка. Надявам се наистина този път Васко да е бръкнал в неправилния портфейл и да бъде разобличен.

# 680
Yahoo, не исках драми, но честно казано, всичко ми е едно тегаво и безнадеждно, не знам защо.

# 681
  • София
Това май беше Ивайло Герасков. На мен пък ми харесва.
А и с "Романова" се събраха семейно в един сериал.

MM вика : "Браво, успя да го уреди и него"  hahaha

# 682
Цитат
И на мен SadДори тая слаботия ми харесва повече в диалога.Защо говори толкова раааавно и провлечено и завалва думите?Говорен дефект ли има?Много е неприятно това мънкане и да се опитваш да разбереш какво е сдъвкал току що

# 683
  • София
Документите на жена му ли намери, че изпуснах кадъра?

# 684
  • Кърджали
Да. Как пък една серия не ги оставиха да са щастливи

# 685
Да, тях намери. 30 секунди щастие. Гадове.
Браво на момичето, че реагира с достойнство.
Може ли някой да ми каже какво точно й каза той, че ми звънна телефона точно тогава.

# 686
  • София
Благодаря, видях после... Доста банално, но поне мина вече, а не го разтягаха и това. За момент помислих, че ще остане.  Simple Smile

Калин пък каква новина ще има сега, да не са решили да кръстят бебето Евгения.  Laughing

# 687
Банков й каза, че било едно също дали е умряла или в кома 🙄 на всеки 3 месеца свикват консилиум и положението й било безнадеждно.

Наталия и Калинко май пак ще се женят 😘

Стана ми тъжно и на мен за Йосиф, не заслужава такава съдба.

Добрева беше много добра, радвам се, че завъртат образа й в положителна насока, защото беше непоносима гад.

# 688
  • Пловдив
Поне чухме Обичам те!

# 689
  • София
Банков й каза, че било едно също дали е умряла или в кома 🙄 на всеки 3 месеца свикват консилиум и положението й било безнадеждно.

Наталия и Калинко май пак ще се женят 😘

Оф, да бе, аз забравих, че са разведени.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт