Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 578
  • 741
  •   2
Отговори
# 195
  • Кърджали
В момента в който са го снимали едва ли и сценаристите са знаели жива ли е, не е ли... Явно го мислели ден за ден, според това в какво настроение се събудят. Ще видим какво са измислили до края на сезона, но със сигурност са си оставили драми и за следващия сезон
Нова плей нещо не ми тръгва все още.

# 196
  • Разпиляна във въображението
Друго ми е интересно - в последния епизод затоплиха отношенията между Захариеви, в промото има бой...дали няма да последва и някоя гореща сцена като продължение?

Снощи писах, че Петърчо ще вдигне самолета, но сега, на прясна глава, си мисля, че Виолета като нищо ще се отпусне и той ще разбере, че нещо не е добре. Не вярвам тези симптоми да са се появили просто на покрива. Това, че тя се опитва да направи нещо добро за болницата без изразен заден интерес също е съмнително.

Захариеви си се разбират добре и преди. Даже тримата. Може да стане като Дързост и красота. Там Стефани умря в ръцете на Брук  Laughing

# 197
  • София
Според мен Виолета е болна. В промото се вижда, че и става лошо в тоалетната и някой я хваща.

# 198
И аз така си мисля за Виолета,че пак ще я разболеят......не се и учудвам та те съживиха жената на Банков,Мазови пък остават без бебе май,Добрева ще си реже вените,не искам да се радват в момента за Наталия и Калин,че не се знае какво може да са подготвили и дали няма и те да минат под секирата пак,...а и за останалите може някоя бомба да пуснат като ще е драма да е пълна.
Не знам за вас,но аз ще си сипя чаша вино за епизода тази вечер Satisfied

# 199
Нека да бъдем оптимисти - има още 11 епизода, достатъчно време да оправят живота на всички Grinning
А и ето, Врабчев и Стаменова ги събраха (аз тотално съм прпуснала кога са се разделилу, но това е дру въпрос), Калин и Наталия вървят към сдобряване, полека-лека ще ги натамънят всички да са щастливи. Grinning

# 200
Ако нямаше да има 5 сезон щяха да оправят кашите,които забъркаха и всички влюбени и щастливи,но като ще има мисля и заради това омазват пейзажа още повече,за да има материал за следващия сезон.Може би Калин и Наталия ще бъдат светлия лъч.

# 201
  • София
Къде мога да гледам вчерашния епизод , в Нова плей , ми дава грешка на клипа ?

# 202
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Къде мога да гледам вчерашния епизод , в Нова плей , ми дава грешка на клипа ?
Заповядай! Рефрешни страницата, ако не зареди от първия път. Аз го изгледах преди малко от тук.
https://gledaiseriali.net/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D … 5%D0%BF%D0%B8-41/

# 203
Според мен Виолета е болна. В промото се вижда, че и става лошо в тоалетната и някой я хваща.

Според мен ни подготвят да я махат от сериала, но защо трябваше да прилича на Джим Кери. И красива, но болна щяхме да я съпроводим по живо по здраво. Дори и най - верните и' фенове.

# 204
Не знам за какъв гаф на сценаристите говорите при положение, че в епизода снощи, в съня си Банков съвсем явно се питаше защо ги е излъгал. Явно поведението му е било преднамерено. Не ми се вярва да пишат епизод за епизод сценария, както и да нямат сформирана идея, която евентуално да развиват в бъдеще.

А на Банков специалността му каква е?

# 205
Не беше ли анестезиолог?

# 206
  • Разпиляна във въображението
Не беше ли анестезиолог?

Плюс още нещо.

# 207
Анестезиология е първата му специалност. Хирургия - втората.

Аз също съм далеч от мисълта, че сценаристите пишат сцените епизод за епизод и не помнят какво са казали. Според мен целият сезон е измислен още предварително.

# 208
...Аз също съм далеч от мисълта, че сценаристите пишат сцените епизод за епизод и не помнят какво са казали. Според мен целият сезон е измислен още предварително.
По моите критерии /работещ инженер/ не им се удава много логическото мислене , доста често им се губи нишката  и не си  дават сметка , че  тук ги наблюдаваме  #2gunfire

# 209
Не съм пропуснала серия досега, но никъде не видях Пиленцето и Стаменова да се карат. Направи ли ви впечатление бутилката вино, от която надигаше Стаменова? И тя пи от нея, и Пиленцето, а нивото на виното вътре не се промени. Не че нещо се заяждам, но ако не са искали да пият истински алкохол, можеха да им сложат някакъв сок и да пият наистина. А дори ми се стори, че бутилката беше и с корковата тапа.
Другото сте го изкоментирали, да не ви повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт