Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 582
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Едва ли е повече от 5-ти месец. И на мен ми е много смешна как сяда и става.

# 181
Май преди два- три епизода бяха споменали, че Наталия е в 20 г.с.

# 182
Наталия в кой месец е бременна? Като я видя да се навежда, става и изправя като бременна съвсем в края на бременността, лошо ми става. Преиграва актрисата и то чак смешно.

Предния път Стилянова каза, че е в 20-та седмица. Наистина преиграва като бременна, тези движения и подпирания са характерни за по-напреднала бременност, но пък иначе седеше на покрива клекнала и носеше тежък кашон Thinking

Не я виня обаче, Дария не е раждала жена и е нормално да й е непознато този тип състояние, би трябвало режисьорите да я напътстват. Но като имаме предвид екипа, явно са й възложили още от 3ти месец да бъде тромава и пъшкаща.

# 183
  • sf
Може ли с две думи да ми разкажете какво стана с Магда и шофьора?

# 184
Отидоха на среща, Коко беше с тях, в един момент на детето му омръзна, размрънка се, Васко му се развика да сяда и го нарече мърльо, Магда стана и каза на Коко, че си тръгват, Васко взе да се оправдава, Магда му каза да не се опитва да я кара да избира между него и Коко, защото тая битка я е загубил, Васко й каза, че той дори не е неин син и тук Магда го изпепели с поглед и си тръгна.

# 185
Магда покани Васко на вечеря в ресторант. Той беше неприятно изненадан от присъствието на Коко на вечерята. Детето започна да мрънка, че иска да си ходи. Тя го помоли да изчака докато плати сметката, а Коко каза "Защо ти да плащаш? Нека Васко да плати. Тръгвай, тръгвай!" Тогава шофьорът побесня и му изкрещя "Я да не говориш така на майка си бе, мърльо!" Магда го погледна на кръв и му каза нещо от сорта, че за нея Коко винаги ще е по-важен от него. Той започна да се оправдава, че само е искал да я защити, че това дете дори не било нейно... И тук вече чашата преля и Магда си тръгна.

П.П. Fairy ме изпревари. Smile

# 186
  • sf
Благодаря! Вече следя сериала само от коментарите и гледам една серия на две седмици 😂

# 187
Не знам кое повече ме ядоса вчера-държанието му към Зорница или"гениалното" решение на сценаристите,че жена му е жива. Да, жена му беше като, че ли е най-логочният човек заради резките му реакции...... но от друга страна действията на Баков-знаеше какво става в Германия и това провали срещата за театър, но въпреки това заведе Огнянова утях на следващата вечер и само тел.обаждане го спря да преспи с нея.....  продължаваше да й дава надежди....  знае , че тя е го смята за вдовец(което вече знаем, че не е баш така)но продължава  това мълчание...
 Сподели му нещо лично подтиквайки го да  се довери и да й каже какво го спира да е с нея...пак мълчание..... попита го  трябва ли някой да умре за да получи нежност от него... той пък я целуна.... след това за разлика от него,  тя  е наясно какво иска-да започва и свършва всичко с него, отговор който все още не е намерил сам....и след бих казала любовното й признаниено когато каза, че и тази връзка й се очертава провал беше като шамар в лицето за нея.
Огнянова е права, никога не знаеш в какво настроение ще бъде когато говорят,  като д-рДжекил и мистър Хайд.От тук нататък ако иска да е с нея, единствено което може да направи е да бъде напълно искрен с нея и тя да реши дали иска да е с него или не, защото ако ще в Уили Уонка да се превърне, цяла шоколадова фабрика да и подари няма да я омилостиви освен с истината.  
Двамата ми приличат на нощните пеперуди, знаят че е опасно да са близо до пламъка в случая близо един до друг,  но продължават да се приближават въпреки високата вероятност да се опарят смъртоносно.... но те май вече са се опарили .  

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 10:32 от maichetoo0o

# 188
  • Разпиляна във въображението
Значи до края на сезона ще прескочат напред времево. Наталка ще роди, защото Мазови ще са "бременни" в четвъртия месец  Laughing

# 189
Не знам как  великите сценаристи  още не са ни  показали пациент със синдрома "бърнаут" .В немския филм по БТВ  вече  имаха такъв , а и "прегоря" и един от водещите им хирурзи . Тука  прибутват Добрева до ръба , но по други причини , не че толкова се е преработила .
Явно на  нашенците са им по атрактивни темите  с пръчка-нож в г-ъза ,  оперирана  "пеперудка" от големи изисквания за естетика , хермафродити и т.н.
Каквото и да се окаже семейното положение на Банков , вече толкова се уляха с локумите , че не ми е интересно . Прекалено разтегнаха  времето с криенето на ситуацията . Първо категорично  заявява едно , после се оказва друго , разсипаха образа .
Дано  по-добрият им сценарист да се е прибрал и да е довършил епизодите до края .
На Наталка явно няма кой да и каже как да се държи  като бременна  в 3-ти месец .

# 190
Хахаха, Ели, разсмя ме с това за по-добрия сценарист Grinning
То сценаристите ги тресе шизофренията, камо ли Банков Grinning
Всъщност, по повод на образа му-това, което за мен го разсипва, е фактът, че той очевидно преживява голяма вътрешна борба и се бори с демоните си, а реално нищо не ни дават за това.
Друго ми е интересно - в последния епизод затоплиха отношенията между Захариеви, в промото има бой...дали няма да последва и някоя гореща сцена като продължение?

# 191
Тая новата сестра ме дразни как си криви долното чене като говори..

# 192
Аз пък се притесних Вили да не е пак болна. Не ми се ще да се върне рака. Би било много тягостно. 

# 193
Значи до края на сезона ще прескочат напред времево. Наталка ще роди, защото Мазови ще са "бременни" в четвъртия месец  Laughing

Амииии не сигурно, като имаме предвид, че Биляна роди за 5-6 месеца, сега може Наталка да бременее година-две докато/ако се съберат с Калин.

Доста наблегнаха на това, че Виолета не се чувства добре, най-вероятно ще й върнат рака.

# 194
  • София
Вчера празнувах и гледах само първите 10-на минути. След малко ще го пускам. Жена му е жива, така ли.  Shocked Shocked Shocked?

Общи условия

Активация на акаунт