Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 591
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 ooooh!

Направят по изключение два/три епизода и после се изсерат на метеното  Close
Това с комата на жената на Банков го предвидихме още преди балканската война. Чак пък толкова да са прозрачни тези сценаристи, тц тц тц. И в случая ако не бяхме познали щеше да е супер, да е глътка свеж полъх, защото сега не само, че са до болка скучни и предвидими, но и станаха за смях, защото преди 20 епизода някъде не си спомням точно кога, но Банков недвусмислено каза на ясен български - че и двете са мъртви и че двете са издъхнали в ръцете му (визирайки детето и жена му). И още веднъж го каза по друг повод. И да е излъгал, не се лъже с такива думи на уста. И най-големия идиот или простак няма да го направи ей така от чиста богоязливост, а тук говорим за уважаван доцент. Изобщо образът му се срина, като замък от карти.
И във всичко това просто няма логика. Така че помислих малко и сам за себе си открих отговор на загадката. Решили са да е вдовец, представят го за такъв, докато в един светъл, слънчев ден, някой психопат не се е плеснал по челото и не е предложил да съживят жена му, за да стане по-драматично, а и кой там ще ти забележи или помни (колко ужасно много подценяват българския зрител).

Ужасна грешка, господа от шоуто. Ужасна.  Sad

# 166
В действителност на никого не е казвал, че е вдовец. Това за издъхнали в ръцете му или починали също донякъде е вярно. При мозъчната смърт се минава на командно дишане и година по-късно шанса за обрат става нулев. Понеже вече е нямало шанс затова я е оставил и се е прибрал в България. За него като лекар е била вече мъртва иначе защо ще я зарязва така, ако е имало и минимален шанс. Не е нужно да обяснява на всеки срещнат точната ситуация защото твърдо ще остане неразбран. Разбирам защо това му е болна тема и всячески избягва да говори за това. Все пак не знаем какво точно му съобщават с писмото. Може да не е точно това което си мислим.

# 167
Добре де, щом на никой не е казал, Зорница от къде знае, че е загинала в катастрофа с мотор?

Разбирам, че не иска да коментира тази история с други хора, но нали към нея уж има чувства, не е логично да постъпва така долно.

# 168
  • Кърджали
На чист български си го каза - те са мъртви, тя и дъщеря ми издъхнаха в ръцете ми. Точно два пъти по различми поводи го каза пред Генадиева. Ако сценаристите не бяха сложили тези думи в устата му (и то не веднъж) щях да приема такова развитие на нещата. Но кой казва че някой толкова близък е умрял (в ръцете му) ако това не е така. И е глупост да се използва оправданието че видиш ли е в кома и не се знае дали ще оцелее. Въобще,  това много срина образа му, макар и да обяснява отношението му към Зорница. Надявам се да са го измислили по като хората нататък защото....сценаристите са за бой. Това е недопустим гаф.И ми е интересно как ще замажат положението.

# 169
Ами ние се хващаме за това, че е жива, щото не е погребана, нали. На практика обаче, тя си е мъртва, макар и в кома. Сега, ако, разбира се, не решат да ни показват медицински чудеса, жената по всички правила на медицината няма шанс за съживяване. Надявам се, че няма да изплеснат да я съживяват. Ако все пак на пишещите е останал малко разум в главата, в този плик трябва единствено да пише „уважаеми хер Банков, крайно време е да изключите животоподдържащите системи на съпругата ви”.  Той трябва да се погърчи още малко в собственото си страдание, накрая да реши, че въпреки всичко иска да обича, да си излее душата пред Огнянова, да я вземе със себе си в Германия и тя да бъде до него, когато вземе тежкото решение да остави жена си да умре напълно...Те така някак ги виждам нещата Joy
Иначе във възмущението си от Банков, някак остана на заден план красивото обяснение в любов на Зорница. Мисля, че дори повече ме ядосва дърварското му отношение към нея, отколкото всичко останало. Трябва да е много тъп, независимо от всички обстоятелства, ако позволи да си тръгне от живота му.

# 170
  • Кърджали
Сега на телефона прегледах пак снощната серия. Наистина сцената в кабинета му и обяснението в любов на Зорница беше много хубаво. А Банков (ясно вече защо) се държи ужасно с нея в опитите си да се предпази пт чувствата, които изпитва. Ако не беше тази любов нямаше сигурно толкова да ме е яд на ситуацията която вкараха с полувъзкръсналата му (засега) съпруга.

# 171
  • Разпиляна във въображението
Банков й каза в прав текст, че и сегашната й връзка е обречена на провал. Тя не знае, но той си знае, че е женен. В кома или не, с пръстен или не - женен е. От друга страна той е лекар и знае добре. Ако е в мозъчна смърт, според мен, няма никакъв смисъл да държи жена си в това положение в продължение на година. Да, можеш да обичаш даден човек и да ти е трудно да спреш системите, но трябва да мислиш и за него - това не е живот. Още повече, че Банков я "изостави" и дойде в България, че и започна да си оправя някак живота.

Всъщност Банков освен полянката пред болницата и закриването на лабораторията на Виолета друго нещо промени ли в болницата?

# 172
Възкреси урологията и заби готината докторка, стига толкова Grin
Сега ще купи и робота и е готов с иновациите Simple Smile

# 173
То от толкова пиене на уиски, четене на Мураками, хокей и дилеми кога да оправя болницата и здравеопазването в България? Joy

# 174
Често става така. И новият, и старият директор нищо не прави, но претенции до небето Simple Smile

# 175
  • София
ooooh!

Направят по изключение два/три епизода и после се изсерат на метеното  Close
Това с комата на жената на Банков го предвидихме още преди балканската война. Чак пък толкова да са прозрачни тези сценаристи, тц тц тц. И в случая ако не бяхме познали щеше да е супер, да е глътка свеж полъх, защото сега не само, че са до болка скучни и предвидими, но и станаха за смях, защото преди 20 епизода някъде не си спомням точно кога, но Банков недвусмислено каза на ясен български - че и двете са мъртви и че двете са издъхнали в ръцете му (визирайки детето и жена му). И още веднъж го каза по друг повод. И да е излъгал, не се лъже с такива думи на уста. И най-големия идиот или простак няма да го направи ей така от чиста богоязливост, а тук говорим за уважаван доцент. Изобщо образът му се срина, като замък от карти.
И във всичко това просто няма логика. Така че помислих малко и сам за себе си открих отговор на загадката. Решили са да е вдовец, представят го за такъв, докато в един светъл, слънчев ден, някой психопат не се е плеснал по челото и не е предложил да съживят жена му, за да стане по-драматично, а и кой там ще ти забележи или помни (колко ужасно много подценяват българския зрител).

Ужасна грешка, господа от шоуто. Ужасна.  Sad

Това  мнение абсолютно се припокрива с моето!
Нямам нищо против жена му да е жива, нека има интрига, ама да кажеш, че е загинала в ръцете ти и след 20 епизода да се окаже жива е нелогично. И тъпо. Убедена съм, че точно така е станало - решили са той да е вдовец и в някакъв миг, някой забравил (или въобще не прочел какво се е случвало преди това) е решил да я съживи. Пак казвам, хубаво, ама... поне да го бяха решили преди да прожектират или да изрежат епизодите, в които той казва, че жена му е починала.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 08:50 от Светулчица

# 176
Банков е и хокеист, и екстремно спускане с колело от Боровец видяхме, моторист и какво още е? Ако е играл/карал активно, както се показа-то не бяха отбори и стари съотборници, кога е учил тази медицина сложна?
Иначе да, познахте за възкресението на жена му, още като гледах се сетих как тук къде на майтап, кодошехте сценаристите. Дължат ви обаче надник, че им развивате сюжетите, доста неща крадат като идеи от тук, мен ако питате.

# 177
Сега остана жената на Банков да се е събудила от комата и Банков да реши да я прехвърли в Св. Кирил, понеже е топ болницата и само тук може да се възстанови напълно. Rolling Eyes

# 178
Ужасно съм разочарована. От Банков и малоумната сцена, която Вергов в нечии очи може да е изиграл чудесно, но аз такива малоумщини не харесвам. От Добрева, на която искам лично да прережа вените. От сценаристите, защото що за латино сапунка тип Вдовицата в бяло пишат. И още, и още, но няма смисъл да пиша. Започнах да гледам от 4-ти сезон, виждам, че с него и ще си остана, а може и да го прекратя преждевременно.

# 179
  • Mediterraneo
Наталия в кой месец е бременна? Като я видя да се навежда, става и изправя като бременна съвсем в края на бременността, лошо ми става. Преиграва актрисата и то чак смешно.

Общи условия

Активация на акаунт