Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 591
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Изпуснах серията и исках сега да я изгледам в Нова плей, както съм правила и преди. Но нищо не ми зарежда! Някой със същия проблем? Извинявам се, че не съм по темата Confused

# 151
На мен пък ми се вижда интересна развръзката.
Ако жената му реално е виновна за катастрофата, е съвсем в реда на нещата той да я обвинява.
Още от самото начало Банков дава вид на доста мистериозен и затворен човек, който поставя доста въпросителни. Ако трябва да се поставя в сходна ситуация, също не бих се обяснявала на ляво и на дясно, и то на непознати, за лични и толкова болезнени неща.
Това, че е заминал от Германия - еми, може да е искал да се махне, да се отърси от лошите спомени, емоции, да смени обстановката - не бързайте да умозаключавате, че е за*бал жена си и тръгнал да се сваля с готината уроложка.
А пък това, че тя за капак може да се окаже жива не е гаранция, че той ще бъде с нея.
Според мен се грижи за нея от чувство за дълг, но със смъртта на детето им, всичко останало е загубено.

# 152
  • София
Много тъпо... И то защото го представиха като уж принципен човек, който е обичал семейството си и продължава да страда за тях. Пък отгоре на всичко е и лекар. Затова не мога да си обясня как хората му изказват съболезнования, а той ги приема и се представя за вдовец. Ако ги нямаше тези неща, това с комата щеше да е по-приемливо.

# 153
  • Кърджали
Изпуснах серията и исках сега да я изгледам в Нова плей, както съм правила и преди. Но нищо не ми зарежда! Някой със същия проблем? Извинявам се, че не съм по темата Confused
И при мен не зарежда. А мислих пак да я прегледам набързо

# 154
И на мен много ми хареса, като филм на ужасите беше. А Вергов беше брилянтен в тази сцена, много, ама много добър!

Наистина страхотна игра, много дърпа нивото Вергов определено!

# 155
Единствено мога да му простя, ако все пак се окаже, че е абсолютно безнадеждно и от него само се иска да се съгласи да й изключат машината, а той не може да се реши. Всяка дори прашинкс вероятност тя да има шанс да се оправи би ме възмутила и ще го изтрия от списъка си на любими филмови образи Grinning

# 156
  • тук, на мястото си
Каквото и да си говорим,  през първите три сезона Стоян Алексиев  не можеше да даде на филма това което Вергов даде  за един сезон. Определено има много силни сцени и заедно с Димо Алексиев  направиха според мене добър сезон.  И пак опираме до сценаристите, че ако не бяха така  окепазили образите на Виолета, на Романова, на Наталия можехме да гледаме нещо много, много по-хубаво.
На фона на обикновения спасен живот,  на фона на най-лошото случващо се постоянно в една болница, би трябвало за завършек на сезона да видим  най-малко две хубави романтични обяснения  между  Огнянова - Банков  и Калин - Наталия. Тази вечер вече видяхме Врабчев - Стаменова.

# 157
Не искам да тревожа никого с кофти коментари , но явно  за днешния епизод  по-добрите сценаристи са били  в отпуск  newsm78
Единственото  по-приятно нещо бяха  ослепително  добрите /за годинките и /  крака на Ернестина  Joy hahaha
Дилемите  на Банков даже не ми се коментират , всички го очаквахме , сега ще започнат едни размисли , мъки , колебания , пътуване да Германия и т.н.
Този епизод  го поглеждах , работейки нещо друго , но  не ме подкарва да си го пусна отново .

# 158
  • в шоки-land
Здравейте на групата:sparkling_heart:...имам въпрос, за съжаление не е от този сезон /май от втори, без да съм 100 процента сигурна„...някой има ли идея каква е чантата на Наталия, в която  постоянно си губеше нещо – стоте лева и ключовете от Калин за дома му и т.н ? Беше огромна ..и красива...
ако някой ми помогне много ще съм благодарна!!!!:innocent:InnocentInnocent

# 159
Вероятно истината няма да е точно такава каквато изглежда. Пак недоизяснено си остана всичко и ще чакаме на серия по лъжичка за да се пробваме да сглобим пъзела. Много мистерия около този Банков.

# 160
  • София
Не искам да тревожа никого с кофти коментари , но явно  за днешния епизод  по-добрите сценаристи са били  в отпуск  newsm78
Дилемите  на Банков даже не ми се коментират , всички го очаквахме , сега ще започнат едни размисли , мъки , колебания , пътуване да Германия и т.н.

Това май ще остане за следващия сезон. В този не остана време... за съжаление. Чудя се вече за какво ли ще има време изобщо, всичко е до никъде

# 161
Случайно го видях и не можах да се сдържа:

"Високото качество на продукцията, която се снима със средства на киното, звездният актьорски състав и силният сюжет допринасят за убедителното ѝ представяне сред зрителите. С „Откраднат живот” и премиерите на другите мащабни кино и телевизионни проекти, които се реализират с подкрепата на NOVA, медията сложи основите на нова за страната тенденция на завръщане на интереса към родните филми."

https://www.vesti.bg/lyubopitno/otkradnat-zhivot-za-poreden-pyt- … a-interes-6076920

Коментарите под статията казват всичко ...

# 162
  • София
Единствено мога да му простя, ако все пак се окаже, че е абсолютно безнадеждно и от него само се иска да се съгласи да й изключат машината, а той не може да се реши.
Предполагам, че в писмото (плика, който получи) точно това му казват - че е време да даде съгласие за изключване на животоподдържащите системи. Може да е било обвързано с определен срок или други условия, които вече  са настъпили.

# 163

Това май ще остане за следващия сезон. В този не остана време... за съжаление. Чудя се вече за какво ли ще има време изобщо, всичко е до никъде

ще го претупат накрая и кой знае и май всички двойки ще останат самостоятелни Simple Smile
гледам Петър и Галя се сдобриха, Врабчев и Стаменова. Напредък! Ха дано и Калин с Наталия се съберат в този сезон поне.
Банков и той го играе много честния и съвестен  Whistling

# 164
  • Варна
Мисля,  че жена му е в кома и сега дава признаци че се връща към живота.. Изведнъж се събужда но има амнезия и не помни катастрофата с фаталния край за дъщеричката им,  помни че всичко е ок и тя има рд.. Ще търси съпругът си да и обясни какво се случва и той ще трябва да отиде да си я прибере... Така ми звучи малко по реалистично

Общи условия

Активация на акаунт