Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Пропуснах да коментирам две неща  Simple Smile

Огнянова седем години е имала връзка с женен мъж  Shocked Женен! Седем години! Предположих, че може да е мъж страдаш от болестта "не искам да се обвързвам", но... Ами нейна си е вината за седем пропилени години и да не се дава на Банков. За съжаление в момента той не й дава никакви обещания за нищо. Тя иска, дори може да си ги измисли, а не трябва. Той не й предлага нищо. Целувка, прегръдка, но до тук.

Ася, сестрата. Сдържа се, направо не знам как се не отвърна на тона на Добрева. Нищо де. Изглежда упорито момиче.

# 136
Какво каза Огнянова на Банков в промото за утре, някой помни ли, че много ме възмути. Добре, на него съм му бясна, едно на ръка, ама и тя да се вземе в ръце и да престане да се опитва да си говори с него и да предизвика някаква реакция. А той пък в едната серия го играе много влюбен в нея, а в другата е пълен катил. Кой каза, че е за бой? Grin

# 137
Единствените хубави неща от епизода-стоплящите се отношения между Наталия и Калин Hug ,Жекова отрязвайки Васко. Hands Clap
Добрева,продължава с пълна сила с лошото държание......нищо чудно,че ще си реже вените.
Банков........    

# 138
Много ме разочароваха с това, че жена му е жива, макар и да го предполагахме. Някак си не беше доизкусурена тази линия, можеше да се получи недоразумение със смъртта й, да речем, че Евгения не е разбрала добре и е преиначила. Но за мен това, че е разказал на Огнянова, че жена му е починала в катастрофа, защото тя няма от къде другаде да знае и след това приема съболезнования за смъртта й, си е чиста лъжа! Представиха го като честен и достоен човек, а тази постъпка много срива образа му. 

# 139
  • Пловдив
Изпуснах ви...Simple Smile
Пиленцето как се наливаше горкия на тавана...жал ми стана.
Банков що дава надежди на Огнянова щом е в такова положение...?

# 140
Обаче, ако си припомним думите на Банков в началото на епизода, всъщност ще разберем каква му е вътрешната борба и страданието покрай комата на жена му...

# 141
  • Кърджали
Изпуснах ви...Simple Smile
Пиленцето как се наливаше горкия на тавана...жал ми стана.
Банков що дава надежди на Огнянова щом е в такова положение...?

Щото е за бой.  Joy Добре че забравям колко се ядосвам на героя му като го видя Вергов /нещо временна амнезия получавам /... За първи път иначе така да се паля на някой филм..
Иначе да, като видях монолога и си рекох - ще съживяват мъртвите

# 142
  • Пловдив
Психо сценката беше ненужна...и мн.стряскаща!
Нали показаха плика...и ни просветна Wink

# 143
  • тук, на мястото си
Много грозна сцена беше,  не обичам такива. Той сънуваше, нали?
Като се замисля, ами че,  Огнянова повече му се натиска отколкото той на нея.  То май не е нормално,  тя трябва и малко достойнство да прояви.
Колкото до жена му, излязохте пророци тука, браво, евала!

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 22:23 от Алфея

# 144
  • София
Сънуваше, да. Беше много нелепа сцена

# 145
На мен пък сцената ми допадна много, пресъздаде добре демоните, които го гонят Simple Smile

# 146
Алфея, тия и двамата са големи шизофреници Grinning Тя му се натиска, той се държи като пълен ръб. Тя се отказва, той почва да я натиска по ъглите...

Обаче ако вземем предвид думите му в началото - че трябва да избира между това да обича или да си тръгне, за да не бъде обичан, вярвам, че в крайна сметка за тях двамата ще има шанс (ум не ми го побира какъв ), защото в края на крайщата смелостта да обичаш въпреки всичко би трябвало да победи.

# 147
На мен пък сцената ми допадна много, пресъздаде добре демоните, които го гонят Simple Smile
И на мен много ми хареса, като филм на ужасите беше. А Вергов беше брилянтен в тази сцена, много, ама много добър!

# 148
  • Кърджали
Според мен /отиде ми вече оптимизма/, в края на сезона ще и разкаже всичко и ще замине... За да се върне в началото на следващия сезон и някак си да ги съберат /как, това вече не знам/

# 149
  • Разпиляна във въображението
Ще отиде в Германия, ще изключи системите и ще се прибере наистина вдовец и най-накрая свободен да живее. Сега никак не е. Страда за дъщеря си, жена му е на никъде - жива ли е, мъртва ли е, обича ли я още, в друга ли се влюбва... Докато няма точка нищо няма да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт