Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 566
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Веднъж-случайно. Втори път-съвпадение. Трети-нарочно. Верчето не знам дали ще реже вени, но ако не я разкарат по друг начин, може да стане номер 4 утре. Ще е супер тъпо, ако я завъртят с първокурсника, което май няма да се случи-по-скоро Кирилова ще я спаси и ще има нова порция милувки и целувки. Иначе със снимките беше нещо различно и свежо, но можеше и по-добре да го направят и заснемат.

Катя-изповедалнята разведри обстановката и серията, а Женка едвам се сдържа да не се задави от смях по време на пуш-паузата с Вилито, която от умираща много бързо възкръсна след като усети, че губи далаверата, че чак и шамари взе да раздава. Дано ни покажат в следвашия епизод с какво се е назобила между кабинетите, че чак събуди либидото на Пецамун, който намери нов заместник за работа с ДаВинчи, ако случайно ръката отново му откаже. Само да не ги събират пак, както и Тасев-Стилянова. Калинко-диетолога и Банков-бащицата и съпъстващите ги снимки беше може би най-милото дотук.

Днес нямаше надпис продуктово манипулиране, а вчера ще да е било заради бонбоните и виното на Врабчев

# 241
  • Пловдив
А що пропуснаха развръзката от вечерятя на Жекова и Васко???Пак забравят,начи...

# 242
  • Тра-ла-ла
Виолета пак ли е болна? Изтървах началото. Стори ми се бледа със сухи устни, ама знам ли

# 243
И на мен вече ми стана мъчно за Вяра. Късането на снимката дали не е началото на края...
Вероятно да. Оставам с впечатлението, че Кирилова ще я намери и сигурно ще й спаси живота. Верчето ще има просветление и ще спре да се държи като задник.

Виолета, според мен, я тикат към връщането на рака.

# 244
Когато Вяра благодари на Боби за всичко имах чувството, че се сбогува с него. Дано я спасят и да получи някакво просветление.

# 245
  • Разпиляна във въображението
На Захариев ще му се вдигне самолета с Виолета. Направо го виждам как я награбва насред кабинета.

Явно вечер ми се получава повече гадаенето  Laughing

Добрева тотално я сринаха. Прекалиха. Ася ще помогне.

Галя, Кармата е интересно нещо.

Захариев го вдигна за жена, която го потиска като мъж - издържала го, назначила го, издигнала го... освен физически по-друг начин няма как да я надвие.

Е, Галя, дръж се  Laughing

# 246
Промото за утре....Зорница красавицата,а Банков звяра Satisfied

След този епизод,май ще ми се иска да запаля една цигара Satisfied

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 21:52 от maichetoo0o

# 247
  • Пловдив
Берееей...ти да видиш! Simple Smile

# 248
  • Кърджали
Тъкмо и аз идвах да пиша за промото, сега го гледах.
"Как се разбира кога една жена е огорчена и кога не иска да бъде с теб?" ... Ама май малко ще се попече на този бавен огън. Красавицата и звяра... А, баш, както казват в наше село.

# 249
  • тук, на мястото си
Хубава беше серията!  Като се случват някакви други неща, не обръщаме внимание на умрелите пациенти. Виолета много ми хареса. От началото на сезона едва тази вечер някак  "отвързаха"  Йоана Буковска  и  тя направи страхотна сцена, е и Петърчо има намеса, амаааа. Ще съжалявам ако я разболеят и уморят за другия сезон.
Утре вечер електрожена май ще е включен на 300. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
Но видях целулита по краката на Стаменова, които някой по-напред беше определил като страхотни! Crazy ooooh!

И на мен точно това ми направи впечатление
Понеже често се случва да я виждам наживо- краката и` са просто страхотни!

# 251
То няма лошо да има драми, нали затова гледаме, да видим какво става с тия драми. Но когато има баланс и не всичко е черно, драмите ги приемаме спокойно.

Като гледам утрешното промо, си мусля, че едва ли за пореден, 135-ти път ще ги прекъснат тия двамцата. Подозирам, че ще се наобичат, после ще избухне бомбата с живата жена и ще се върнем в изходна позиция. Случайно ли е това, че Банков се е нарекъл звяр? Не мисля.

# 252
Харесва ми как се развиха отношенията на Виолета и Пешко. Галя може да е млада, но във Виолета има доста хляб. Ако се върнем назад, Виолета винаги го е подкрепяла, винаги го е стимулирала да се издига, а Галя само бере плодовете след това.

# 253
Колкото за промото....още нямам думи 😉

# 254
Като гледам утрешното промо, си мусля, че едва ли за пореден, 135-ти път ще ги прекъснат тия двамцата. Подозирам, че ще се наобичат, после ще избухне бомбата с живата жена и ще се върнем в изходна позиция. Случайно ли е това, че Банков се е нарекъл звяр? Не мисля.
Е то само това остана да ги прекъсне някой пак,както се казва да си пуснеш бойлера и да не се изкъпеш Smile не е здравословно.
Всички знаем какво се крие под повърхността на Звяра и Красавицата е тази,която го "спасява" и вижда отвъд грубото и студеното отношение

Общи условия

Активация на акаунт