Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • до една звездичка
Не съм пропуснала серия досега, но никъде не видях Пиленцето и Стаменова да се карат. Направи ли ви впечатление бутилката вино, от която надигаше Стаменова? И тя пи от нея, и Пиленцето, а нивото на виното вътре не се промени.

Laughing
Да, това ми направи впечатление и на мен. Тапата не съм я видяла. Но видях целулита по краката на Стаменова, които някой по-напред беше определил като ослепителни! Crazy ooooh!

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 16:35 от ٠•● Dega ●•٠

# 211
Не знам за какъв гаф на сценаристите говорите при положение, че в епизода снощи, в съня си Банков съвсем явно се питаше защо ги е излъгал. Явно поведението му е било преднамерено. Не ми се вярва да пишат епизод за епизод сценария, както и да нямат сформирана идея, която евентуално да развиват в бъдеще.

Браво! Толкова коментари изчетох с надеждата все някой да разбрал хорър съня на Банков. Ама все за "тъпия гаф на сценаристите" чета. Всичко е измислено и Банков не е е такъв за какъвто се представя или по-точно това е едната страна от неговия характер. Дано скоро ни покажат и другата - лудата - страна.

# 212
  • София
Но видях целулита по краката на Стаменова, които някой по-напред беше определил като страхотни! Crazy ooooh!

И на мен точно това ми направи впечатление

# 213
  • до една звездичка
Не знам за какъв гаф на сценаристите говорите при положение, че в епизода снощи, в съня си Банков съвсем явно се питаше защо ги е излъгал. Явно поведението му е било преднамерено. Не ми се вярва да пишат епизод за епизод сценария, както и да нямат сформирана идея, която евентуално да развиват в бъдеще.

Браво! Толкова коментари изчетох с надеждата все някой да разбрал хорър съня на Банков. Ама все за "тъпия гаф на сценаристите" чета. Всичко е измислено и Банков не е е такъв за какъвто се представя или по-точно това е едната страна от неговия характер. Дано скоро ни покажат и другата - лудата - страна.

През цялото време, докато гледах този епизод, си мислех за Twin Peaks! Нямам търпение да видя другата, "тъмна" страна на доцента.

# 214
Готова съм да се обзаложа, че тъмната му страна е, че състоянието на жена му е такова по негова вина. Дали той не се е погрижил за нея при катастрофата, взимайки решение да помогне на дъщеря си или пък тя не е участвала в катастрофата, но след това не е понессла загубата и той не е бил до нея, не знам. Но вече второ нещо ми прави впечатление в тази връзка - първият път като каза, че винаги ще избере дъщеря си и сега като на масата единият банков каза на другия - много добре знаеш защо не е интубиран.
И другото, което ми прави впечатление  - огромната промяна у него, когато немската връзка се появява. Преди това той, макар и несигурен, е топъл към Огнянова и я търси. Само преди един епизод той беше този, който се опита да поговори с нея, да я доближи. В момента, в който се намеси жена му, той не просто се дистанцира, той става гаден с нея, студен и сякаш се опитва да я отблъсне. И това аз лично не го чувствам като „леле, сгазих лука, тя жена ми е жива, а аз се задявам с докторката”, а по-скоро като „аз съм чудовище и не заслужавам нищо добро, още по-малко някой да ме обича”.
Разбира се, може и само да си фантазирам Grinning

# 215
Само се надявам в болница да попадна на доктор като Калин, Врабчев или Романова. И да имат проблем, да ги загърбят докато са с пациент. Щото останалите са супер психо и направо плащещо непрофесионалисти .Simple Smile

# 216
Аз не наресвам по принцип Ернестина , но отчетох , че са показали  хубавите и за  годинките крака .Все пак говорим за жена над 50 г. , доста девойки не могат да и стъпят на  крачетата .
Колкото до съпоставянето  с Twin Peaks , моля , не сравнявайте това сериалче с висшия пилотаж на Twin Peaks !

# 217
Само се надявам в болница да попадна на доктор като Калин, Врабчев или Романова. И да имат проблем, да ги загърбят докато са с пациент. Щото останалите са супер психо и направо плащещо непрофесионалисти .Simple Smile
От останалите само Добрева е на път да психяса. Какво им има на Мазов, Тасев, Огнянова, Стилиянова, Владов, Пенев...?

# 218
Да, мислех си главно за новото лице на Банков например. И предния директор. Уж много уважавани специалисти...
Мазов е супер, абсолютно сполучлив образ

# 219
Е Банков какво, има си своите демони и сънища очевидно, но като специалист е безупречен, неведнъж ни показаха, че е доста адекватен и другите лекари могат да разчитат на него.

# 220
  • Там,където се събуждам щастлива.
Стаменова и Врабчев започнаха да имат проблеми във връзката си, когато Наталия започна да се държи ужасно с майка си. Тогава беше загатнато, че нещата не вървят, въпреки че Врабчев в една сцена й беше казал, че ще е до нея.

# 221
Ооо,момчетата колко са мили,а и Огнянова също. Simple Smile
Калин усети бебчето да рита  Heart Eyes
Ех,този Банков не може да го разбере човек.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 20:10 от maichetoo0o

# 222
  • София
Направо не мога да повярвам, че ще го кажа, но са ми доста интересни последните епизоди.  Laughing

# 223
Въпреки природната проклетия на Вяра, всички около нея се опитват да й подадат ръка и да я подкрепят. А тя продължава да хапе, значи...
А шефчето го хапе конят Grinning По-зле е от жените, егати - искам я, не я искам, свалям я, не я свалям... Thinking

# 224
  • Пловдив
Сега пък Огнянова се дърпа...?Не мога да схвана пак..

Общи условия

Активация на акаунт