Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
А Захариев се възражда - може да прави секс с бившата си жена и за него случката между тях определено не е "нищо".
smile3521 Тук ще има някакво развитие според мен, няма да се изненадам ако Петър се върне при Виолета и то не заради болестта само, а защото явно все още има нещо между тях. С Галя явно не му се получават нещата, може и причината да е в това, че тя се развива и върви напред, а той е в някакъв застой, и това да го смазва психически и съответно физически. Мъжка му работа. 33uu
Епизодът - много силен. Сега го изгледах, още съм под въздействието му. Паралелът между двете -
Виолета и Вяра е измислен много добре. Страхотна игра на повечето актьори, адмирации отново за Калин и естествено за Банков - физиономиите и изражението на лицето му в началото на епизода, когато следеше с поглед Огнянова, разговорът с ЖенитУ Grinning, и естествено финала.... Embarassed Heart Eyes Но остава въпросителната с жена му и това кога и как Огнянова ще разбере истината. Дано не скапят всичко сценаристите...
Вяра си имаше всички симптоми, и хем на всички направи впечатление, хем никой освен Кирилова не се усети накъде вървят нещата. Хареса ми монолога на Луиза, също силен момент. Надявам се да я спасят и да си оправи живота най-накрая, та ако ще и заедно с Кирилова да е.
Виолета поне според мен ще я уморят в този сезон, още повече ако е истина това за бременността на Буковска. А и няма да е успешен сезон, ако накрая не се разделим с някой от главните герой Confused. Дано поне да е само с един.

# 436
Много ми хареса изражението на Банков при разговора с Евгения, точно като срамежлив влюбен ученик беше, но тя омаза всичко с изкуствения си кикот, много неумело й се получи.

Тук предполагахме още в началото, че е възможно жената на Банков да е опитала да се самоубие след загубата на дъщеричката им и може би така ще се окаже, щом той веднага усети, че Добрева не е добре.

# 437
Забравих да отбележа колко ми е забавен Банков с това въздишане по Огнянова.В кабинета когато тя най-накрая му обърна внимание с въпроса-"какво го води насам",той-"приятно ми е да ви наблюдавам"..и след малко се усети,че звучи много интимно и на висок тон-"приятно ми е всички да наблюдавам в болницата"(нещо подобно май беше) hahahaТака сладко го изигра Вергов,за втори път го прави,още един път пак  го направи в операционната LaughingПолучава му се на влюбения Банков,май всичко му се получава.

Мисля,че жена му няма да я съживят действително,въпросът бе,да се появи като фигура,да измъчат малко любовната история с Огнянова.

# 438
Забравих да отбележа колко ми е забавен Банков с това въздишане по Огнянова.В кабинета когато тя най-накрая му обърна внимание с въпроса-"какво го води насам",той-"приятно ми е да ви наблюдавам"..и след малко се усети,че звучи много интимно и на висок тон-"приятно ми е всички да наблюдавам в болницата"(нещо подобно май беше) hahahaТака сладко го изигра Вергов,за втори път го прави,още един път пак  го направи в операционната LaughingПолучава му се на влюбения Банков,май всичко му се получава.

Мисля,че жена му няма да я съживят действително,въпросът бе,да се появи като фигура,да измъчат малко любовната история с Огнянова.

И на мен ми харесва така, когато той въздиша по нея, много добре му се получава Blue Heart

# 439
Като цяло съветът на Кръстева се оказа много мъдър, защото той до този момент беше леко арогантен в отношенията им - знае, че като свирне, тя ще се отзове веднага и си прави каквото си иска и си играе на объркан. В момента, в който обаче тя се отдръпна от него, той осъзна, че може да я загуби наистина и доста го заболя. Сцената, в която той я приклещи до стената и тя го отсвири, беше много добра. Иначе моментите, в които той я гледа като влюбено паленце, са изключително приятни за гледане Grinning

# 440
Винаги някой беше набеден да раздава мъдрост и съвети в сериала. В началото беше Камбуров, а сега Кръстева достойно го замества.

# 441
На Кръстева поне някак й отива, прилича на позната моя лекарка. Но Евгения- ами тя беше куку с халюцинации абсолютно неадекватна в предните сезони. Сега й намериха работа, освежи се, че и съвети дава...много странно...

# 442
Всички герои минаха през възходи и падения. В този сезон Евгения й е ред да е в подем. Стана дори нещо като дясната ръка на шефа.
Очаквах и на Пенев и Владов да измислят някаква връзка защото са сами, но изглежда щеше да стане прекалено натоварено за този сезон. Може би през следващия. Наистина рецепционистката е също доста симпатична и аз се чудя защо никой не я е забелязал още.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 17:59 от Анонимен

# 443
На Кръстева поне някак й отива, прилича на позната моя лекарка. Но Евгения- ами тя беше куку с халюцинации абсолютно неадекватна в предните сезони. Сега й намериха работа, освежи се, че и съвети дава...много странно...

И да не си до нея като готви JoyJoy

# 444
Кръстева е страхотен герой,само в тези 3 епизода даде страхотни съвети и на Наталия,Зорница,Лора та дори и на Виолета.Винаги има точна преценка над ситуацията,както видяхме и първите три споменати по-горе последваха съвета й Simple Smile даде им това леко побутване,от което се нуждаеха.

# 445
  • Кърджали
И аз да кажа че много ми харесва влюбеният Банков. Дано му се порадвам някокко серии (повече от една, надявам се) преди да сложат на масата фактът че не е баш вдовец. Защото предпокагам тогава ще стаме страшно.
Но снощи много му се радвах, като влюбен ученик беше.

# 446
Начина, по който я  гледаше Банков при прегледа на пациента беше много мило, а  когато не знаеше дали  Зорница вече не го иска или просто му е силно обидена, наистина беше като ученик с първата си любов Hug Joy Дори с дървеното си предложение за среща,защото май вече го беше  страх да не го отреже за 3-ти път ако го направи лично .....беше доста романтично Heart Eyes

А относно жената на Банков то е като " пушката в първо действие ,ще гръмне в някои от следващите.".Колкото и да ми и се иска да ги гледам по-дълго щастливи с Огнянова(май ще е 1-2 епизода най-много),  скоро очаквам да пуснат бомбата и да приключат сезона разделени. Много трудно ще преглътне лъжата Зорница, особено след като му каза какво е преживяла с предната си връзка. В това отношения нямам нищо против да сгреша и сценаристите да ме изненадат Smile

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 18:50 от maichetoo0o

# 447
  • Другата България
И аз си мисля нещо такова.

# 448
Абе, ако тя се чуди как да му прости, лесна работа, ще си прощават цял пети сезон Grinning
Ама ако вземе, та литне към Германия, какво правим? Hushed

# 449
Абе, ако тя се чуди как да му прости, лесна работа, ще си прощават цял пети сезон Grinning
Ама ако вземе, та литне към Германия, какво правим? Hushed
А той по-добре да замине за малко,че то ядосана жена с достъп до лекарства и скалпел е малко опасно Joy
Шегата настрани, ако съдим по промото за сезона май ще замине но едва ли за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт