Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 49 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Дълбокото бельо е за удобство, за да няма аварии уж. Оттам нататък с какво ще си, ти си решаваш - на мен лиглина не ми е удобен, така че и да ми дват, бих си взела превръзки за родилки. Прецени си.

# 436
Можете да си вземете еднократни гащи в по-голям размер за дните в болницата. Така няма изобщо за какво да се притеснявате. Превръзките за родилки са много дебели, но в комбинация с еднократните гащи се чувства човек по-сигурен и не е крайно некомфортно. Три дни в болницата ще сте с нощница, няма да обувате дънки или да слагате рокля, я.

# 437
Аз накупих еднократни гащи и не сложих ни 1 чифт. Бях си с мои, не бих казала дълбоки просто памучни бикини. Превръзки купих за родилки, хубаво е да са те, памук са, докато Always имат абсорбиращ гел-та по добре не, поне първите дни.

# 438
Точно щях да пиша и аз за еднократните гащи. Голямо удобство са. Аз минах без превръзки за родилки, взех нощни.

kikair, къде ще раждаш, че два куфара мислиш, че ще са ти необходими? В повечето болници в София не искат толкова много неща. В Тина Киркова например бебето се облича с техни дрехи, осигуряват шишета, има дори помпа ако ти потрябва.

# 439
Според мен е добре да се вземат еднократни гащи, поне 1 нещо няма да мислиш (ще си нося и памучни, де). Превръзките за родилки изглеждат отврат.

# 440
Да огромни са тия превръзки за родилки, направо все едно памперс,особенно нощните. Аз ползвам дневните само.

Пп:Аз да ви се похваля. Моята бебка се роди на 14.12 ден преди термина. Изтеоха ми водите и след час бяхме в болницата. Родих чак на 15тия час, защото нямах ни разкритие, ни контракции(нормално раждане)
Добре сме сега гледаме се. Чувството да видиш това човече и да сте си заедно е неуписуемо Heart

Все още обаче сме в болницата, защото съм с завишени левкоцити, които не искат да се повлияят и от антибиотика  Sad

Малко дълъг пост  Simple Smile

# 441
Честито ! Да сте здрави и щастливи, а на теб бързо възстановяване !

# 442
Честито бебче!

На мен, пък, превръзките за родилки ми бяха много удобни и попиваха много добре. Обикновени превръзки нямаше как да свършат такава работа. Еднократни гащи не съм ползвала.

# 443
Честито, Be_Special, да е жива и здрава бебка, а на теб бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 444
Честита радост!

Както казаха по-горе, певръзките за родилки са памучни и попиват идеално, може да са големи, но са по-удобни.
Always с този абсорбиращ гел спарва, особено ако има шевове е много неприятно

# 445
Аз ще раждам в частна болница, но си приготвих куфар малък, не пътнически, но не и голям. Не е пълен, но нямам подходяща чанта в която да си подредя нещата и да се виждат. В чанта винаги ровя и става лудница. Сложих си и дрехи за изписване за мен, но си мисля, че ще се измачкат много.

# 446
Превръзките за родилки ми бяха супер удобни на мен.
Еднократните гащи не ме кефят нещо, ползвах дълбоки памучни бикини, направо палатки Grinning

# 447
Честита радост!

Както казаха по-горе, певръзките за родилки са памучни и попиват идеално, може да са големи, но са по-удобни.
Always с този абсорбиращ гел спарва, особено ако има шевове е много неприятно
За естествено раждане май не разрешават друго освен лигнин първия ден, за да се види как изтичат лохиите. Но при секцио може превръзки, поне аз се надявам.

# 448
Не, аз родих нормално и си бях с превръзки. Може би в различните болници практиките са различни, не знам. Лигнинът ми е прекалена отживелица на мен лично.

# 449
И аз от първия ден бях с превръзки, а родих нормално.

Общи условия

Активация на акаунт