Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 48 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Няма да отшумят, даже по зле стават. Поне при мен беше така с предната бременност, аз попринцип съм си нервачка, а тогава направо подлудявах ММ. Сега май съм малко по сдържана заради дъщерята, но и ММ сякаш си е взел поука от предния път и гледа да стъпва повече от внимателно. 😆 Само майка ми не разбира от дума и сякаш нарочно ме закача за разни неща, а аз паля за две секунди.
Моят съвет е да пробваш да обясниш деликтано кои неща те дразнят, за да се стараят останалите да не ги правят. Гадно е това, че те дразни нарочно, пробвай да го игнорираш.

# 496
Момичета, какви кръвни изследвания да направя профилактично, за да отхвърля проблем с щитовидната жлеза? Гинекологът дава ли направление?
При първата бременност не направих, но сега искам.

# 497
Момичета, имам гной на едната сливица. Незнам какво да правя, мазах със сода и мед, само това знам. Приемам всякакви бабешки рецепти.

# 498
Момичета, какви кръвни изследвания да направя профилактично, за да отхвърля проблем с щитовидната жлеза? Гинекологът дава ли направление?
При първата бременност не направих, но сега искам.
Гинеколога дава направление за ендокринолог и той ме прати за тсх и фт4.

# 499
Гаргара с оцет и сол, гарантиран ефект. Веднага ще почнеш да изхвърляш разни "екстри" от гърлото ✌
Момичета, имам гной на едната сливица. Незнам какво да правя, мазах със сода и мед, само това знам. Приемам всякакви бабешки рецепти.

# 500
Той гинеколога дава, ама дали ще даде ей така профилактично, ако няма индикации за проблем те си ги кътат някои дори да има диагноза. Thinking Новите лимити за следващата година първо тримесечие попринцип малко се бавят и може би направления ще има към 8-ми, но не пречи да се проверява. Иначе Тсх, Фт4 и Анти ТПО на първо време дават информация за наличие на  проблем.

# 501
А ти имаше някакси симптоми ли, че на ендокринолог?

За гной - на един тампон с памук, слагаш изцеден лимонов сок и мажеш по сливиците.

# 502
Гаргара със сода и след два часа със сол, редуваш. Вземи прополки, много чай и вода със стайна температура. И продължаваш да мажеш със мед и сода. Действай стриктно да не се закучи работата, аз лично така се лекувам.

# 503
  • Някъде там

Пробвай с това !

http://www.doctorbg.net/%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1% … 1%83%D0%B2%D0%B0/

Един съвет от мен не мажи сливиците с нищо, защото гнойта това е вид бактериална инфекция и тъй като на сливиците има мн малки кръвоносни съдчета при търкане със сода има голяма вероятност да пукнете някой кръвоносен съд и тези бактерии веднага навлизат в кръвта и става по зле! Това ме е предупредил лекар, каза че последствията може да са мн сериозни!
Много хора са доволни от това
http://www.lekar.bg/2011/12/05/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0 … 1%80%D0%BB%D0%BE/

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 21:58 от <Капризче>

# 504
Благодаря ви! Ще се мъча явно с тези гаргари, пробвах преди малко със сода, няма да ви казвам какъв беше резултата. Оцет и сол не съм пробвала, ще го направя, дано нещо има ефект.

# 505
Благодаря ви! Ще се мъча явно с тези гаргари, пробвах преди малко със сода, няма да ви казвам какъв беше резултата. Оцет и сол не съм пробвала, ще го направя, дано нещо има ефект.
Има един спрей, но не знам за бременни дали става. Питай в аптеката.

# 506
И аз като чер а станция да се обадя -вземи пробвай с клеева тинктура. През цялата бременност само това ползвах за всичко!

# 507
А ти имаше някакси симптоми ли, че на ендокринолог?

За гной - на един тампон с памук, слагаш изцеден лимонов сок и мажеш по сливиците.
Профилактично поисках да отида.

# 508
И аз като чер а станция да се обадя -вземи пробвай с клеева тинктура. През цялата бременност само това ползвах за всичко!
И с нея ли да правя гаргара? Ще пращам ММ да купува. Мисля, че от спрейовете мога само Тантум верде да пръскам, ще му кажа да пита в аптеката.

# 509
А ти имаше някакси симптоми ли, че на ендокринолог?...
Профилактично поисках да отида.

Много хубаво си решила! Наистина е важно за всяка бременна да направи профилактика на щитовидната жлеза.

Ей ме мен, от 1 година съм на терапия поради хипофункция. Единственият симптом, който ме беше отвел на консултация, е косопадът - а той може да е причинен от какво ли не, кой ли не е имал в някакъв период от живота си...

Ето и статия по въпроса.

Звучи отвратително написано така, но правилното функциониране на жлезата е от изключителна важност за плода. Още една.

Общи условия

Активация на акаунт