Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 48 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Честно казано нямам точна представа, защото когато излязох от кабинета на Стратиева вече беше започнал скандала. Предполагам, че някой от чакащите се е размрънкал, че часовете не вървят както трябва, а се чака по час, два. Сигридов им викаше, че те зависели от него, а не той от тях, защо записвали часове при него и дали знаят,че може да стане и да си тръгне ако иска и да ги остави в чакалнята.

# 481
Аз не одобрявам, че се представя за специалист по фетална медицина, а не е такъв.

# 482
Здравейте мацки :* Аз направо по въпроса ще започна, защото ще изкукам вече. Бременна съм в 9 г.с. и от няколкодни ме мъчат гадни болки в зъбите вечер, незнам на какво се дължи, зъбите ми са здрави, ям си сладко, пия си студено, няма проблем ама зъбите като наближи вечерта и ме започват Sad Възможно ли е да е на нервна почва ? Нямам от какво да се ядосвам , само единствено от това, че през 2-3 часа ми стърже от глад, а нямам никакъв апетит и чак се отвръщавам вече от пустото му ядене.Забравих да кажа, че е ин витро с 3 ембриона Simple Smile Насочете ме за тези зъби моля вииии, поне да знам възможни причини някакви Tired Face

# 483
Здравейте мацки :* Аз направо по въпроса ще започна, защото ще изкукам вече. Бременна съм в 9 г.с. и от няколкодни ме мъчат гадни болки в зъбите вечер, незнам на какво се дължи, зъбите ми са здрави, ям си сладко, пия си студено, няма проблем ама зъбите като наближи вечерта и ме започват Sad Възможно ли е да е на нервна почва ? Нямам от какво да се ядосвам , само единствено от това, че през 2-3 часа ми стърже от глад, а нямам никакъв апетит и чак се отвръщавам вече от пустото му ядене.Забравих да кажа, че е ин витро с 3 ембриона Simple Smile Насочете ме за тези зъби моля вииии, поне да знам възможни причини някакви Tired Face
Някъде и аз в началото го имах тоя момент, минава за 2-3 дена. После ме заболя от едната страна, ние тръгвахме на море в Гърця, много се бях панирала - пак за няколко дни премина. Но това, където ме боляха всички зъби си го помня още. Жабури със смрадлика и изчакай няколко дена, мисля че ще премине, както при мен. Възможно е и на нервна почва, възможно е и от някакви промени в тялото да е, спокойно.

# 484
Да не би да скърцаш нощем със зъби?

# 485
  • София
Най-вероятно са възпалени венци. Случва се по време  на бременност. Ако не премине,  иди да те погледне стоматолог. Те си имат методи за целта.

# 486
Може и недостиг на витамин С, да е.

# 487
sosito в началото и мен ме боляха зъбите,но си търпях за да не пия лекарства. След време болката намаля и спря. Ако много те боли най-добре е да отидеш на зъболекар.

# 488
Не скърцам със зъби, но пък мъжът ми го прави и заради мене Grinning Явно е от промените в тялото и може би хормоните. Почнах с Елгидиум да се жабуря, щото преди ми вършеше работа за чувствителните зъби. Сега ще видим ще има ли файда от него. Ако видя зора и при зъболекар ще отида накрая. Благодаря ви !
Weary

# 489
Моята зъболекарка ми каза, че е нормално през бременноста да станат по-чувствитени зъбите. Каза ми да си купя Сенсодин. Но все пак ако болките продължават консултирай се е зъболекар.

# 490
Здравейте!  Някой да е пил болкоуспокояващи при неврологични и мускулни болки? Имам силни болки в десния крак като мускулни спазми,  въпреки че пия магнезий и милгама предписани от АГ. 

# 491
От три дена имам рязка и силна болка ниско в ляво,която отшумява за секунди,без да има стягане на корема.Проблема е че взе да се увеличава,онзи ден беше два пъти,вчера 5 6,днес поне 10 до сега.Преуморявам се малко последните дни по обикаляне и задачи, но дори и легнала се появява и не мога да намеря връзка с нещо което правя за да е предизвикам.В 35 седмица съм и чак на 28 съм на преглед,но ако продължи обмислям да ида до спешното въпреки празниците.Освен но шпа какво друго мога да пия ако не издържа следващия път или спре да отшумява?

# 492
От три дена имам рязка и силна болка ниско в ляво,която отшумява за секунди,без да има стягане на корема.Проблема е че взе да се увеличава,онзи ден беше два пъти,вчера 5 6,днес поне 10 до сега.Преуморявам се малко последните дни по обикаляне и задачи, но дори и легнала се появява и не мога да намеря връзка с нещо което правя за да е предизвикам.В 35 седмица съм и чак на 28 съм на преглед,но ако продължи обмислям да ида до спешното въпреки празниците.Освен но шпа какво друго мога да пия ако не издържа следващия път или спре да отшумява?
Магнезий пиеш ли? Увеличи дозата магнезий и но шпа. Аз съм в 33 г.с. и съм същата , просто са си подготвителни + стяганията в корема.

# 493
И аз имам болки ниско долу в ляво, при умора най вече. Не пия нищо, търпя си ги. Напомнят менструални болки, но нямам стягания. В 34+2г.с съм.

# 494
Момичета , как се справяте с нервите ? Явно е от бушуващите хормони , но всяко едно нещо ме дразни . По някога дори ме дразни мъжът ми да ме докосва , да ми говори.  Него пък го кефи да ме дразни и прави всичко възможно въпреки че знае че не трябва в моето състояние.  Живеем със свекърва ми и девер ми . Намразих ги и двамата . Изгубих желание да готвя , да чистя. Мъжът ми не желае да ми помага с домакинството почти винаги когато помоля . Постоянно съм изнервена от няколко дни . Опитвам да не се ядосвам , само защото бебо усеща всичко . Обаче не ми се получва . Надявам се с времето да отшумят тези неща .. В края на 3 месец съм.  Дайте някакъв съвет .

Общи условия

Активация на акаунт