Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 49 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus

# 451
И аз нормално и само с певръзки за родилки, а и никой не е гледал какво изтича.

# 452
  • София
След първото раждане ходех с лигнин. След второто си бях взела превръзки за родилки и еднократни гащи.

# 453
kikair, къде ще раждаш, че два куфара мислиш, че ще са ти необходими? В повечето болници в София не искат толкова много неща. В Тина Киркова например бебето се облича с техни дрехи, осигуряват шишета, има дори помпа ако ти потрябва.
Аз съм от Русе и най-вероятно ще родя в АГ Русе. Тъй като ще съм планирано секцио може би ще остана повечко дни.
Въпросът ми беше типа чанта отколкото съдържанието.

# 454
  • София
Аз за багажа съм набелязала една малка раница. С нея ще отида да ме приемат, защото ще съм секцио и искам да ми е удобно. После ще приготвя и още един малък сак, който ММ ще донесе след като ме настанят в стая.

# 455
Нагледно, моята беше такава - малко сакче тип чанта:

# 456
Аз си ползвах моите гащи, имаше изтичания, но в пералнята всичко се изпра.

# 457
Момичета, здравейте !
Правим опити за бебе...обаче нещо настивам.
Бихте ли препоръчали хапчета за подсилване на имунитета .
П.С. препоръчаха ми в аптека  Спектрум, но се поколебах да ги взема

# 458
Bella_mi,
Биозин мама- специално за бременни е.

# 459
Момичета,в рамките на седмица за втори път ми се случва следното:
Болка,сякаш ми се прихожда рязко до тоалетната и втвърдяване на корема.Всичкото трае около 10 минути.Нормално ли е това?

# 460
На мен също ми се втвърдява корема особено вечер но без болка и моята гинеколожка ми обясни че това са подготвителни контракции и да не се притеснявам. Затова пия магнезий и при нужда но шпа но все пак се консултирай.

# 461
Аз за багажа съм набелязала една малка раница. С нея ще отида да ме приемат, защото ще съм секцио и искам да ми е удобно. После ще приготвя и още един малък сак, който ММ ще донесе след като ме настанят в стая.
Аз също ще съм секцио и извинявай за личния въпрос но въобще не знам какво ще ми е най най необходимо което да е задължително с мен..

# 462
Здравейте мами Simple Smile на 35 съм и съм в 14 г.с. Имам солен вкус в устата. Това нормално ли е?

# 463
Аз също ще съм секцио и извинявай за личния въпрос но въобще не знам какво ще ми е най най необходимо което да е задължително с мен..
Предполагам че лична карта, изследвания за васерман, хепатит и сифилис, зарядно за телефон и чехли. Предполагам това са нещата които ще използват 1 ден ( ако болницата осигурява хигиенни материали като превръзки и памперси за бебето + нощница).
Аз ще съм с малък сак тип чанта. Моята болница осигурява всичко, но все пак съм решила да си взема 2 нощници, казаха ни да вземем жилетка, но аз си имам и халат, чорапи, бельо, водоустойчива лепенка и превръзки за бременни за всеки случай, сапун, паста и четка за зъби, ластик за коса, чаша, джапанки за банята + домашни чехли за в стаята, една малка бутилка вода ще сложа с тези накрайници които приличат на биберон ( казаха че са по- удобни кигато си секцио защото не можеш да ставаш 1 ден), сухи и мокри кърпички.

Мм ще ми донесе после само доп.вода, помпа за кърма, в последствие дрехите за изписване за мен и бебето.

# 464
  • София
Насочила към се към Тина Киркова и януари ще ходя на отворени врати.
За сега освен необходимите документи в раницата ще нося 2,3 бутилки вода със спортен накрайник, 1 малка бутилка сок от ябълка, нощница, превръзки и подложки, мокри кърпи, зарядно и телефон. В сака ще са всички други неща - тоалетни принадлежности, още дрехи (гащи, нощница, чорапи и т.н.), помпа, прибори и още вода.

Общи условия

Активация на акаунт