The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Не мога да разбера актьори, които решават да напуснат златната кокошка за да гонят дивото... обикновено се прибират с подвита опашка накрая. Разбирам ги, че не искат да бъдат запомнени само с една роля, но пък ако това е перфектната роля, какъв е проблемът?
Сам и Дийн от Supernatural отдавна са се примирили, че са  Сам и Дийн. Няма лошо.

# 586
  • София
Андрю каза, че напуска шоуто, защото искал да прекарва повече време със семейството си. В същото време ще снима филми пак в Щатите, не го разбирам, честно. А  Лоран Кохан е много зле в "22 миля", ама много зле. В кое друго шоу участва, че не ми се рови да търся.

Ей тази простотия с мачото от Скандал
https://www.imdb.com/title/tt7599942/?ref_=nm_flmg_act_1

# 587
Не знам дали някой фен не го е направил или е спойлер, но го крия.
Красиво е  Sunglasses

Скрит текст:
Скрит текст:

Някой да е гледал?
Продумайте нещо.

# 588
Гледах. Слаб финал, но силна роля за Нигън.
По радиото Маги или боклучарката беше?

# 589
Мислех, че е Маги, но може и да не е никоя позната героиня. Спойлнах се без да искам. Но лично на мен, много ми звучи като Маги.

Слаб финал наистина, така и не ми стана ясно Керъл ще разкара ли тази ужасна коса. Като лош елфски косплей е.

# 590
  • София
Изгледал!

На сезон 9 му давам минимум 9.0 Simple Smile

Хареса ми, беше ясно, че този епизод ще е много по-спокоен и свързващ с обявения отдавна сезон 10. Каквото имаше да се случва през сезона се случи. Даже ми хареса, че нямаше кой знае какви драми, защото щеше да е вече множко. То толкова народ измря или изчезна колкото и в Троновете няма. Стига толкоз! За първи път си имаме сняг в шоуто и то какъв. Ама нали снимат в Джорджия всичко това е било декор. Най-големия декор между другото, който някога се е ползвал от филмово студио. Поставили са рекорд.  Shocked bowuu Толкова ли не са могли да прескочат мааааалко по на север и да снимат в естествени условия, хаха. Wink Имали са големи проблеми с грима на зомбитата, така че повече сняг едва ли ще видим.
Мен много ме трогна когато се замеряха със снежните топки. Първоначално тази сцена е трябвало да я изрежат, но Грег Никотеро твърдо е държал да я има и ето, че сега предплагам е трогнала много фенове. След всичко което им се струпа и преживяха това някак си пречисти цялата лошотия. То си е заложено у нас хората. Винаги да сме оптимисти и да гледаме напред. Иначе началото бе едно такова тягостно и депресиращо.
Хареса ми и сцената между Лидия и Каръл. Това е намигване и малка разлика с комикса, където Каръл се самоуби именно по този начин. Не и се живееше повече и се остави едно зомби да я ухапе и така умря дефакто.
Нещо любопитно,Кейли Флеминг (Джудит) никога през живота си не е виждала сняг на живо и е лудувала здраво с този изкуствен сняг в огромното студио. Нормално, тя е от Мисисипи.

Скрит текст:
Ниган се прояви, време беше. Това е началото на неговата реабилитация и дано не следват сляпо комикса където след като Ниган кръцна главата на Алфа го прокудиха и не му простиха истински. Наистина трудно е да се прости това което направи и все пак... Езекил и Каръл се разделиха. След трагедията с Хенри можеше да се очаква. Тя самата си каза, че приказката в която живееше вече я няма. Но Каръл и Даръл отново са отбор и всъщност може да се каже, че нашите отново се събраха или поне това, което остана от тях, което също беше добре.
Относно радиото и кой се обади? Женски глас беше, така че или е Маги или Джейдъс или Алиша (и предстоящо обединение) или някоя нова, най-вероятно от Арката или следващата стъпка за нашите след като Алфа, Бета и компания им подпалят и сринат до основи Александрия и Хилтоп. Понеже се свързаха с радиото в Хребета, то е най-логично да е Маги, но Анджела Канг даде спойлер, че този който се е обадил ще се разбере в сезон 10 и че ще е следващ гейм чейнджър, така че е най-вероятно да е непознат и да ги привлекат към Арката. Много ми се иска да е Джейдъс или някоя от новото обкръжение на Рик, но ако беше така щяха да ''звънят'' в Александрия, а не в Хребета.

въпросите за сезон 10

Скрит текст:
Ще следват ли комикса както правиха до тук, т.е. Ниган ли ще затрие Алфа и какво изобщо ще правят с Джефри Дийн Морган, който е много харесван, а и има много голям потенциал с групата.

Целия сезон ли ще е битка с шептящите или само първата половина до зимната пауза? Алфа ще пусне ли ордите зомбита да опустошат селищата? Ще е мега зрелищно.

Маги? Ще се завърне ли Лоран Кохан в шоуто? Почти сигурно ще се завърне, но все още не е обявено официално.

Мишон? Данай Гурира за съжаление напуска, така че какво правим с топ главен герой? Убиваме ли го или го пращаме при Рик, хаха. Обаче кой ще се грижи за Ар Джей и Джудит. а и Рик и Мишон никога повече да не се видят. Тц, тц, тц Хммммм, ще се разочаровам и не само аз ако я убият.
Но много неблагодарни и капризни актьори в това шоу.  ooooh! Поставят продуцентите и сценаристите пред невъзможни ситуации!!! Хем да е достоверно, хем да се угоди на феновете. Е, извинявайте ама..... Всички станаха супер звезди благодарение на това шоу и колкото и да се опитват другаде няма да имат този успех. Нищо не им пречи да снимат заради феновете. Малко ли пари им плащат.  #Cussing out

Ще съберат ли Даръл с глухонямата или пък ще се сбъдне старата мечта на феновете, да видят Даръл и Каръл заедно.

В комикса освен вече убитите, шептящите затриват и Езекил и Розита. Дали ще спазят и това? Розита все пак майка ще става, така че надявам се да я пощадят. Лидия какво ще я правят? Каръл да не вземе да се привърже към нея сега? За жалост не и върви с децата на Каръл. Sad Първо София, после онези сестричките в затвора, сега и Хенри.

# 591
Не е по темата, но пък е за зомбита и изглежда забавно.
http://operationkino.net/2019/04/%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BB% … gKa0Mbc1vcqLCne1U

# 592
Нещо като комеди уж би трябвало да е. Но трейлъра не ми се стори много забавен. Пък има известни актьори. Но ако е на кино ще отида. Забавно е да се гледат зомбита на кино.
Дано скоро и З-та световна 2 излезе.

Изгледах.
Скрит текст:
Наистина както си и мислех беше спокоен епизод. Но нямаше как отново драма след миналия епизод. Множко щеше да е.
А кой беше на радиото, ще разберем октомври. Евентуално.
Но се питам защо Алфа накара Бета да я бие?
Нещо доказва ли се?
И не забелязахте ли нещо интересно. Като дадоха шептящите там нямаше сняг. Къде са отишли толкова надалече или е грешка на сценаристите да не им турят малко скреж.
"Това време надалеч" - какво значи. Отишли са само Алфа и няколко надалеч ли? Или цялата глутница?
Мъж ми започва да се реабилитира. Дано като го направи да не тръгне нанякъде, а да си остане. Praynig

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 20:53 от Елора

# 593
  • София
Скрит текст:
''Мигрирали са''  Peace Официално Анджела Канг го потвърди, а и то бе ясно. Няма как да издържат на този студ след като са решили да живеят като зомбитата, защото така майката природа повелява.
За Ниган всички се надяваме (пак подчертавам въпреки това което стори), че ще остане при нашите и ще го приемат някак си в групата. Не знам как ще стане, но човек може да прости всичко. А и все пак той направи това след като нашите преди това бяха прерязли гърлата на много негови хора и то докато спят. Май всички забравяме този факт. Разбира се ясно е, че ''Спасителите'' бяха изроди и заслужаваха съдбата си. И все пак това е брутално. Избиха сигурно 30/40 човека в един лагер и после Ниган ги наказа. Даже щеше само Ейбрахам да го отнесе, но след като Даръл се направи на мъж, Ниган реши да накаже и още един, в случая Глен.  Sick

# 594
И какво после ще се върнат?
Гадини мръсни. Искам ги всички мъртви, екзекутирани  #2gunfire
Знаеш, че аз на Мъж ми всичко му прощавам. В комикса доколкото помня Неган първи нападна, а Рик не извърши такава глупост да започне пръв и да изколи хората докато спят.
Да, те не постъпваха правилно като обираха хората. Избиваха и деца.
Но нещата си мисля щяха да се развият различно ако Рик не беше нападнал пръв. Но е ясно, че нямаше да има драма ако не го бяха направили така.
Рик искаше провизии от Хилтопа. Затова и сключи сделката да ги отърве от Спасителите, но си нямаше на идея срещу какво се изправяше.
Обаче гледам много от спасителите не са оцелели. Да не кажа всички. Само русата и онзи, който остана при Маги, ама той си беше добряк.

# 595
Дяволе това е радио бре, не телефон, че да "звънят". Включваш се в ефира и ако има някой ще чуе. 

Алфата ще го играе жертва явно, но не и виждам мотива, за какво иска конфликт?

# 596
  • София
За това съм сложил в кавички радиото. Виж какво съм писал. Ясно е това, така реших в бързината, мисля че е ясно Wink

Алфата може би все още не е преодоляла щерка си, а и в една толкова сбъркана психика кой знае какво се случва.  newsm78

Елора, да от спасителите само тези оцеляха. Интересно ми е сега като видят бившия си лидер и ментор как ще се държат... Между другото за първи път ще видим и Каръл до Ниган.  Shocked

# 597
  • Варна
А някой ще ми каже ли от кого е бременна Мишоне? Още не съм догледала целия девети сезон (умишлено чаках да излезе целия и сега ще го "изям" за 2-3 дни), видях как Рик "загина", видях прехода след няколко години и тя не е бременна понастоящем. Обаче в нета мярнах и картинки, а там си беше очебийно с корем. Как стават тия неща?

# 598
  • София
Мишон бе забременена от Рик и им се роди син, Ар Джей. Този мъничкия сладур.
Всички се надяваме един ден Рик да види синът си.

Още новинки. Упорито се спекулира, че няма да убият Мишон, а ще я пратят при Рик. Рик знаем, че ще се бори със заразата, ще се търсят отговори, евентуално лек. Ще видим какво се случва и по света, не само в Америка. И ще им е от помощ жена с такива умения с меча като Мишон и толкова навътре в нещата. Нещо такова. Ще видим де...
В комикса Юджийн се свързва по радиото с Арката, така че ако следват тази нишка едва ли ще е Маги или Алиша, а наистина от Арката както вече писахме и тук. И след войната с шептящите нашите ще отидат на това ново място. Само че Рик според мен е някъде другаде и тези с хеликоптера нямат нищо общо с Арката. Разбира се може и да бъркам и да обединят двете линии. Това ще е най-интересното. Какво генерално решение ще вземат за бъдещото развитие на историята. Simple Smile

# 599
Мда, Мишон има бебе от Рик. След прехода то е вече момченце на около 4-5 годинки.

Общи условия

Активация на акаунт