The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
Интересно как някои от убитите са били в някакъв вид спречкване с Лидия. Мамата е разчистила пътя на щерката, но отне и гаджето. Лоша работа. Но как са успели да съберат толкова много зомбита в сравнителна близост до селищата?

Не е точно така. Мисля, че просто на случаен принцип избираше. Всъщност тя не случайно разпитваше за Мишон и Кралицата. Искаше да знае тук ли са, за да ги отвлече.
Целта и беше да убие важни хора, за да ги заболи повече.

Кремито, не е нужно да има кръв, черва и всякакви вътрешности за да е силен един епизод.

Не е чак толкова случайно. Уби момичето, което си падаше по Хенри, момчето, което заяде Лидия, момичето, което питаше Хенри кого търси и самият Хенри. Гледах го по Фокса и не ми се сваля, за да го гледам отново.

# 571
А Тара, Инид? И онази русата?
Но може и да има логика.
Ох,тежък епизод, ама пак ми се гледа.
Имам чувството, че другия ще е леко скучен. Студен, снежен, но скучен. Ще видим.
Айде да пускат Неган да и резне тиквата на това чудовище.
Ама добре играе чудовището  Laughing

# 572
Май за първи път ще видим снежна обстановка в сериала. В играта на Telltale имаше теория, че зомбитата не представляват опасност в такива условия - замръзват.

# 573
Видях трейлъра. Хич не са замръзнали  Laughing

За Дарил. Винаги съм мислела, че му приляга някоя не много приказлива девойка, ама баш глугоняма не съм очаквала Grinning

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 22:16 от Елора

# 574
  • София
То, той не говори много, така че е идеална партия.  Laughing

# 575
Него винаги съм си го свързвала с Керъл. На друга не го давам Joy
Не вярвам да му намерят гадже. Ще ядосат всички влюбени фенки.

# 576
Някак си не си представям Керъл и Дарил като двойка.

И нещо забавно

Скрит текст:

Joy

# 577
  • София
 Joy hahaha

# 578
Зомбита - бели бродници Simple Smile
Аз пък се чудя какво стана с Рик и боклучарката....дали пък няма да се обади на Юджийн по радиото...

# 579
  • София
Това Тара ли беше, не я познах. Жалко за нея и за Инид, трябваше нещо по - така да им измислят.

# 580
Аз за съжаление я познах. На нея и Инид най се стреснах и ми стана гадно. Другите не са ми толкова близки.
Първия го помислих за Люк, а той главатаря на новата банда. Имаше хляб в героя му. Сладур беше.

# 581
Аз пък се чудя какво стана с Рик и боклучарката....дали пък няма да се обади на Юджийн по радиото...
Четох такъв спойлер, че в края на епизода Юджийн ще се свърже с Рик, но дали ще е така предстои да видим. Мен лично малко ме съмнява.

# 582
Знаете ли дали ще има нов сезон на спин оф-а(fear the walking dead)?В тиви тайма няма дата, a обикновено почва април...

# 583
  • София
Да, ще има и там ще видим Дуайт от TWD.
Премиерата ще е през Юни, но още не е излязла датата.

Меган, да шуми се около едно подобно развитие, но аз не вярвам да е сега, толкова скоро.
Първият филм се чака към края на 2019 г. но може и да е 2020 г. няма официално инфо, но се знае, че ще е по един филм на година и целта е последния филм да се преплете с последния сезон на шоуто и всичко да се изясни и приключи. Т.е. още 2/3/4 години и съответно толкова сезона.
Всички вярваме и се надяваме Рик да се завърне и шоуто да има своя логичен и добър финал.
Въпросът е какво ще правят с Мишон, след като Данай Гурира също заяви, че напуска шоуто. Дали ще я убият в битката с шептящите или ще я пратят при Рик или някъде другаде? Както Маги е при Джорджи, докато Лоран Кохан се прави на актриса в ''22 миля'' (провал) и някакво убито шоу. Експериментът се оказа без успех и май ще си се завръща с подвита опашка в шоуто майка.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 22:45 от Diavolo

# 584
Да, ще има и там ще видим Дуайт от TWD.
Премиерата ще е през Юни, но още не е излязла датата.

Меган, да шуми се около едно подобно развитие, но аз не вярвам да е сега, толкова скоро.
Първият филм се чака към края на 2019 г. но може и да е 2020 г. няма официално инфо, но се знае, че ще е по един филм на година и целта е последния филм да се преплете с последния сезон на шоуто и всичко да се изясни и приключи. Т.е. още 2/3/4 години и съответно толкова сезона.
Всички вярваме и се надяваме Рик да се завърне и шоуто да има своя логичен и добър финал.
Въпросът е какво ще правят с Мишон, след като Данай Гурира също заяви, че напуска шоуто. Дали ще я убият в битката с шептящите или ще я пратят при Рик или някъде другаде? Както Маги е при Джорджи, докато Лоран Кохан се прави на актриса в ''22 миля'' (провал) и някакво убито шоу. Експериментът се оказа без успех и май ще си се завръща с подвита опашка в шоуто майка.
Андрю каза, че напуска шоуто, защото искал да прекарва повече време със семейството си. В същото време ще снима филми пак в Щатите, не го разбирам, честно. А  Лоран Кохан е много зле в "22 миля", ама много зле. В кое друго шоу участва, че не ми се рови да търся.

Общи условия

Активация на акаунт