The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Също и когато Морган
Скрит текст:
изтръгна вътрешностите на ранения спасител Sick
нещо тотално освирепя този човек, но мисля, че
Скрит текст:
образа на малкия Хенри ( така май се казваше) на убиец ще го свести някак си

Да ти кажа аз хич не ги жаля спасителите. Заслужават си всичко.
Морган, че беше жесток е така. Но при положение, че се биеха, какво друго да направи.
Жестоко беше и Неган да размаже главите на Глен и Ейб. Или пък да изкорми на Спенсър корема. Не че го жаля Спенсър, ама пак си беше гадно.
Всичките спасители са един дол дренки. Уж се правят, че са добрички, уж не искали да се стига до насилие и не знам си още какво. Ами просто спрете да следвате Неган, хвърлете му един бой и да се приключва.

# 91
Гледах първите 4-5 епизода и ще изчакам да свърши сезона, за да го гледам наведнъж. Но ми е интересно имаше ли някакво развитие с тези  спасители които ги “арестуваха” в селището на Маги?

# 92
  • София
Имаше... Ще видиш.
А и тепърва ще има... Simple Smile

# 93
  • София
Мене ме е жал за Карл, все си мислех, че ще излезе с някакъв имунитет например. Някак си, като пораснало дете в апокалипсиса, ако беше оцелял щеше да е символно, че  има и надежда за бъдещето. Рик какво ли не направи за да го предпази, добре че е Джудит иначе щеше да се обезсмисли всичко.

# 94
Така е. Всичко което правеше Рик за децата си го правеше. И добре че му остана Джудит иначе щеше да рухне наистина.
Нямаше как да вкарат имунитет на Карл. Това си е нова сюжетна линия и ще е тъпо да го оставят без отговор. Но си знаем отдавна, че отговор на въпроса откъде е този вирус няма да получим.
Пък и момчето вече не искаше да участва.

# 95
Но си знаем отдавна, че отговор на въпроса откъде е този вирус няма да получим.

Не беше ли в първите сезони, когато бяха в една научна лаборатория /май беше контрол на заразните болести/ и тогава беше останал един учен, чиято жена се беше заразила и той я беше изследвал с ЯМР, когато се превръща. Където се взриви накрая. Та, този учен не им ли каза, че е изпуснат вирус и по-късно се разбра, че е прошушнал /забравих на кого, може би на Рик/, че във всеки живее този вирус и всеки се превръща след смъртта си. До тогава те мислеха, че само, ако бъдеш ухапан се превръщаш.  newsm78

# 96
Няма такова нещо. Там изследваха само вируса, но и те не знаеха откъде е. Сигурна съм, защото няколко пъти, минимум три пъти съм гледала сезоните. Без последните два.
Но да, доктора точно това каза на Рик, че всички носят заразата.

# 97
Няма такова нещо. Там изследваха само вируса, но и те не знаеха откъде е. Сигурна съм, защото няколко пъти, минимум три пъти съм гледала сезоните. Без последните два.
Но да, доктора точно това каза на Рик, че всички носят заразата.

А, може, сигурно е така. Може и да бъркам с някой друг филм/книга. Сори.

# 98
Няма нищо  Hug
Създателите на сериала си казаха, че никога няма да разкрият произхода на вируса.

# 99
  • София
Може би първо в комикса трябва да се разкрие?

# 100
  • София
Комикса още ли се издава или има някакъв край?

# 101
Роналд, комикса още излиза. Но до момента не са разкрили и там нищо за вируса. Аз съм до 173 брой. От IPTorrents си го тегля, но от доста време не са го качвали. А мисля вече, че и още броеве са излезли. Ще ги търся другаде, но другата събота или неделя.
Доколкото помня създателя на комикса си каза, че това няма да бъде разкрито. Не това му е целта на комикса.  И създателите на сериала казаха същото. Е, може и да решат друго, кой знае.
Иначе нали знаете, че започнаха да го превеждат на български. Аз досега съм си купила до 6-ти брой включително. Реших, че и на български трябва да си ги колекционирам. Само дано издателството не се откаже, че имат тоя навик да зарязват поредици.

# 102
  • София
И аз си ги имам всичките 6 бр.
Няма да спрат, доколкото знам ще правят големи боксети от по 6/8 бр. накуп в един наш брой. Simple Smile

# 103
Diavolo, това ще е много удобно. Пиши ако разбереш тогава кога ще излизат следващите, че аз съм леко разсеяна. Наскоро се сетих и купих наведнъж 2 броя. Направо от издателството си ги поръчах.
Казаха, че били премиерни и още не са били пуснати  newsm78

# 104
Гледахте ли ей?  Laughing

Много ми хареса епизодчето, ама много.

Скрит текст:
Сега ми стана ясно, че може би не Неган е избил мъжете и децата на онези жени, а сигурно е бил Саймън. На тоз му дай само да убива.
Обаче не се ли е замислил, че може някой от хората с които беше да каже на Неган, че избиха всички боклукчии? А може да им е казал да си траят. Но рано или късно мисля, че Неган ще разбере. Чудя се дали в другия епизод няма да си довършат разговора Неган и Рик и той да му спомене за избиването на боклукчиите.
Ох, това лицемерие, че спасявали колониите  ooooh! Що за наглост и тъпота.
Явно за Неган да излезеш и да спасиш някого е глупаво. Интересно разбиране има за спасяване.
Обаче си мисля, че Рик не трябваше да оставя Джейдис. Дали обаче ще се върне за нея?
Хем ми е симпатична, хем ме дразни. Може да предаде всекиго. Не държи на думата си въобще.
Ама как ги смели всички зомбита   Joy Е, такова нещо не бях виждала. А първо помислих, че е решила да се остави да я изядат.
Силно се надявам оттук насетне по-малко загуби за нашите да има. И накрая добре да го подреди Рик. Ама да не го убива де  Mr. Green Искам си го жив.

Общи условия

Активация на акаунт