The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 544
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Прекалено много драма сякаш имаше,чак ми стана досадно /мислене/
Мдам ! My  feelings exactly!

# 76
  • BG
Въпреки, че беше по-дълъг епизода, бързо го изгледах, защото превъртах частите с Карл, иначе друго няма кой знае какво да се коментира, освен последните секунди
Скрит текст:
къде се намираше  Рик ранен
Промото за следващия, по-обещаващо изглежда

# 77
  • София
Супер епизод. Гледах го още веднъж, никакви забележки нямам.  bowuu
Ако това което се случи с Карл бе станало преди 2 години сега щеше да има 100 мнения за ден и половина.  Laughing

# 78
И аз съм много доволна от епизода.
Мъчно ми е за Карл. Но поне имах 2 месеца за да свикна, че ще умре.
Морган определено е човек на крайностите  Laughing Или ще иска да изтрепе всички или никой.
Тамън бях леко разочарована, че Моичкия го няма и той взе че се появи.
Но това какво беше сега. Просто представа на Рик какво би могло да бъди или направо ни пращат в бъдещето?

# 79
Поне разбрахме, че Рик с бастуна е някакъв сън-мечта на Карл.  Който имаше брада вече, порасна детето а Маги 3 сезона е бременна Simple Smile

# 80
  • София
Обаче защо Карл ще си представя Рик с потрошен крак и с бастун?  Thinking
А в комикса точно във финалната и последна битка преди нашите да победят, Неган помиля крака на Рик, който така и не се оправя и след това цял живот ще трябва да ходи с бастун.
Много интересно са го завъртели, да ни карат да мислим, че това е мечтата на Карл, но не може ли дават как Рик е сбъднал тази негова мечта?
Знам ако не следях комикса щях да мисля точно като теб. Simple Smile

# 81
  • BG
Морган ще изкара ли целия сезoн, не искам да го махат заради смотания FTWD.

# 82
Дано да не го махнат. Действието в другия сериал се развива по-рано.
Така че защо да не си седи тук.

# 83
Последната серия ми беше скучна, но аз не съм и фенка на Карл. Blush
Дано Морган не го пратят скоро в другия сериал, макар да го гледах май в кастинга на априлската им серия. Вие гледате ли го? Аз да, но определено бледнее пред оригинала.

# 84
  • София
Морган ще изкара ли целия сезoн, не искам да го махат заради смотания FTWD.

Морган ще го убият в TWD (някой от последните епизоди на сезона) и след това ще го гледаме само в FTWD. Simple Smile

# 85
  • BG
Нееее, не искам да го убиват, по-добре да си замине, но не и да е мъртъв. Като знам, че е- защо ми е да го гледам в FTWD??

# 86
Чуствам се тъпо ,но какво е  FTWD?

# 87
Чуствам се тъпо ,но какво е  FTWD?
Една тъпня, с изключително неприятни герои. Същия апокалипсис с други герои и в друга част на страната.

# 88
  • BG
FTWD- Fear The Walking Dead, наистина е тъпня, но го гледаме заради постапокалиптичната тематика и зомбитата разбира се. Между впрочем бях отвикнала малко от вида на полуизгнила разпадаща се плът и ми беше малко гнусно на моменти в епизода. Също и когато Морган
Скрит текст:
изтръгна вътрешностите на ранения спасител Sick
нещо тотално освирепя този човек, но мисля, че
Скрит текст:
образа на малкия Хенри ( така май се казваше) на убиец ще го свести някак си

# 89
Преди сериалът ми беше доста по-интересен, когато търсеха как да се изхранят и да се пазят от зомбитата. Много се разводни с тези спасители.... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт