The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Я дай линк към таз страница  Laughing

# 331
  • София
Balerion,
Няма да е последен. Сезонът тръгва неочаквано добре, а аз го бях отписал първоначално.

Елора,
Рик със сигурност ще умре, но за Маги плъзнаха слухове, че само ще изчезне като Мадисън (макар че за нея потвърдиха, че е мъртва ама ние така и не видяхме труп) в другото шоу и се отваря вратичка за евентуалното и завръщане, което ще зависи от актрисата.

# 332
# 333

О аз само такива снимки гледам последните няколко дни. в инстаграм нали следвам Норман и неговата моторджииска страница и през пет минути се постваха снимки от боя. красота!  lol Cupid Imp   
Снимката която видях е от боя на моста. Остаря и натежа Норман, много готин беше първите сезони.

# 334
  • Somewhere far away
Остарява, ама като катедрала. Simple Smile

# 335
Остарява, ама като катедрала. Simple Smile
Не, за мен той и Джефри не остаряват добре. Виж Рик е друга работа, сега ми харесва повече отколкото като беше млад.

# 336
  • София
Засега изгледал само първи епизод - доста слабо начало, ако това е "почеркът" на новите режисьори - тежко ни. Сега гледам втори епизод, до към средата съм, блудкаво като цяло, па да видим.

# 337
  • Somewhere far away
А само аз ли съм шокирана колко странно и бързо се развиха нещата при Керъл и краля ? как така са заедно ?!
 преди въобще не показваха знаци да се харесват или да има свалка, или  романс и  сега  бум - хоп ... и изведнъж в този сезон са заедно - супер странно !

# 338
  • София
Е, не е. Загатна се леко в сезон 8 на няколко пъти. И не забравяй, че е изминала година и половина време...

# 339
Едно пиленце ми каза какво ще стане с Рики
Скрит текст:
Внимание голям спойлер
Скрит текст:
Щял да умре като падне от кон в епизод 4. Ха-хахахах

# 340
  • София
Извинявайте, как така в края нна втория епизод жив и здрав се появи партньора-полицай на Рикс от първи сезон, как му беше името там. Нали беше убит? Очаквах да се появи като видение само, то и героят на Хършъл, лека му пръст, е трябвало да участва в тоя сезон, как точно..,като видение вероятно

# 341
  • София
Шейн? Къде пък си видял Шейн? :о Къде в края, коя минута, кой кадър, офф сега ще погледна пак ама силно се съмнявам за такова нещо, нали щеше да се гръмне масово...
п.п. Ако визираш последната сцена, ние я коментирахме. Това е Джъстин (нов герой).
Никъде не се появява Шейн, нито някой друг от оригиналната група от сезон 1.

Балерион,
Скрит текст:
И да е вярно, какво от това? При положение, че знаем, че си отива вече от 6 месеца. Заложили са на изненадата (а всъщност от подобни инциденти хората измират по-често отколкото от насилствена смърт). Аз просто искам този епизод да мине колкото се може по-бързо, защото трудно ще го понеса каквото и да стане и после да няма ретроспекции, за да не ме настъпват по болката/мазола.[/spoler]

# 342
Къде пък го видяхте Шейн?  Laughing

# 343
  • София
Извинявайте, объркал съм се - става въпрос точно за последната сцена, много приличаше на Шейн, а и нали имаше такива слухове...

# 344
Отвратена съм  Close Close Close
Как можаха да го убият?  #2gunfire
Скрит текст:
Защоооооо Боже защо? Само две серии му се наслаждавах. Трябваше по-централна роля да играе този сладур. И лошичък го искам. Не стига, че Мъж ми е зад решетките и вместо да плакна око по Джъстин, сега по зомби трябва да ми текат лигите  Joy
Мислех си, че това бяха шептящите. А се оказаха Оушънсайд.
Още миналия път заподозрях Джейдис, че е от някаква друга група. Мътна и е работата. Може би тя работи за шептящите?
Арат си го получи. Може и да се е променила, но това не изтрива всичко, което е направила.
Саймън щял да я убие. Глупости.
И Рик като умре, кой ще е лидера. Маги ли? Нали и тя ще умре май?
Остава Дерил или Керъл.
Негън едва ли. Чака го опит за убийство. Е, дано да не е успешен, че ще ми липсва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт