Майчинството счетоводно-75

• 66 763
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Надявам се въпроса ми е за тук и някой ще може да ми помогне.Работя, като учител на 4 часов договор.Нещо не мога да разбера колко са общо удръжките за моя сметка?

# 136
Здравейте,
Вярно ли е, че трябва да си работил в една фирма 6месеца, че да излезеш в болничен?!?

# 137
  • Варна
Здравейте,
Вярно ли е, че трябва да си работил в една фирма 6месеца, че да излезеш в болничен?!?

Трябва ти да имаш 6 месеца стаж изобщо през живота си Simple Smile

# 138
Да, и аз така помислих! Благодаря!

# 139
Момичета, ако болничния е от 22/11, и е 30 дневен, предаден в срок, кога долу горе ще има превод? Януари ли?

# 140
🤔 не си ли получила за частта поне за ноември?
Моят беше от 4.11 до 5.12 и си получих всички суми...
Ако имаш пик от нои провери, там пише кога пускат паричките Wink

# 141
🤔 не си ли получила за частта поне за ноември?
Моят беше от 4.11 до 5.12 и си получих всички суми...
Не, нямам нищо. Може би защото е края на ноември, за това.
До кога най късно да чакам, преди да ходя до НОИ?

# 142
  • Пловдив
Момичета, ако болничния е от 22/11, и е 30 дневен, предаден в срок, кога долу горе ще има превод? Януари ли?

Не е предаден в срок или има проблем по него.Не е нормално да нямаш превод за частта от ноември.Пише мейл и питай

# 143

Не е предаден в срок или има проблем по него.Не е нормално да нямаш превод за частта от ноември.Пише мейл и питай
Благодаря. Утре ще се свържа със счетоводителя, дано няма проблем с болничния.

# 144
  • Пловдив
Първо с НОИ и виж какво ще ти кажат.Пиши мейл до клона,който ти обработва документите.Може и успоредно да говориш със счетоводителя,но не оставяй само той да те осветли в ситуацията

# 145
Първо с НОИ и виж какво ще ти кажат.Пиши мейл до клона,който ти обработва документите.Може и успоредно да говориш със счетоводителя,но не оставяй само той да те осветли в ситуацията
Имам някъде пик в къщи, но не съм го ползвала. По лесно ще е да им пиша и мейл , така ли?

# 146
Да, много правилно са те посъветали - пиши им. Може да се обадиш по телефона, но вероятно ще чакаш много. Аз също имах забавяне на болничен с повече от два месеца, когато се обадих ми казаха, че случая е неизяснен, а служителя, който го е обработвал е писал, че има грешка и го е предал по реда. Следващия е видял, че не е ок и го е захвърлил нанякъде, а аз си чакам.  Няколко дни след разговора ни вече имах превод.

# 147

Аз имам ПИК , но не виждам къде пише кога пускат парите. Къде мога да го видя това инфо?
В едната таблица пише само за издадените болнични, в другата вече има и суми след като бъдат изплатени.
Моя болничен е от 28.11 до 19.12 , за ноември получих превода, за декември си чакам....а за този който още не ми е издаден от 20.12 пък въобще не ми се мисли кога ще го получа...дано с майчинството се нормализират малко плащанията

# 148
И аз се интересувам къде точно я пише тази информация?

# 149
Аз винаги проверявам с ПИК,  лесно и удобно.
Ето тук може да видиш дали документите са в процес на обработка или в процес на изплащане.
https://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/

Общи условия

Активация на акаунт