ПЛЕВЕН 158

• 109 494
  • 858
  •   1
Отговори
# 165
Моля за препоръки за добър дерматолог в Плевен, става въпрос за бебе на 1 година и 2 месеца.

# 166
Моля за препоръки за добър дерматолог в Плевен, става въпрос за бебе на 1 година и 2 месеца.

На предната страница е коментирана една от най-добрите дерматоложки в Плевен д-р. Калинка Недушева дадени са и кординатите и. Препоръчвам я с две ръце.

# 167
Здравейте,
От много време не живея вече в Плевен и нямам актуална информация - може ли да ми помогнете дали езиков център Бъчварови все още работи и съществува, имат ли някакви летни занимания за малки деца и някакви контакти.
Благодаря предварително.

# 168
  • у нас
Здравейте,
От много време не живея вече в Плевен и нямам актуална информация - може ли да ми помогнете дали езиков център Бъчварови все още работи и съществува, имат ли някакви летни занимания за малки деца и някакви контакти.
Благодаря предварително.
И аз се интересувам от същото

# 169
Здравейте,
Благодаря предварително.

До преди 2 години съществуваше този езиков център "Бъчварови" и се занимаваха само с деца.

# 170
Момичета, моля, препоръчайте ми жена за почистване на апартамент.

# 171
  • Разпиляна във въображението
Момичета, забелязвате ли каква усилена трудова дейност е обхванала града? Някои места в Кайлъка са станали супер. Не знаех поне за две от тях - шахматната дъска и площадката на целувките. Бившият клас на голямата ми щерка също е активен. И все пак Областната управа да вземе да се активизира. Скобелев парк също трябва да се пооправи.

# 172
  • Плевен
Здравейте!Някой да знае дали професор Недкова преглежда в събота в частния си кабинет?Актуален телефон имате ли неин?Да не ходим напразно само .Благодаря!

# 173
Здравейте! Къде в Плевен биха могли да ми опаковат красиво и стилно сватбен подарък. Благодаря!

# 174
На партера в Максито опаковат много хубаво.

# 175

Кати, благодаря ти !

# 176

И аз съм ходила да ми опаковат няколко подаръка там и съм много доволна от там. Много красиво става. На човек да не му се иска да разопакова този подарък. Simple Smile

# 177
Преди беше обособен щанд в средата на партера ,а сега е едно магазинче от входа като влизаш в дясно. момичето ,което опакова се казва Зузи или нещо от сорта. За това става въпрос ,нали?

# 178
Да.
Не знам как се казва момичето, но това е мястото. И украса за тържество съм поръчвала от тях - нямат грешка.

# 179
Здравейте, синът ми /на 12г./ от нова година започна да прави бъбречни кризи. Заведох го при д-р Боцова, тя май е единственият детски нефролог в Плевен. Песъчинки и в двата бъбрека. От тогава до сега направи 6 кризи. Днес отново е с болки. Има ли някой, чието детенце е с такива проблеми, да даде съвет и насока, къде мога да го заведа за второ мнение. Личната ни препоръча да отидем при професор Тодоров /нефролог/ за консулт. Някакви отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт