ПЛЕВЕН 158

• 113 741
  • 858
  •   1
Отговори
# 360
Да Тсх края на юли ми беше 0,900 ,края на август Тсх 0,659 ;фт4 1 и на 20 септември последно го изследвах тсх беше 0,530 при норма 0,350-4,940; фт4 0,940 при норма 0,700-1,480; фт3 2,350 при норма 1,880-3,180; МАТ 0,71 при норма <5,61; ТАТ 4,30 при норма < 4,11
Всичките пъти са изследвани в Рамус.

# 361
Мисля, че е добре да пишете в темата за Хашимото или болести на щитовидната жлеза. Ниско е ТСХ-то, аз с такова съм с душене в областта на гушата, сърцебиене  и още други симптоми гадни.

# 362
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте АГ специалист, който да работи с НЗОК водене на консултация - бременност.

# 363
Мисля, че е добре да пишете в темата за Хашимото или болести на щитовидната жлеза. Ниско е ТСХ-то, аз с такова съм с душене в областта на гушата, сърцебиене  и още други симптоми гадни.

Вашето колко е ?Какви са ви други симптомите ?Имате ли диагноза от лекар и каква е тя?Понеже знам,че ниското тсх е хиперфункция,но пак е друга група ми казаха,че завишението на тат означавало  хашимото

# 364
Аз съм с Хашимото от години, но при мен ТСХ е високо.На хормон съм и ако се предозирам ТСХ пада много и стигам до посочените от мен симптоми.За съжаление в страната много малко лекари обръщат внимание на цялостната картинка и на всички симптоми.Щом са ви в референтните граници стойностите, значи всичко е наред по тяхно мнение, но не е така.Хубаво е ТСХ да е около 1-1,5 макс до 2.Хубаво е фТ3 и фТ4 да са в горната половина на стойностите, тогава се водят оптимални.За това ви дадох съвет да пишете в групата за Хашимото.За лекар мога да ви препоръчам в София д-р Катя Тодорова, аз ходя в Плевен при д-р Генов, но не вярвам да ви обърне внимание на оплакванията.

# 365
Аз съм с Хашимото от години, но при мен ТСХ е високо.На хормон съм и ако се предозирам ТСХ пада много и стигам до посочените от мен симптоми.За съжаление в страната много малко лекари обръщат внимание на цялостната картинка и на всички симптоми.Щом са ви в референтните граници стойностите, значи всичко е наред по тяхно мнение, но не е така.Хубаво е ТСХ да е около 1-1,5 макс до 2.Хубаво е фТ3 и фТ4 да са в горната половина на стойностите, тогава се водят оптимални.За това ви дадох съвет да пишете в групата за Хашимото.За лекар мога да ви препоръчам в София д-р Катя Тодорова, аз ходя в Плевен при д-р Генов, но не вярвам да ви обърне внимание на оплакванията.
Ами да това е ,че те щом са в норма и казват нищо ти няма.Точно в група на хашимото една жена ми каза,че щом тат е над нормата значи започва да се развива автоимунно заболяване 😢т.е. хашимото до колкото разбрах.Въпросната Катя Тодорова не идва ли и във Плевен до колкото бях разбрала във някакъв ин.витро център.И аз така съм чела ,че е хубаво тсх да е над едно до две ,но моето е вечно под едно като се замисля като ученичка отново имах подобни симптоми ,но по леки бяха тогава ми пускаха изледване на щитовидните хормони и отново тсх беше под 1 мисл я,че беше 0,890 нещо такова,никога не съм го виждала при мен тсх да е над 1.Ами за доктор Русев Света Марина имате ли мнение?

# 366
Хайде никой не каза за доктор Русев и доктор Томова някакви мнения?😞

# 367
Може ли да ми препоръчате електротехник?

# 368
Къде в Плевен се продават перуки освен в магазина" Сватба" до хотел Ростов ?

# 369
От Русев(ендокринолог) съм доволна много. Също и от Харизанова. Томова не я знам.

# 370
От изброените детски градини коя бихте избрали? People Eyes
Снежанка
Чучулига
Щурче
Надежда
Щастливо детство
Гергана
Имам година за да реша, но от сега събирам мнения. Благодаря. Flowers Tulip

# 371
От Русев(ендокринолог) съм доволна много. Също и от Харизанова. Томова не я знам.
Благодаря ви!Посетих д-р Томова тя е кардиолог работи в Света Марина

# 372
  • Плевен
Здравейте.Търся добър гинеколог в Авис Медика.Моля за мнения и съвети.Благодаря предварително!

# 373
Здравейте.Търся добър гинеколог в Авис Медика.Моля за мнения и съвети.Благодаря предварително!

Преди години ходих при Петрова, За слвдене на бременност препоръчвам там Славов, но не работи със ЗК. Профилактично за прегледи от 10г ходя при Стратева в Панталеймон

# 374

Аз съм ходила при Янкулов и Богданова работят със здравна каса,доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт