ПЛЕВЕН 158

• 111 948
  • 858
  •   1
Отговори
# 345
Гадене,мотаене,отмаляло ми е,сърцебиене,бледа съм,стомашни проблеми промяна в изхожданията(цвят ,кръв)косопад ,акне,топли вълни понякога,студени крака,стягане в гърдите,постоянни все още търпими болки в гърба,врата,постоянно излизане на генитален херпес и съпътстващ с болка в лимфните възли ,бели налепи по гърлото без болка ,безсъние и може би забравям още нещо.Постоянно се чувствам зле и то много .Посетила съм трима УНГ лекари ,гинеколог последно при Вася Гаврилова,ендокринолог д-р Ваня Иванова окръжна болница,Гастроентеролог д-р Феликс Янев и д-р Икономова тя ми прави гастроскопия и ми откри рефлукс и еритемоескудативен гастрит и невролог в Русе посетих.Моля ви препоръчайте някой ,който да обърне внимание на всичките симптоми и да открие проблема или да.ме посъветва към кого да се обърна,не да работи само.по неговата си специалност

# 346
За психиатър ми звучи на мен, но не мога да препоръчам.

# 347
А психиатъра може ли да прецени ако има друг проблем да не е на психична основа и да ме ориентира към какъв лекар и какво изследване да направя?

# 348
А ендокринолога какво откри, какви изследвания ви пусна?

# 349
А психиатъра може ли да прецени ако има друг проблем да не е на психична основа и да ме ориентира към какъв лекар и какво изследване да направя?
След като Ви налучка подходящите медикаменти, би трябвало да отшумят постепенно останалите оплаквания. Неврологът не изписа ли нещо и не Ви ли посъветва да спрете за известно време с докторите?

# 350
А ендокринолога какво откри, какви изследвания ви пусна?
Нищо аз ходих на ендокринолог и имах изследване на тсх и фт4 показах ги каза,че били добре въпреки,че според мен тсх е ниско а и всеки месец върви всв по надолу ,прегледа ми на ехограф жлезата каза,че и там няма нищо пусна ми пролактин и така отидох да ми вземат кръв за пролактина ,но реших и да направя отново тсх ,т4 този път и т3 ,тат и мат плюс четири полови хормона,но нямаше кога да се върна при ендокриноложната,но и не останах много доволна и реално последните изследвания не са ми гледани от ендокринолог показах ги на личния само и той каза,че нямало нищо ,но ми направи впечатление че тсх отново беше надолу и тат е съвсем леко над нормата и от половите имаше ниски

# 351
След като Ви налучка подходящите медикаменти, би трябвало да отшумят постепенно останалите оплаквания. Неврологът не изписа ли нещо и не Ви ли посъветва да спрете за известно време с докторите?
Аз не искам да ме тъпчат с лекарства не е там проблема ако намерят това което ме кара да се чувствам зле ще се оправят нещата,аз и без друго пих мента,глог и валериана на своя глава и нищо,личния пък ми изписа деанксит и него пих отново нищо,а невролога след като направи скенера и уж установи,че няма нищо естествено да каже на нервна почва а не да ме ориентира къде другаде може да е проблема и да го търся изписа ми милгама инжекции и стрезам за тревожност ,но отново нямаше ефект.Сега се незнам къде да намеря човечен и читав лекар да ме излсуша хубаво не да се подхилква подигравателно и да ме.ориентира къде е проблема

# 352
    Искрено ви съчувствам. Не мога да ви помогна и да препоръчам доктор. Ще се моля за вас да ви поставят точна диагноза, да ви излекуват и да оздравеете. Това е проблемът на нашите доктори, че първо не могат да поставят точна диагноза, за да назначат адекватното лечение.

Това е куриозен номер, че като не могат да открият какъв е проблемът и да поставят диагноза, да кажат, че е на психическа основа/нервна основа. Веднага те пращат при психиатър да ти предпише антидепресанти. Ако си при невролог, той ти предписва антидепресанти. Тези доктори си мислят, че всички проблеми на хората се решават чрез антидепресанти.

# 353
Съмнявам се да намерита нормален лекар, който да Ви лекува за "друго". Всичките Ви оплаквания са класическа картина за тревожните разтройства. Колкото и внимателно да Ви изслушат, няма да Ви ориентират за друго. Щом не помагат леките, предполагам ще Ви изпишат антидепресанти, евентуално в комбинация с друго, и ако всичко е ОК (и си пиете редоно изписаното), след половин година ще сте добре.
Можете да намерите помощ в тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=968233.825

# 354
    Искрено ви съчувствам. Не мога да ви помогна и да препоръчам доктор. Ще се моля за вас да ви поставят точна диагноза, да ви излекуват и да оздравеете. Това е проблемът на нашите доктори, че първо не могат да поставят точна диагноза, за да назначат адекватното лечение.

Това е куриозен номер, че като не могат да открият какъв е проблемът и да поставят диагноза, да кажат, че е на психическа основа/нервна основа. Веднага те пращат при психиатър да ти предпише антидепресанти. Ако си при невролог, той ти предписва антидепресанти. Тези доктори си мислят, че всички проблеми на хората се решават чрез антидепресанти.
Това е проблема ,че почти не останаха добри лекари и аз това искам да обясня на всички,че им е най лесно нали не е на техния гръб да кажат на психична основа а как се живее така да не ти е добре да не обръщат внимание трябва да чакаш най лошото да стане ли?Нямате ли някой впечатления от даден лекар мнение от познати или вие при когото сте ходили дори и да е общо практикуващ да обърне внимание на всичко 😢

# 355
Съмнявам се да намерита нормален лекар, който да Ви лекува за "друго". Всичките Ви оплаквания са класическа картина за тревожните разтройства. Колкото и внимателно да Ви изслушат, няма да Ви ориентират за друго. Щом не помагат леките, предполагам ще Ви изпишат антидепресанти, евентуално в комбинация с друго, и ако всичко е ОК (и си пиете редоно изписаното), след половин година ще сте добре.
Можете да намерите помощ в тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=968233.825
Така изглежда ,че.е такъв проблема,но не е има нещо по сериозно което ме.кара да се чувствам така затова искам добър лекар .Лесно им е да кажат няма ти нищо ,успокой се на психична основа е на тези глупости съм се наслушала .Ама тази тема е за хипохондрички какво може да ми помогне това?

# 356
А мнение имате ли за д-р Томова и д-р Русев и двамата работят в Света Марина пише че са интернисти смисъл ря освен кардиолог е интернист той освен ендокринолог е интернист дали няма да обърнат внимание или?

# 357
Без да съм лекар , симптомите ти ми приличат на паник атака...

# 358
Без да съм лекар , симптомите ти ми приличат на паник атака...
Не е паник атака знам какво е преди години съм имала сега са много по различни нещата и са много по зле тогава не е било да нямам сила ,да ми се гади а и сега съм постоянно зле няма ден в който да се чувствам добре не е на моменти

# 359
Бихте ли написали стойностите на хормоните на щитовидната? Много често не оптималните стойности на щитовидната водят до описаните от вас симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт