ПЛЕВЕН 158

• 111 821
  • 858
  •   1
Отговори
# 465
Много е хвалят.
Но много хора има при нея и пада чакане.

# 466
И аз затова към нея се насочих, но ако няма часове ще търся алтернативен вариант.
Препоръка за добър офталмолог за деца? Simple Smile

# 467
И аз затова към нея се насочих, но ако няма часове ще търся алтернативен вариант.
Дъщеря ми е на 10г. Водих я при доц. Иванчева. Доволна съм от прегледите и отношението.

# 468
Дъщеря ми е на 10г. Водих я при доц. Иванчева. Доволна съм от прегледите и отношението.

Сърдечно ти благодаря! Къде преглежда?

# 469
  • у нас
И аз именно заради голямото чакане последния път водих дъщерята при доц. Иванчева. Преглежда в МЦ Окулус след записване, но часовете са най-много за след седмица.

# 470
И аз именно заради голямото чакане последния път водих дъщерята при доц. Иванчева. Преглежда в МЦ Окулус след записване, но часовете са най-много за след седмица.

Много ти благодаря! Ще се насоча към нея.

# 471
За следене на бременност, кой и къде бихте препоръчал? Аз в момента съм при специалист от Авис медика, но ме убеждават познати да се прехвърля в Света Марина. Там идея си нямам, кого да избера....

# 472
Какво означава убеждават познати.Трябва да се чувствате сигурна при този човек, нали ще ви изражда.

# 473
За следене на бременност, кой и къде бихте препоръчал? Аз в момента съм при специалист от Авис медика, но ме убеждават познати да се прехвърля в Света Марина. Там идея си нямам, кого да избера....
Аз в момента си водя ЖК при д-р Славов в Авис Медика. Страхотен човек и специалист. Според мен не трябва да слушаш кой какво ти обяснява, а ти да си усетиш мястото и лекаря, при който ще се чувстваш сигурна и спокойна. Винаги ще има негативи и позитиви, когото и да питаш. 😊

# 474
Момичета, имате ли информация дали в ГПЧЕ след седми клас се преподават предметите на чужд език? Прочетох в сайта, че някои предмети би следвало да се преподават на първи чужд език( биология, история т.н) , но така ли е в действителност или това е само на хартия?

# 475
  • софия
по мое време имаше опити да се преподава - учителите се готвеха специално за дадени часове да са на аглийски или се водеха от учениците като презентацията или учителите по език се включваха в дадения урок.
Но се брояха на пръсти.

# 476
Благодаря.
Ще ми се да се информирам за реалната ситуация в момента, защото едно е какво е написано, съвсем друго реалната ситуация.

# 477
Благодаря.
Ще ми се да се информирам за реалната ситуация в момента, защото едно е какво е написано, съвсем друго реалната ситуация.

Дааа, инфо само от реално учещи там ученици или техни родители, иначе какво пише на сайта...ясно.
И то пак е относително ,трябва за конкретният език да се интересувате.

# 478
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми предстоят НВО и кандидатстване. Може ли някакви впечатления, препоръки за училище?

# 479
Мирел, успех на НВО! В Плевен няма голям избор на училища. Аз вече започнах да се интересувам от самите паралелки. В ГПЧЕ, ако първи език е само като учебни часове не ни е вариант. Виж, ако се преподават и други предмети на ЧЕ , тогава има смисъл. В града има глад з а учители по ЧЕ , а и ГПЧЕ не е Езикова гимназия, нищо че ние си я знаем като такава.

Общи условия

Активация на акаунт